Herkese iyi forumlar arkadaşlar geçenlerde 2 kez aynı başı 0850 olarak başlayan bir kurum tarafından arandım ve isim soyadım söylenerek doğrulandı ve hattınıza tanımlanmış acil destek hattıyla ilgili aranıyorsunuz dendi bende öyle bir talepte bulunmadım yanlısınız vardır dedim karsıdaki adam talep etmeseniz aranmazsınız dedi bende siz nerden arıyorsunuz beni dedim telefon kapandı.. Aradan 2-3 gün geçti busefer aynı kodla(0850) baska numara, buseferki bayan aynı şeyleri söyledi ad soyadımı dogruladı sonra dediki yine aynı şekilde bilmem ne xx firmasından arıyoruz geçtiğimiz 2011 ayında baslayan ve halen daha süre gelen aboneliğinizle ilgili aradık vs vs bende yok öyle bir abonelik ben öyle bir talepte bulunmadım deyince yine bayan tamam o halde sisteme buşekilde not düşüyorum dedi cat kapadı telefonu internette nekadar sitede aradıysam numaranın kime yada hangi kuruma ail oldugunu bulamadım daha önce böyle bir şey yaşayan veya duyan oldumu bana biraz dolandırıcılık veya tuzak gibi şeyler geldi neler oldugunu anlayamadan telefonu kapatıyorlar. Benimde içime bir kurt düştü kimdir nedir ararlar ismimi soyadımı nerden biliyorlar ne istiyorlar anlam veremedim bilgisi olan varmı ?
Bu arada arayan numarayı vereyim: 0850-333-54-33 diğeri ise 0850-333-10-68