Otel valeleri haricinde araç valeye verilmez bence . Oteller genellikle işe alirken daha iyi araştirip eleme yapiyorlar fakat mekanlarda tek amaç maksat vale olsun düşüncesi olduğu için ne mekan sahipleri dikkatli ne de valeler .
Otel valeleri haricinde araç valeye verilmez bence . Oteller genellikle işe alirken daha iyi araştirip eleme yapiyorlar fakat mekanlarda tek amaç maksat vale olsun düşüncesi olduğu için ne mekan sahipleri dikkatli ne de valeler .
valeye ben çekerim sana gerek yok diyince trip yapıyolar![]()
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
İstanbul/Maltepe sahilde migros ile karting arasındaki bölgede valelerden illah etti millet şikayetlerden sonra bölgenin %80'i ispark oldu.
bahçeşehirde gölet tarafında valeler iptal beyler 2 araç çalındı 1si glk diğerini unuttum oda güzel bişeydi. isparka geçmiş şuan gölet tarafındaki otopark
yeni a6 öbürüde
+ kalantor bir abinin aracından baya yüklü nakit para calındı arac icinden . baya olarlar oldu aracın sahibi geldi gırtlagına dayadı paramı bulun diye falan ondan sonra olan oldu zaten biletleri kesildi. o valelerden 2-3 tanesi şuanda Benzin ile prestige mall arasında ufak alandalar
göletteki kapalıda ispark oldu artı olarak ; prestige önü manzonun önü manzodan northa shields'e giden yolda saglı sollu gelicek sonrada muhtemelen bankaların ordaki 3.caddeyede gelir![]()
1881 - 193∞
Antalya'da resmi mi bilmiyorum ama şirket altında çalışıyorlar. Bir çok mekanı bağlamış firma standını atmış cafe ise 1 club ise 2-3 eleman koyup çalıştırıyor. Kurumsal gözükse de eğitimli kişiler yok.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Büyük konuşmiyim ama ölüm kalım olmadıkça valeye araba vermem. Bir kere verme gafletinde bulundum. Arkadaşımın mekanında ve gözümün önüne park etmesine rağmen 200kmde ki jantların ikinisi boydan boya çizdirdi.
Sarıyer'de vale kaza yaptı - Sayfa 1 Sabah - Galeri - Yaşam - 01 Ocak 0001 Pazartesi
Vale milyon dolarlık arabayla kaza yaptı! video izle,video seyret
Bir kez orduda caddy'i valeye verdim 3 sokak ileri ana caddeye paketmiş. çıkışta da anahtarı verdi araban sahil yolunda belediyenin önünde abi dedi. sahil yolunda da ters şeritten gidip ters parketmiş. son oldu zaten bidaha da vermedim hiç.
Mekan: Ankara Tunali Gitanes
Yaklasik 2 ay once Emektar'la 4 kisi gittik, normalde s.kseler valeye vermem ama yanimizda bayanlar oldugundan dolayi bi seferlik verdim, ilk ve son oldu zaten.
Araci mekan girisinin hemen yanindaki otoparka park edecekti ve de dikkatli olsun yuklenmesin diye sanziman arizali fazla yuklenme ustune kalir bak diye uyardim, cikista araci istedim vale mekan onune getirmeyip buyrun diye otoparka kadar eslik etti anahtari verdi bindik D'ye alip ilerleyecektim ki caaarttt diye ses geldi indim bi baktim okuzun evladi otoparklardaki sari demirler var ya o demirin ustune cikarmis ve ben ilerleyince de arka tampon pert tabi.
Bu ne diyorum bilmiyorum siz yaptiniz diyo tamponun kirilan parcasi nerde lan o zaman simdi olduysa diyorum denyo toplamis parcalari yerde parca bile yok. Mudurunu cagirdim ilk siz yaptiniz diyodu sert cikinca abi arkadasi ekmeginden etme basinin gozunun sadakasi olsun demeye basladi nalet ettim o saatte orda onlari dovsen karakolluk olsan ugrastigina degmez.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Bahcesehirde gölet tarafında manzoda vale var başka yerde yok kimse Tufaya düşüp vermesin 2 ayda 10a yakın araba çalındı aman dikkat aman
yav ztn baz alalım şimdi bşehiri
kapalı katlı otopark var niye valeye veriyo millet anlamıyorum ki..hemde bedava.
prestijin açık alanıda aynı şekilde..
hadi bebeğe gittin vs anlarım park yeri sorunlu veyahut cok uzaga park etmen gerekiyo blabla..
yapmayın beyler malınızı düşünün kolay kazanılmıyo.
- K -
________
Dr.Ecu
Daima tanıdığım bildiğim mekanlara giderim Valelerde benı tanıdığından dolayı hicbir sorun yasamadım suana kadar
Kız arkadaslarım için vale gercekten mekan tercih sebebi
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)