MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı 10 temmuz da bı bulusma ayarlayın bende ızmırdeyım goruselım 8 inde gelemez misin abicim Kutsal cuma gününe dahil ederdik senide
ER Lojistik www.erlojistik.com www.instagram.com/erlojistik/
Orçun Dikayak Nickli Üyeden Alıntı 2 temmuz banada uyar CUB amcada geliyormuş Bence direk yer ve saate geçelim artık kişi sayısını da netleştirelim.
Met Nickli Üyeden Alıntı kişi sayısını da netleştirelim. Cub amca + Rawr olarak 2 kişiyiz biz.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Bende Onur'la gelirim kanka 2 de beni say.
Tamam işte gelecek olan yazsın. Konuyu da güncel tutalım. Orçun sende motorla gelme la
Metin gelmezse gelmeyi düşünüyorum teşekkürler
Sen düşünme by.
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Metin gelmezse gelmeyi düşünüyorum teşekkürler Metin gelmezse +2 oradayız.
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Metin gelmezse gelmeyi düşünüyorum teşekkürler +1 de benden
35AB Nickli Üyeden Alıntı +1 de benden Ahmetcan hadi bunlar karakter yoksunu, ama sana hiç yakışmadı.
Met Nickli Üyeden Alıntı Ahmetcan hadi bunlar karakter yoksunu, ama sana hiç yakışmadı. Ahmetcan kim kardeşim ? daha tanımadıgın bir kişiye bu kadar samimi yaklaşma lütfen tşk
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Ahmetcan kim kardeşim ? daha tanımadıgın bir kişiye bu kadar samimi yaklaşma lütfen tşk kim bu ahmetcan kim
Met Nickli Üyeden Alıntı Başka tarih önerisi olan var mı ? Netleştirelim artık. 2 si aksam olursa gelmeye calisiriz kardesim sonrasinda izne cikacagim )
...................SF CiviC
2 temmuz 20:00 forum bornova ikea olarak netleştiriyorum o zaman.
Met Nickli Üyeden Alıntı 2 temmuz 20:00 forum bornova ikea olarak netleştiriyorum o zaman. hayır buca. Buca diyenler?
uluckaban Nickli Üyeden Alıntı hayır buca. Buca diyenler? ses kes, bornova ortak mekan
uluckaban Nickli Üyeden Alıntı hayır buca. Buca diyenler? Buca +1
Met Nickli Üyeden Alıntı ses kes, bornova ortak mekan kardeş hangi ortak? oylama yapalım ben bu oyunu bozarım.
uluckaban Nickli Üyeden Alıntı kardeş hangi ortak? oylama yapalım ben bu oyunu bozarım. sen buca da takıl kardeş hadi görüşürüz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları