cok geç kaldı.hadi o kadar bekledik diyelim bari verilerin cok iyi olsun.ne o sıfır yüz degerin allah aşkına
cok geç kaldı.hadi o kadar bekledik diyelim bari verilerin cok iyi olsun.ne o sıfır yüz degerin allah aşkına
"beşinci viteste 80'den 120 km/sa hıza yalnızca 9,2 saniyede"
aga bu nedir yaa
0-100'e değil buna taktım resmen
Yıllarca fiattan motor aldılar verdilerşu 1.6 multijeti alamadılar sene olmuş 2014 dizel araç çıkarıyorlar. Astra h ile 1.6 multijet 120 hp motor gelecekti gerçekten yok satardı. Olsun ama ilk alıcı bizim aile olabilir.
![]()
o yakıt tüketimi hikaye...
aslında üzücü olan kısım şu ki opelin ikinci atılımlık barutu yok..
2016 da almanya bochumdaki fabrika kapanıyorki bochumdaki fabrika opelin kalesi olarak nitelendirildi.. Zaten belçika anvers deki fabrikayıda kapattılar..
yani opelin durumu hiç iyi değil aslında.. ve yapdığı bu hatalarla bence kendi topuğuna sıkıyor.. üzüldüğümde o zaten yarın öbürgün Gm çıkıp derse opel bize kardan çok zarar getiriyor yada opelden istediğimiz randımanı alamıyoruz o zaman tıpkı saab gibi kapata bilir..
Chevroleyi avrupa pazarından çekdi opelin eli kuvvetlensin diye.. eğer buda tutmassa opelin eli kuvvetlenmesse ben opelin geleceğinide çok parlak görmüyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
opelin kac tane modeli hızlıkı bu kasa hızlı olsun benım bıldıgım tum 1.6 astralar dızel olsun benzınlı olsun dıerkı markalra göre hep hantal
Fazlaca ağır kasa, uzunoğlu uzun şanzıman oranları ve bunun altında ezilen ortalama motor. Klasik opel mantığı.
.
Ne gerek vardı 136 hp'yeFocus 109 hp ile o süreleri yakalıyor. 105 hp Golf 7 bile 0-100 10.7 sn.
Oldum olası Opel'in aktarmasından mıdır, suyundan mıdır, ağırlığından mıdır performansları zayıf rakiplerine göre. Yine de hayırlı olsun.
eleştiri gizli hayranlıktır.
zahmet olmuş sonunda becermişler... onuda becerememişler ama 136 beygir arabanın 0-100 ü 10 küsür sn olur mu yaaa????
alman otomobil mühendisliğinin yüzkarası = opel
çinliler falan satınalsada şu opeli almanlar şu yüz karasından kurtulsa...
1.6cdti fiyatları belli oldu. Hayırlı olsun
http://www.opel.com.tr/content/dam/O...21.03.2014.pdf
Beklenen olsa ne olacak kasa 1600 küsür kilo2 kişi gezdiğini düşün 1750
100-110 beygirlik 1 tonluk dizeller her türlü kafa tutarlar,bunlar istediği kadar güçlendirsin abi kasa çok ağır
Edit: yakın bi kaç tanıdığımla muhabbetini yapmıştım hepsi 1600 kilolardan bahsedince bende öyle sanmıştım ama değilmiş 1400 kilolardaymış az önce baktım, ama yine ağır![]()
bu bağlantıda teknik verileri var.
http://www.opel.com.tr/content/dam/O...et_02_2014.pdf
fiyatı sınıfına göre iyi bence sedan business tam pazar fiyatında çıkarmışlar..
bana kalsa en ideali sedan business versiyonu olur fiyatına oranla business da elektrikli koltuklar blind spot cam tavan v.b ismine yakışır bir dolulukdaysa alınır bence..
burda bana kalırsa akranlarından ayrılıcak iki tercih sebebinden biri sedanın tasarımıki o sınıfda çok elit duruyor bence klass duruyor ikinciside donanım olucaktır..
donanımı zayıfsa gene sınıfta kalır az satar bana kalırsa..
bizim türk tüketiciside artık o konularda bilinçleniyor ufak ufak aile hususi kişisel araç oldumu dolu almaya özen gösteriyorlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)