2 hava yastigi manuel klima boş paket 60 lira, donanimlisi ise 4 ay sira 70lira. Klasik vw taktigi. Hatlari guzel olmus. İnş içinide genişletmişlerdir
2 hava yastigi manuel klima boş paket 60 lira, donanimlisi ise 4 ay sira 70lira. Klasik vw taktigi. Hatlari guzel olmus. İnş içinide genişletmişlerdir
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
güzel olmuş ön tampon çok hoşuma gitti tdi'a bunun tampondan almak lazım şimdi yine masraf açtın bize be vw![]()
Ben anlamadım. Farları mı büyümüş?
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Golfe aşırı benzemiş fazlası zarar
çok güzel olmuş gerçektende acaba gtı serısıne manuel gelicekmi merakediyorum. Motorda farklılık varmı ? yoksa aynımı ? gelsin görelim![]()
doğuştan araba manyağı
Güzel olmuş ama bize gelenler yine donanım fakiri olur.Son zamlardan önce arkadaşım 51bine gırtlak dolu dCI edc clio aldı.Anahtarsız giriş-çalıştırmadan naviye bluetootha kadar her şey var.10numara bir araç.Aracı 4 saat sürdüm ne sıkıldım ne yoruldum.Aynı donanım poloyu almaya kalksak 70bine dayanır.Şahsen polo bana çok mantıksız geliyor bu sınıfta.GTI hariç.
Bazı sitelerde 1.6 devam diyor. Bazı sitelerde 1.6 gitti yerini 1.4 3 silindirler aldı diyor ben anlamadım.
valla wcf'nin sektirdigini görmedim daha ama soru işareti tabi gti'da 1.4'den 1.8'e gecicek deniyordu
Worldcarfans
1881 - 193∞
Fiyat banada fazla geldi.
Gti 80-90 olcak herhalde
Bu arada polo gt gelme ihtimali var mi ?
İnstagram:
guven_arabacioglu
yok çok abartmadın bence şuanda 2013 comf. 1.6tdi dsg polo 53.200 fiyat listesinde.
2gün sonra 1 şubat olsunda 2014 model fiyatlarıyla görürüz 55 56 ları
e bide yeni kasa eli yüzü düzelttimi al sana 60.
söyle bir durum var bide 2014 clio icon edc 90 lık olan en dolu versiyon şuan 59 küsürse polonun neyi eksik 70 hayal değil gerçek
1881 - 193∞
içi golfvari olmuş.. direksiyon işini iyi yapmışlar.. gerçi bu direksiyonu artık her modelde kullanırlarsonuç olarak başarılı
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
polo görmek istemiyorumhergeçen gün daha çok soğuyorum şu arabadan.
oturma pozisyonunuda düzeltmişlerdir inşallah.çok yüksek kalıyor en aşağıda bile.eşşek sürer gibi.
içi güzel olmuş ama.bunlar 50 60 lira olursa passatı falan düşünemiyorum
Şu an mevcut polo nun 2014 fiyatları mantık seviyesinden uzay kadar uzak.
Ben yeni fiyatlarla asla GTI almazdmım mesela ki bomboş 1.4 1.6 polo ları saymıyorum bile.
Makyaj a gerek yoktu çok ciddi aktif pasif güvenlik ekipmanı ve donanım eksikleri vardı mevcut durumla aynı gelirse polo dan kaçacak delik aranmalı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)