iyi olanları tenzih ediyorum bi galericiler bide 2.el eşyacılar Allah korusun
tüm öğrenci evimizi 250tl ye almışlardı zamanında ayıp be 250 tlye masa takımı yok![]()
04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet
abicim hiç kusura bakma empati yapamıyacağım bende bir kere sıkıştığımda subarumu galeriye sorduğumda adam acımadan daha arabaya bakmadan 10-12000 anca eder dedi bende yapma 25000 liradan piyasa diyince abi bizde ekmek yemiyelim mi gibi aptalca bir cevap aldım ulan o kadar ekmeği ben yemiyorum sen nasıl yiyeceksin...
Kimse
"doktora bak ya, parayı ödemiom die beni ölümcül hastalıktan kurtarmıyor" demez.
"o...puya bak, para karşılığı orasını burasını pazarlıyor" demez.
""Galericiye bak ya, araba alım satımından para kazanmaya çalışıyor"" der
Ya nasıl bir algıdır bende o kafaya gelemiyorum. Galerici değilim. Araç alım satımıda yapmıyorum. Ama adamın mesleği arkadaş. Aracın her türlüsü geliyor eline. Piyasalar 10 numarada adam birde araç seçecek, müşteri seçecek. Ahlak kuralları, din kuralları vs derken ortada satacak mal kalırmı aceba??
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Onların Acısından Düşünenmem ben diye benim yazdığıma sen cevap verdin![]()
Tamam uzatmaya Gerek yok Sus aynen
Artık herkes internetten araba alıp sattığı için galericiler iş yapamıyor. Ana caddede olan dükkanların kiraları giderleri karları vs vs nedir bi bilginiz var mı ? Evet verdikleri rakamlar saçma sapan olabilir ki öylede, hiç lafım yok. Fakat neden böyle bi düşünmek lazımAdamlar 3 milyar kar koysa, ve bunun için size 30 milyar ödese, arabayıda 1 ay satamasa, 30 milyarı 1 aylığına yok oluyor adamın. İşler kötü piyasa kötü. Biraz işi ince düşünün. Galerici falan değilim sadece objektif düşündüm
![]()
arabanı ınternete 33ten koysan sana 25 veren galerıcı senı arar 28-29 teklif ederdıyanı o senın ayagına gelır ıslerı hergun takıp etmek ınetrnetı
arkadaslarında dedıgı gıbı pıyasasının 2-3 altına 2 gunde satılır zaten arac.. eger saatlık para felan lazım degılse..
33 e verse verecektim oda 38e rahat satardı diyorsunuz
bu durumda almayan adam 5 bin lira para kazanamamış oldu bu da garip değil mi? ki galericiler piyasayı en iyi bilenler
bazı ürünleri nakite çevirmek bedel ister ve serbest piyasada sınırlama yoktur 38 liralık arabama 25 lira verdi diye kimseyi suçlu ilan edemezsiniz
bende galericilerle alışveriş yapmıyorum ama şu durumdan galericileri suçlamayı yanlış buluyorum
Piyasası 38-40 arası ise, aceleniz varsa dopingle 34-35 yazarsınız, dediğiniz gibi piyasası hızlıysa eğer hemen satılır o zaman aracınız. Neden galericiye gitmeye ihtiyaç duydunuz ki. Eğer piyasadan kastınız sahibinden piyasasıyla öyle bir piyasa malesef yok 2.el pazarında. Sıfırından fazlaya yazanlar bile mevcut, bu o aracın piyasasını belirlemez malesef.
Instagram: mutusgarage
Arkadaşın düştüğü durumu tahmin edebiliyorum. Harbi harbi, nefes bile aldırmadan öldürüyorlar...
Bir de leşleri alıp, allayıp pullayıp, km.sini düşürüp gazlamaya çalışan şerefsizler var.
benim de cevabını merak ettiğim iki soru var, hazır konu galerilerken sormak istiyorum
galeriler bu işi nasıl çeviriyor, araçları nereden buluyorlar? ciddi soruyorum dalga geçilmezse sevinirim
eş dostun satacakları araçlara aracılık ederek
internetten
konuyu aça arkadaş gibi galeriye aracını satmaya gelenlerden
bayilerle anlaşarak sıfır araç alırken eski aracını takas verenlerden
kötü durumdaki kmsi yüksek araçları allayıp pullayarak
cevap hepsi mi yoksa başka eklenebilecek bi yöntem var mı?
aracını satmak için galeriye getirenler hariç diğer yöntemleri herkes yapabilir, bunun için dükkan açılmaz gibime geliyor, zaten bunu destekler nitelikte bir sürü al-satçı da var. peki galeri açanlar neden ayaküstü bu işi yapmak yerine dükkan açıyorlar?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)