patır patır heri patır
Printable View
patır patır heri patır
lan bari parfüm neyim sıkınında gidin,okadar sap elini kolunu sallıyo,baçaklarını oynatıyoo..uuuuuuuu bak nasıl geldi burnuma kokusu..koltuk altı ter kokusu,apış arası billur kokusu ile birleşince çok tehlikeli kokteyl olur aga..kesin bide arada salan geğirende olur..puuuuuu lanet !!
yada bi bayan deodorantı falan alın içeriye bi sıkın amk,kendi yok bari kokusu olsun hıammına....
Ucuz yollu orjinal parfümün tek adresi dodoo :D
Ahahaha gidek ya geçen rıdvanın şahane navigasyonu sayesinde geç kaldık girmemizle çıkmamız bir oldu tam eğlenemedim içimde kaldıydı :)
bazı kızların cidden gideri varda sorsan türkiyenin başkentinin ankara olduğunu bilmezler mq
Abi tarihi ayarliyalim da bursadan bikaç kişi bizde gelelim :D
bi de alkol yok sanirim sadece kola var
Şişe açtırınca daha uygun oluyor sanırım. :D
abı benım bunye 3 saptan fazlasını kaldırmayo error veriyo :D ki miktiret sapı ordakı kızları goruncede error verırım ben abı..her gun lalelıde okadar adrıana lımanın arasındayız..bana pakizelerin varlığını hatırlatmayın gözünüzü seveyim..
bak abi ben bu hayyattan kendimi kurtaralı cok oldu..eskiye dönmek,yeniden lambada yapmak ıstemıyorum !! ki karıda yok erkeklerle lambada olurmu be abi..düşünsene arkadan biri seni dürtüyo ama iki elide omzunda..eee neresiyle dürtüyo peki bu herif !!! hiç lezzetli çipet pet değil be abim..
Rabbim korusun ben gelirsem oraya içer gelirim..buda burdaki karızmamın anasını beller :D
Aynen o şanzelize :D
Ben 2 şişe pepsi ile 4 kişilik rezervasyon yaptirmak istiyorum :D
Saygilar günay :D
bende gelirim abi yaz listeye benıde
yanımızda olamıycak olan bilalbw ve IKO saygıyla anıyoruz :) askerdeler kendılerı :)
sanzelizeye bak nerden nereye hahahaa
Bana birisi burdaki geçen muhabbetlerin şaka olduğunu soylesin:puha:
uygun olursa bende gelirim videolar eğlenceli..