User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: PTT kargo ile çalışmayın

metehancihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

PTT kargo ile çalışmayın

Parası ucuz diye aldanıp kesinlikle ürünlerinizi alıcağınızı göndericeğinizi bi kere daha söylüyorum KESİNLİKLE ptt kargo ya emanet etmeyin.05.02.2014 tarihinde bursadan yola çıkan 500 gr ağırlığındaki kargom 18.02.2014 tarihinde gebzeye anca ulaşıyo ve adres bulunamıyo (bulamadıkları adres gebzenin en işlek caddesi).Tamam insanlık halidir bulunamaz kargo şubeye geri gider ve asgari şubede bekleme günü 7 gündür ama benim kargom 18.02.2014 de tekrar geldiği adrese geri gönderiliyor.Ne bi telefon ediyolar ne bi mail atıyolar kargoyu alırken alıcıya bildirimler iletilsin denilmesine rağmen bana hiç bir uyarı gelmiyor.Kargoyo yarın sabah 10:30 da abimle beraber romanyaya gidicekti ki artık gidemiycek bi ton masraf yapıcam.10 kişiden 9 u ptt kargodan şikayetçi eğer acil bişey ulaştırmanız lazımsa ptt kargoyu kullanmayın 3 5 tl fazla verin güvenilir bi kargo kullanın benim gibi zor durumda kalmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kargo şirketlerinin hepsinden şikayet var hepsiyle mevzum oldu hangi birini anlatayım ki..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kargo şirketlerinin hepsinden şikayet var hepsiyle mevzum oldu hangi birini anlatayım ki..
    valla her ay en az 2 3 kargo alan birisiyim ilk defa başıma böyle bişey geliyo bu zamana kadar hiç bir kargo şirketi beni bu kadar mağdur durumda bırakmamıştı ufak tefek prüzler olabiliyodu ama bu kadar büyük boyutlu bi olayı ilk kez kullandığım ptt kargoda yaşadım bidahada tövbe kesinlikle kullanmam önünden bile geçmem

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ptt kargo ile 2 sene boyunca masaüstü bilgisayarımı taşıdım durdum. Hep zamanından önce geldi hatta. Ben hiç sorun yaşamadım. Yer ilede alakalı bi durum. Hatta şubelerdeki işgüzar adamlar yüzünden bile böyle olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ptt kargo ile 2 sene boyunca masaüstü bilgisayarımı taşıdım durdum. Hep zamanından önce geldi hatta. Ben hiç sorun yaşamadım. Yer ilede alakalı bi durum. Hatta şubelerdeki işgüzar adamlar yüzünden bile böyle olabilir.
    şubedeki adam zaten zihinsel engelli gibi kargomu soruyorum bilgisayardan bakıyo gelmedi diyo sonra arkada bi oda var oraya gidip geliyo bana kargonu aldın mı diye soruyo

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ptt kargo Allahlık nasıl bir işletmedir anlayabilmiş değilim bende bir çok kez benzer sorunları yaşadım.Kargo geliyor adrese teslim olmasına rağmen şubede tutuyorlar ne telefon ne bir şey 2 gün içerisinde uğramazsan direk geldiği adrese geri postalıyorlar kaç kere başıma geldi bu durum.

Sistemleri bile düzgün çalışmıyor şubeye gidip kargo sorduğumda "sistemde öyle bir kargo görünmüyor" cevabını aldıktan sonra iş yerine döndüğümde beklediğim kargonun arkamdan gelmiş olduğunu görüyorum.

Belli bir kural düzen yok kafalarına göre insiyatif kullanıyorlar sanıyorum kargo şirketi olmaz bunlardan.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben genelde PTT ile çalışıyorum azcık yavaş ama senınkı bıraz aşırıya kaçmış neden öyle olmuş bende anlam veremedim.

Garip bide sistemi var kapıda ödemeli ürün yolladım bugün, 50 tl ürün 9.5 kargo normalde kargo ücreti karşı ödemeli olmasına rağmen benden aldılar kargo parasını neymişde karşı taraf kargoyu teslım alınca 9.5 tl yı hesabımdan gerı çekıcekmişim. Benım cebımde para olsa zaten kargoyu öderim. Bunuda bitek Antalyada uyguluyorlar sanırım izmirde istanbulda böyle bişeyle karşılaşmadım.

