kesintisiz videosu var benim araç içinden.
https://www.youtube.com/watch?v=UAq_g_XpeDM
Buda disaridan
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
ne demek hemşom
https://www.youtube.com/watch?v=jcLOW5yWeyc#t=36
BaYTaR MURO
Yahu deneyin cvl typer ile guzel olur izleriz hep beraber
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Dr Oz`
To Be Contunied....
nedemeli acaba paralel devlet buraya sızmış. ikimizden birinin bıraktığı yada vitesin girmediği bi denemedir o kesin, gerek yok ne sen bana nede ben sana öyle bir fark atmadık sağlıklı denemelerde olsun en fazla 1-2 boy.
TeamPASAOGLU
bundan sonra 13 hp alinmis aractan ben daha almadim yakit gostergemi bekliyorum 17sinde gelsin ayarimizi yapar deneriz serhatla
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Dr Oz`
To Be Contunied....
Bende bunu anlamiyorum yanci medya ne ya siz cekip koydugunuz zaman sorun yok ama disaridan birileri cekip video koydugu zaman yanli oluyo neden acaba neyse siz ilk once cvl ile deneyin gorelim bu aksam neler oluyo ona gore yorum yapariz![]()
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Dr Oz`
To Be Contunied....
aynen maha dynoda net 13hp.alındı zaten yılmazla denediğim gece dönüş yolunda araç arızalıydı garaja bıraktım bidaha çalışmadı o geceden sonra. servise cekildi direkt gergi takılı kalıyomuş komple zincir dahil set değişti dekrar ayar yapıldı dynoda 283 aldık.
TeamPASAOGLU
bende denemeler buaksamdan sandım bbaktım kı konu farklı, okudum gecmişi.arkadaşlar öncelıklı olarak bırbırınızı kırmadan konuşun bence 3 gunluk dunyada değmez demir parçalarınabugun gecersınız yarın geçilirsiniz, sonucta bunlar emek+para.
BaYTaR MURO
yahu serhat deneme yapiyorsunuz yaw baska birsey degil sen sokuk o sokuk ne olacakki
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Dr Oz`
To Be Contunied....
yılmaz kusura bakmada serhat koyduktan sonra senin video olmamış pek
zaten serhatın videodaki 3.20 ile başlayıp 3.49 arası olan deneme o bnm dikkat ettiğim kadarı ile önce basmana rağmen yarım boy geriden yine yakalanıyorsun ve serhat bir ara bırakıyor
zaten diğer serhatın koyduklarında bariz aynı anda basmışsınız ve arkada kalmışsın bir araba daha güçlü olduğunu nasıl belli edebilir başka ?
sökük takılı olayı sizlere kalmış ben çok dahil olmak istemem sonuçta ikiniz arkadaşsınız ama emeğe saygı duyarak serhatın aracının yüzde 90 aşamasını ve birçok değişimden sonra buralara nasıl gelidğini bildiğim için yazıyorum hangi typer hızlı hiç umrumda değil sadece bnm kankamın arabası hızlı ise sevinirim
Team PAŞAOĞLU
sen bitir arabanı en hızlı halimdeyim de k20 setupla bende o sırada aynı şekilde hızlı zamanımdaysam deneriz tamam daha uzatmanın anlamı yok. cvl yle falanda denemiyorum.
TeamPASAOGLU
Valla cem bu umrunda olacak en son kisi benim ama eger o aksamki denemelerin cogunda serhat korna caldi iki tanesinde ben dedimki ben duymuyorum cok ses var elle yapalim diye serhatta biliyo ondada olan oydu dedigim gibi serhat 13 hp aldi su an daha hizli olmasi lazim dimi bende diyorumki gostergemi aldim 17 sinde gelicek kismetse ondan sonraki hafta deneriz eger musait olursa bende bunu diyorum baska birsey demiyorum sonucta hizliysa gecicektir sadece
Ki buradaki insanlar arabadan kilo atmanin ne derece ise yaradigini biliyorlar bende ne yakit nede hafifletme vardi oyle ciktim gittim ve sonuc bu eger sen hala diyorsanki hizli evet hizlisiniz o zaman dedimki bende sizin kilolariniza ineyim durumu esitliyelim deniyelim bir daha dimi
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Dr Oz`
To Be Contunied....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)