patır patır heri patır
lan bari parfüm neyim sıkınında gidin,okadar sap elini kolunu sallıyo,baçaklarını oynatıyoo..uuuuuuuu bak nasıl geldi burnuma kokusu..koltuk altı ter kokusu,apış arası billur kokusu ile birleşince çok tehlikeli kokteyl olur aga..kesin bide arada salan geğirende olur..puuuuuu lanet !!
yada bi bayan deodorantı falan alın içeriye bi sıkın amk,kendi yok bari kokusu olsun hıammına....
Ahahaha gidek ya geçen rıdvanın şahane navigasyonu sayesinde geç kaldık girmemizle çıkmamız bir oldu tam eğlenemedim içimde kaldıydı![]()
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
bazı kızların cidden gideri varda sorsan türkiyenin başkentinin ankara olduğunu bilmezler mq
abı benım bunye 3 saptan fazlasını kaldırmayo error veriyoki miktiret sapı ordakı kızları goruncede error verırım ben abı..her gun lalelıde okadar adrıana lımanın arasındayız..bana pakizelerin varlığını hatırlatmayın gözünüzü seveyim..
bak abi ben bu hayyattan kendimi kurtaralı cok oldu..eskiye dönmek,yeniden lambada yapmak ıstemıyorum !! ki karıda yok erkeklerle lambada olurmu be abi..düşünsene arkadan biri seni dürtüyo ama iki elide omzunda..eee neresiyle dürtüyo peki bu herif !!! hiç lezzetli çipet pet değil be abim..
Rabbim korusun ben gelirsem oraya içer gelirim..buda burdaki karızmamın anasını beller![]()
sanzelizeye bak nerden nereye hahahaa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)