bunun okuldan tanıdığı olsam okulun ilk günü ağzını yüzünü eline verirdim sabahtan beri küfür ediyrum hala rahatlamadım inşallah bir yerde denk gelir ibnenin evladı.
bunun okuldan tanıdığı olsam okulun ilk günü ağzını yüzünü eline verirdim sabahtan beri küfür ediyrum hala rahatlamadım inşallah bir yerde denk gelir ibnenin evladı.
işe yararmı bilmem ama
http://www.change.org/tr/kampanyalar...share_petition
Dün geceden beri insanların da sinir sistemi bırakmadın ama ilahi adelet var herşeyden önce.....
Kediyi işkenceyle telef etti-Sabah - 10 Şubat 2014
ESKİŞEHİR'DEKİ VAHŞETİN GÖRÜNTÜLERİ - Hürriyet TV Haber
eleman şizofren mi değil mi şimdi anlamadım ben
eleman çok daha fazlası orası zaten tartışmaya açık değil. ancak bu tarz şeylere eğilimli ve bu tıbbi anlamda ortaya konuşmuş birisiyse, onu kontrolsüz şekilde ortalıpa salan ****** çocuklarını da bulmak lazim
Not : ****** çocuğü bir küfür değil, annesinin mesleği hakkında yürütülen bir tahmindir![]()
50-60 tane sokak kedisi bulacan,
bunları bir odaya koyup 3-5 gün aç bırakacan,
bu vicdansız o.ç yi soyup karnını deşecen,
bağırsaklarını dışarı çıkarcan
ve kedilerin olduğu yere atacan.
1 hafta kalacak orda ...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
bu adama bişey olacağını sanmayanlardanım...
ülkede adam öldürenler yaralayanlar bile dışarıda... 1 kedi adalet sağlayıcıları için cok mühim olmayacakdır...
muhtemelen bu caniyide eskişehirde denk getirir birileri
Normalde tiple insanların kişiliği hakkında tahmin yapmayı sevmiyorum ama bu piçin tipinden belli ne *** olduğu..Mahkemede falan bi şey olacağını sanmam.En iyi ihtimal okuldan atarlar üstüne de birde güzelce dayak.2 hafta sonra unutulur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)