Tek kullanmayacağım kargo Aras kargo geri kalanıyla sorun yaşamadım hiç.
    DR. OWL

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işler genelde orda kişilerin keyfiyle alakalı , bence adrese bile gelmemiştir bende aynı sorunları normal bir kargo şirketiyle yaşıyorum .
    Evime bile gelmeyen şahıs evde yok diye not düşmüş ve 4 gün boyunca ne arayan var nede gelen sonunda ben gidip aldım geri gitmeden.
    Yani işletmelerin değil kişilerin terbiyesizliği , bu tabiiki kurumları bağlar diyeceksin ama malesef hepsinde ...... ( boşluğu sen doldur ) herifler var.

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangisinden başlasam bilmiyorum ptt kargonunda aras kargonunda............. hayatımda gördüğüm en berbat en boktan kargo şirketleri..aras desen hem çok pahalı hemde bulamıyorlar bi kargo 2 haftada geldiği kadar oluyor. ptt kargo desen ucuz ama mallar kırık geliyor bizim burda ki ptt kargonun kargo yükleyiş şeklini görseniz emekli karpuzcu sanarsınız tek farkı karşıda tutan yok.. direk arabaya fırlatıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla işte durum bu burdaki yorumlardanda anlaşıldığı gibi ptt kargodan nerdeyse kimseye hayır yok şu ana kadar ptt kargo kullanmamış arkadaşlar bu konuyu unutmasınlar bizim gibi madur olmasınlar siz ne güzel kargonuzu gidip alabilmişsiniz benim kargom aynı gün geri gönderilmiş ben o kargoyu tekrar gebzeye istiycem gebzedende bi şekilde romanyaya göndericem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha bugun 2 tane gönderdik eyvah eyvah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mng iyi bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha bugun 2 tane gönderdik eyvah eyvah
    inşallah sıkıntı yaşamazlar benim gibi şu ana kadar en çok memnun kaldığım kargo yurtiçi kargo belki 50 kere kullandım 1 kere bile sıkıntı çıkartmadı 14 şubatta şehir dışındaki kız arkadaşıma hediye yolladım saatini söyledim o saatte götürüp teslim bile ettiler sağolsunlar paro kart veriyolar bide ordan 0.15 kuruş falan geliyodu 8 9 tl olmuş birike birike

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerikadan türkiyeye 5 günde giriş yapan ürüm, istanbuldan bileciğe 4 günde aralarındaki mesafe 30km kadar olan bilecikten bozüyükede tam 9 günde ulaştı, daha ne diyimki ben size birkerede değil ebaydan aldığım her ürün bozüyükteki adresime aynı gecikme ile ulaşıyor...

bi mal dünyanın öbür ucundan buraya 5 günde gelip burada 30km lik mesafeyi 9 günde alıyorsa bu terbiyesisliktir, iş ahaksızlığıdır....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikadan türkiyeye 5 günde giriş yapan ürüm, istanbuldan bileciğe 4 günde aralarındaki mesafe 30km kadar olan bilecikten bozüyükede tam 9 günde ulaştı, daha ne diyimki ben size birkerede değil ebaydan aldığım her ürün bozüyükteki adresime aynı gecikme ile ulaşıyor...

bi mal dünyanın öbür ucundan buraya 5 günde gelip burada 30km lik mesafeyi 9 günde alıyorsa bu terbiyesisliktir, iş ahaksızlığıdır....
    valla bozüyüklüysen eğer hemşeriyiz hemşerim benimde olay aynı italyadan bursaya 6 günde geldi bursadan gebzeye 15 günde gelemedi he gelmiş 1 gün kalıp gitmiş ben alamadım

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı taraneler işte

aynen bozüyüklüyüm hemşeriyiz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben daha gecen hafta mng de yasadim benzer sorun herkesin bildigi karakoy gibi bir yerde olan adresi bulamamislar sozde

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mng iyi bence

o ipnelere bir çamaşır makinesi bir buzdolabı ödettim haketti puştlar
    1100 + 1900 lira içeri soktum ama şube müdürü kadının hatasının farkında olupta banane imzanı atmasaydın havasında artislik yapması sebep olmuştur

beni görünce yollarını çeviriolar şimdi eminim arkamdan bir sürü küfürde etmişlerdir ama beter olsunlar..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

o ipnelere bir çamaşır makinesi bir buzdolabı ödettim haketti puştlar
    1100 + 1900 lira içeri soktum ama şube müdürü kadının hatasının farkında olupta banane imzanı atmasaydın havasında artislik yapması sebep olmuştur

beni görünce yollarını çeviriolar şimdi eminim arkamdan bir sürü küfürde etmişlerdir ama beter olsunlar..
    bende şikayette bulundum zararımı kim karşılıkcak diye adli makamlara başvurucaksınız dava açıcaksınız falan diyo 400 tl için kim uğraşıcak davayla adliyeyle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)