reset attı
Connecting site...
reset attı
Connecting site...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Connecting site...
fiyat sınırını bilmiyorm ama donanım gayet iyi mpaket+deri+ısıtma+sunroof+opsiyonel 19"jantlar vs vs
bundada eksik yok galiba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...52148746/detay
buda fantezi grubu
Connecting site...
1881 - 193∞
ilk ilanda ekran yokdiğer kriter dışı
![]()
Bunda güzelim arabanın rengine seçtiği koltuk rengiyle limon sıkmış
Connecting site...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bmw e9x kesinlikle idrive li olmali. Eger yoksa ne kadar deri, CC, sunroof vs olursa olsun ic mekan cok bos, cok siradan. Idrive olmazsa olmazlar arasina mutlaka alin derim.
Eben cikiyo bagajdan hahahaha
Kankacim ekranli ve ekransiz iki tane e9x e bin sonra tekrar konusalim![]()
177 lik almayın, zincir+termostat sorunu var.Alır değiştiririm diyorsanız tercih edilebilir.
ay dirayv iyiymiş![]()
Koray anlatırım ama çok uzun be biradersondan başlayım, az beklesin geldi 4 serisi, bu saatten sonra e92 ye kuruş vermem...
Orjinal navigasyon çıkan parçaları bırakırsanız 8200 gibi parçaları da alıcam derseniz 10000 genelde beyaza kırmızı ya da taba döşeme tutuluyor.184 lükler mükemmel performanslı araca dizel demessiniz gecen sene 2011 siyah içi taba cabrio sattım ben 32000 de verdim 320 cd cabrio geçen tel de konuşmuştuk satıcam diyordu düşünürseniz yarın arayıp görüşebilirim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)