desene ünlü oldu bizim hayvan sever ablamız
soylıyım kendısıne
desene ünlü oldu bizim hayvan sever ablamız
soylıyım kendısıne
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
İronik bir durum, insanın işine saygısı olur eğer ortada gerçekten bir kural ihlali var ise düzgün bir şekilde yazar işleme koyar, bu cezayı yazanın işine saygısı yok her şeyden önce.
Ceza yazmak istedikten sonra bunlar, arabanızda toplu iğne (kramp gibi durumlarda batırılması içinmiş) yokluğuna dahi ceza yazabiliyorlar. İşin sıkıntılı yanı,bir çoğunun çorba parası bitmek bilmiyor. Allah açlıkla imtihan ediyor napalım.
Yanlış/eksik yazmış. Abartılacak bi durum göremiyorum ben
yorumsuzda değil , ceza yazılan madde sayısı 73
73) Araçları, kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca sürmek , araçlardan bir şey atmak veya dökmek , seyir halinde cep veya araç telefonu ile benzer haberleşme cihazlarını kullanmak
cezası : 77,00 tl , peşin 57,75 tl ceza puanı :10
sadece açıklama kısmına eksik yazılmış olabilir , örneğin seyir halindeyken tehlikeli araç kullanmak , cep telefonuyla konuşmak vb gibi saygılar...
Sen devletin memurusun böyle bir şeyi nasıl yaparsın utanmada yok bunlarda yazık
Hata olmuş bencede kafa ne halde memurun belkide.. Boş boş bi ton şey yazıp durmayın belki kurallara hepiniz uyuyorsunuz ama direksiyonda özellikli aracı olmasına rağmen cep telefonuyla konuşan bi ton caani mankafa var... Eğer gerçekten bu şahıs ceple konuşup poliste tespit ettiyse bi şey yazmasına gerek yok.. Yaptırımlar çok az bizim memlekette..
ya tamam polis arkadaş yanlış yazmış olabilir de yinede konunun mizah yönü daha ağır basıyor. Atarlanmaya gerek yok![]()
Dun aksam makas ata ata gidiyodum kavaciktan umraniyeye tam sapaga geldim motorlu polis sellektor atarak geldi cek saga dedi durdum bekledm
Biraz gelmedi telsizle konusuyodu ben gidiyim yanina dedim ve ayyni su kelimeleri soyledi
34... Cam filmi men
34 .. Egsoz men
34 bilmemne men
Daha o bana bisey demeden abi hayirdir ne bu dedim bundan sonra boyle dolasiyoruz hic durdurmadan zahmet ettirmeden yaziyoruz men ediyoruz dedi
E peki men edilen arac sahibi nerden ogrenicek dedim kagit gelir ona dedi ya ulasamazsa cevirmede baglanicakmi dedim evet dedi yemin ederm sok oldum hirsizligin bu kadarida olmaz resmen kanun kural devlet adi altinda ciddi tezgah kuruldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)