bu işler ticari olan araçlar için mi, yoksa tüm araçlar için mi?
çünkü bana vergi dairesine gideceksin demediler. (araç binek oto)
bu işler ticari olan araçlar için mi, yoksa tüm araçlar için mi?
çünkü bana vergi dairesine gideceksin demediler. (araç binek oto)
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
birde internet vergi dairesine baktığımda araç yeni plaka ile benim üzerime görünüyor. (34 plaka 06 oldu) ve ocak ayında vergisini ödedim.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Benim binek aracım götürdüm verdim hatta 2 kere plaka değişti ben de 2. Plakamı alırken memur vergi kayıdın yok diyip vergi dairesine yolladı plaka tekrar değişecek diye almamıştım üstüme Allah'tan evrak arabadaydı gittim hemen yaptım öyle diğer plakayı alabildim düşüm yapamadı yani memur
burası ilginc memleket devlet dairesi acısından. 6 ay sorna vergi oderken sorun cıkmazsa sıkıntı yok ama cıkarsa düzeltmek için dilekçe yaz bekle v.s. işleriyle uğrasılabilir.
inş hallolmuştur ama ben 2 aracdada bunu yaşadım bir arkadaşm var oda plaka değişti ona simdi sordum oda vergi dairesine gitmiş evrak işletmeye.
serkan şimdi vergi dairesinden bir tanıdık buldum görüştümiçim ferahladı resmen. emniyet gönderiyormuş. fakat şöyle bir durum varmış
yıl sonunda alınan araçlar
yada çekme belgeli vb gibi araçlarda özel durumlar varmış. bildirim işlemleri eğer vergi ödeme günlerine denk geldiyse sıkıntı olabilir. beni,m durum için geçerli olmadığını söyledi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)