PTT ile yasanabilecek her turlu sorunu istisnasiz yasadim. UPS e gectim, UPS te 2 kere hata yaptilar ondan sonra kendilerine geldiler, yurdun cogu yerine 1 gunde gonderiyorlar artik cok mutlu mesudum![]()
PTT ile yasanabilecek her turlu sorunu istisnasiz yasadim. UPS e gectim, UPS te 2 kere hata yaptilar ondan sonra kendilerine geldiler, yurdun cogu yerine 1 gunde gonderiyorlar artik cok mutlu mesudum![]()
ptt ıle gelıyorsa kendın kontrol etceksın telefon beklemıcen. Ve kırılmayacak jant lastık vb seylerı yollamak mantıklı. Yurtıcıde telefon etmedı bana dun bı kargo gelmıstı kendım aradım ogrendım geldıgını.
Banada arabanin rusati gelicekti ptt kargoyla geliceknyerde 70 km uzagimda tam 1 ay gecti ne gelen var ne giden ende unutmusum ruhsati zaten bi arkadasim araba alinca hatirladimemniyete gittim direk ptt ye yolladilar gittim ptt ye tam 1 aydir subede bekliomus 24 saat acik isyerimde geldik kimse yoktu kagit biraktik sana ptt gel al die dediler
neyse 1 ayda da olsa aldim ruhsatimi
![]()
son zamanlarda bence bütün kargo firmaları sapıtmış durumda. hepsinin şubelerinden online satışlardan gelen yüzlerce kutu var. İnternetten alışverişin artması kargo firmalarını yükünün overload olmasına neden oldu. şuanda hiç biri yetişemiyor. Çalışanlar devamlı şikayet ediyorlar durumdan.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
konuyla alakası olmayabilir...
gaziantep ptt'nin kargo bölümüne gidin bakın. her yer bal. hani şu balparmak mıdır nedir, internetten satıyor ya, ondan. kimisinin ambalajı kırılmış yerlerde. kuryelerin ayakkabı tabanlarında oradan oraya, her yere bulaşmış yapış yapış vs... millet ne kadar meraklıymış yahu internetten bal mal almaya? ulan gidersin, kendi gözünle görürsün alırsın. hani bi laf vardır, "babanın evinde de mi...?" diye. aynen. sözüm netten alışveriş yapana değil, herşeyi netten alana. bal kardeşim bu; nasıl tv'de, nette görüp de alabilirsin? terliği bile alıyor adam netten. yahu denemedin ki? ayağına olmayabilir; git flo'ya, gezer'e, muya'ya al.
gönderilerin artması ptt'de ve diğer kargo firmalarında kaliteyi düşürmekte.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Bu zamana kadat bütün ürünlerimiz jant.lastikmyedek parça olsun hep ptt kargo ile gönderdim hiçbir sorun yaşamadım /ürünü karşı tarafın almayıp gero göndermesi dışında ...
Ozellille ist/beylikdüzü ptt çalışanları cok kibar gayet ilgileniyorlar
Beylikdüzü/gurpinar çalışanları hariç ...
terlik ayakkabı konusunda kesinlikle netten alışveriş ucuz. son 2 yıldır ayakkabılarımı hep nette alıyorum. eğer indirimli bir ürün varsa gidip boyner,flo,ayakkabı dünyası gibi yerlerde ürünü deniyorum. Eğer beğenirsem o an internetten alıyorum. son 2 yılda 185 tl lik tiger 2 tane 99 tl den aldım. Ürünler kesinlikle orijinal. 165 TL lik converse'i 75 tl ye aldım. Yine kesinlikle orijinal. 262 tl kazancım olmuş internetten aldığım için. o fazladan 2 ayakkabı daha alabilirim yani. (Kayseri'liyim)
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
@Aranel_Ciryatan; kazançlıysa ve deneyip, ürünü bilip alıyorsan sorun yok elbette. benim sözüm zaten denemeden, bakmadan, emin olmadan alana.kayserili olman da bu şartlarda normal ayrıca.
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Kapıda ödemeyle ürün gönderiyorum, adam parayı nakit teslim ediyor, 1 hafta kadar aktarılmasını bekliyorum, gidiyorum şubeye PTT benim paramı bana vermiyor. 2 defa yaşadım bu durumu, sonra üst birimlerle kavga bağırış çağırış para geliyor. Lanet olsun PTT'ye
100e yaklaşık alışverişimi hem alım hem satım olarak PTT kargo ile yaptım hiç sıkıntı yaşamadım, ucuzluğundan dolayıda seçmedim.
Ürün teslim olduktan sonra en geç 1 günün sonunda para hesabıma yatmış oluyordu
dün ptt den şirket adına bir kargo geldi gönderen şahıs 40 tl ödemeli patron dedi kimin ben dedim isim felan yazmıyor aç içini yazar dedi neyse kuryeye 40 tl verdik içinden cincel gücü artırıcı hap map tüy dökücü krem çıktı ne alıcı ne gönderene ait bilgiler var ankara ptt kargo alım merkezi teslim almış kargoyu telefon yok tc kimlik yok dedim nasıl böyle bir alım yaparsınız mahkemeye vereceğim sizi dedim kapadım
valla ben TNT marka yurtdışı kargosu ile ingiltereden malın pazartesi sabah teslim alınıp salı akşam üstü elime ulaştığını bilirim.
Yurtiçinde ise en iyisi sanırım yurtiçi kargo ve mng diğerlerinden pek memnun kaldığım söylenemez.
Habire kapıda ödemeli gönderiyor musun diye soruyorlar bana siteden de soran olmuştu, böyle sorunlar yaşamamak adına asla pttyi tercih etmyorum. Para hesapta ürün kargoda ertesi gün elinde. Temiz ticaret.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)