Tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Bir Türk olarakta gurur duyuyorum..
Tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Bir Türk olarakta gurur duyuyorum..
ig: erayender
Yabancıların değil ama Türklerin yapıpta rekor kırdığı olaylar beni gururlandırıyor. Bütün ekibe helal olsun. Diğer sırada bekleyen işlerde de durum ortada![]()
tebrik ederim bnde instigramda ekanoo esmotor die paylasınca sasırdım beklemıyordum gurur verici tebrikler
S2000 turbo
maşallah emre abının başarılarının devamını dılerım bu turkıye ıcın cok gurur verıcı bır durum![]()
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Maşallah tebrik ederim ESmotor ve Emre gerçekten çok başarılı !
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
gerçekten gurur verici Allah başarılarınızı daim eder inşallah
100 - 200 süresi 2.8 sapasaçma bi süre zaten..
bu arada pistte gerçekten çok güzelmiş![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Gurur duyuyorum , Tebrik ediyorum cani gönülden yaaa![]()
Elinize yüreğinize sağlık maşalllah başalarin devamını görürürüz inşallah inşallah![]()
Tolga Say.
Project01 Garage
salihin aracıyla yunanistana gidilirse o süre dahada aşşagı inecektir diye düşünüyorum emre abinin ellerine sağlık gerçekten yıllardır büyük uğraşlar sonucunda bu noktaya geldiler bizi gururlandırıyorlar (2 kişi 100-200 2.80 sec yapan araba salih abinin aracı pompa benziniyle yapılmış bir süredir)
İstesek neler yapabilicegimiz ortada aslında, imkanlar bizde böyle olsa neler neler cıkartıcaz![]()
Helal olsun, gurur verici bi olay hem bizler hem sizler için.![]()
Helal olsun tebrikler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)