+1 hic fena olmaz
Printable View
Hadi hayirlu olsun uygundur
Oldu olacak Foça'da yapalım ? :D
Evet arkadaşlar yer neresi şimdi nereye gelelim 17:30 - 18:00 gibi ineriz sanırım biz. Ona göre planımızı yapmamız lazım.
Abi valla milletin sesi çıkmıyor Forum Bornova'ya gelin ben saat 7:30-8:00 gibi gelirim en kötü gelenlerle oturulur bi sohbet muhabbet edilir yemek filan yenir.
Arkadaşlar ben istanbulluyum pek bilmem ama urla çeşmealtı diye bir yere gittim deniz kenarı yollar baya geniş ve çok güzel bi kumrucu var :D
Forum candir zaten o saatten sonrada nereye gideceksek yollar sakin olur diye düşünüyorum gerisi forumda konuşulur.
Forum Bornova iyidir ama saat erken sanki sıcakta fenalık geçirmeyelim oralarda:D Saat biraz daha geç olsun yada o saatte gelen arkadaşlar erken gitmesin birlikte vakit geçirmeye fırsatımız olsun..
kimseye hiç birşey uymuyor anlasılan
20.00 forum hayırlı olsun
sandalye vs getirmeyi ihmal etmeyelim
hot dog + sınırsız ıcecek 4.90
güzel serinleriz :)
Hahahaha ölücü esnaf mod on :) sandalye kiralanır :)
Ne mevzu oldu be arkadaş. Adamlar Ankara'dan geliyor, biraz uyum sağlamak lazım. Yarın akşam 8 de görüşürüz :)
Sandalyeleri de almışım değmeyin keyfime:) Yarın işler çok yoğun 9 civarı orda olucam inşAllah
ya buca falan işin şakası en ortak nokta forum oluyo zaten ki bucada nerde buluşçaz apachi meeting mi yapçaz yedigöllerde :D
gelmeye çalışırım bende yarın