transıt 200hp lik modelı adamı yola getırır140lık var bizde o bıle stock halde gayet tatmın edıcı 1-2 full sarıyor 200 lüğü düşünemıyorum
transıt 200hp lik modelı adamı yola getırır140lık var bizde o bıle stock halde gayet tatmın edıcı 1-2 full sarıyor 200 lüğü düşünemıyorum
Caddy diyenler.yeni kasadan mi bahsediyor, zaten yeni kasada 1.9 yok, eger yeni kasadan bahsediyolarsa kullandiklari lastikler nedir, bizde 2012 var ustundeki orjinal lastikleriyle hicde dediginiz gibi yol tutmuyo esp zaten hazir asker bende oynucam bende oynucam modunda, hic guven vermiyor. Arkasi hafif yuklu yeni kasa dobloyla ayni virajda igara yakiyorum, teyibi kurcaliyorum. Caddy hala h tipi salincak makasli arka suspansiyon kullaniyo, doblo 3-4 senedir bagimsiz suspansiyon
Gidere gelincede doblo daha hafif 105 beygir multijet 105 tdi dan iyi gidiyocaddy miz var doblo diyorum
![]()
turbocuk istiyoruz
hafif ticaride 2.0 tdi caddy sportline on numara gidiyor. ticaride de 200 lük transitteki hem tork hissi hem motor sesi efsane![]()
Her gün 2.0 doblo kullandığım için diyorum; gidin gönül rahatlığıyla alın. Kullandığım araç olduğu için demiyorum ama şahsi görüşüm kendi sınıfında duruşu en heybetli olan araba. Tek sıkıntısı motor ve yol sesini çok içeri alıyor. Ben stock kullanıyorum ve bazı araçlara kalkışta veya gidişte güzel şakalar yapılıyo![]()
.
Abi yanlış anlama ama doblo bizde kullanıyoruz ve bence yol tutuşta kangoo dan sonra en kötüsü doblo dur
Yol tutuş,yükleme,teknoloji,güvenlik her açıdan tavsiyem caddy olur 2.0 TDİ ya da 1.9 TDİ
Bu klasmanda kullandığım ticari araçları söyleyım 2012 kangoo 2003 kangoo Doblonun 3 serisinide kullandım Dokker Partner(eski tip ) Transit connect,Caddy.Combo
Edit:Bastıra bastıra söylüyorum caddy nin maxisi kısa doblodan kat kat iyi yol tutuyor
caddy var bende 1.6 tdı yol mol tuttuğu yokallahtan esp hemen müdahale ediyo
gidişi normal sayılır.
0-130 videom.. vitesleri yavaş atıyorum bilerek
https://www.facebook.com/photo.php?v...94142982&saved
doblo connect partner tepee hepsini kullandım hiç biri kalite bakımından yeni caddy nin eline su dökemez.caddy de tokluk rahatlık hiç birinde yok. aile olarak kullanıcaksanız caddy den başkasına bakmayın ama yok ticari olarak kullanıcam diyosanız işler değişir. (bence)
tabi caddy nin fiyatıda ona göre yüksek...
edit: ayrıca caddy donanım olarak ciddi dolu ( comfortline)
4 kere transit 430 kullanma sansim oldu uzun uzun gercekten cok keyifli arac saglam cekiyo ama frenleri cok guvensiz hissettirmisti bana..
Arkadaşlar çok farklı yorumlar geliyor. Doblo mükemmel yol tutuyor diyende var, hiç tutmuyor diyende. Aynen caddy viraj efendisi diyende var, esp adama viraj aldırmıyor diyende. Sanırım bu biraz kullanım ile alakalı. Sadece basit bir örnek vereyim; ben zaten cc kullanıyorum yol tutuşu passattan bile baya iyi olan bir araç. Doblo ise cc den sonra beni asla virajda hayal kırıklığına uğratmadı. Onun kadar tutamaz zaten ancak ciddi 4 teker dengeli kaydığından seviyorum kendisini.
Motor konusuna gelince; 2.0 0 bir doblo 2. el bir caddy den dahi baya ucuz. doblolar zaten sadece premio olarak geliyor tamamen full. Tek sorun yazılım olaylarınla nekadar zorlanıyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
caddy sahibi olarak söylüyorum caddy arkadan kayıyor esp hemen müdahale ediyo direk çizgisine sokuyo...bundan önce fd6 cıvıc vardı fd6 cıvıc ın çok çok gerisinde doblo kullandım fakat viraj kasmadım o yüzden net bi şey diyemem dobloya..
ama kalite konusunda yazdıklarımın arkasındayım..
sırasıyla ticarilerimi sayıyım sana ( : transporter 1.9 starex 2.5 140 doblo 1.3- 1.9 caddy 1.9 - 1.6 son olarak şu an connect 1.8 110 hp kullanıyorum
bütçen varsa transporter 2.5 130 veya 174 hp al gerisine bakma bile
starex yakıt konusunda (100 geçersen gerçekten çok yakıyo) ama parasına göre gayet ii
doblo en az yakanlardan biri ama ben en son tercih olarak DOBLO yu seçerdim
caddy küçük ticarinin kralıdır bence biraz naziktir ama her konuda rakiplerini üzer
connect 1 yıldır kullanıyorum glx paketini gayet memlunum ortalama 7.5 lt yakıyo 110 hp açıkçası yazılım yaptırma gereği bile duymadım gayet ii gidiyor fiyat olarak 25 30 arası yüksek modelleri bulunabiliyor connect le doblonun kalitesi zate tarrışılmaz.
Fanatik geldi![]()
Her ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum, ikiside aman aman yol tutmuyor. Veya şöyle diyeyim kimin lastiği iyiyse o daha iyi yol tutuyor. Konfor olarak süspansiyonu yüzünden doblo bir nebze daha iyi. 2.0 power kullanmadım yorum yapamıyorum motorlarında.
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)