Gittim beğendim ve çok güldüm tavsiye ederim![]()
Gittim beğendim ve çok güldüm tavsiye ederim![]()
1 saat önce geldim gittim güldüm komik olmaya komikti ama düğün dernek kalitesinde güldürmedi. Ama güzeldi gidin görün kendi fikrinizi edinin yazıları okuyup kötüymüş gitmeyelim demekten iyidir.
DR. OWL
bende yarın gıtmeyı planlıyorum umarım ılk serıler gıbı eglencelı gecer hmmna
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
yorumların bir kısmına bakınca İngiliz entellektüelini görüyorum sanki kraliyet ailesinin bireyleri...
Askere gitmedinizmi memleketin yarısından fazlası böyle kabul edin memleket İstanbuldan ibaret değil ne adamlar var Şahan' ın tiplemeside bu...
Jim Carrey tiplemesi yapacak değil ya...
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Sırf gitmiş olmak için gidecektim ama yorumlardan sonra gitmemeye karar verdim. Recep İvedik komik, çok gülüyorum evet ama filmin sanatsal bir değeri yok bence.
kimse var demiyoki recep ivedikten. her seyrettigin film sanatsal degerlimi neyin sanatsalı allaşkına belgesel yada cannes a gitmeyecek bu film oturucan gülücen .?
örnek olarak güneşi gördüm mahsunun filminin ne sanatı vardı propaganda yapmaktan başka sosyal mesajıda makineye bebek atmayın tarzıydı heralde. ki seyredersen anlarsın burdada r.ivedik degerlerini korumaya calısıyo nekdr öküz olsada coluk cocuk için bişeyler kovalamaya calısıyo
1881 - 193∞
Sen de haklısın tabiiki ama ben biraz da yıllardır kendini geliştiremeyen bu adamın bu kadar kolay para kazanmasını istemediğim için gitmeme kararı aldım. İsteyen gider güler, ben de gitsem ben de gülerim ama içimden gelmiyor.
daha önceki serilerine göre biraz basit bir senaryo olmuş.her dakikasına gülecem diye düşünmeyin normal bir film olmuş.çok güldüren yerleride var ama beklentinin dışındaaa çok çok komik değil
Serinin ilk filmine arkadaş grubuyla gitmiştim; beğenmemiştim.. 1-2 sahne hafif tebessüm yaratmıştı o kadar
Diğer bölümlerinden 1 ya da 2 tanesini de otobüs yolculuklarında zorunlu olarak seyretmiştim, kesinlikle beğenmemiştim..
Osuruğa, ayılığa, hayvanlığa gülen bir adam olmadığımdan buna da para harcamayı düşünmüyorum, illaki bir otobüs yolculuğunda denk gelir zorunlu olarak izlerim..
Ben düğün derneğe gittim ve yakın tarihte daha çok güldüğüm bir film hatırlamıyorum.. tüm recep serileri ve eyvah eyvahlar dahil.
şunu sorayım o zaman bu filme ve düğün derneğe gidenlere..
düğün dernek ile recep ivedik 4 , 100 üzerinden kaçar puan alırlar eğlence ve gülme katsayısı olarak..
ona göre gideyim ivediğe![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
düğün derneğe ben de gittim ve de beğendim, steady cam, fly cam ve sahnelerin çekimi çok başarılıydı, cast ekibi yetenekliydi ve de bir senaryo vardı... R.İvedik'e hayatımda bir kez gittim 2 miydi 3 müydü bilmiyorum bir de evde denk geldim o kadar, ben genel olarak bu adamın yaptığı filmleri beğenmiyorum...
Berbat bir filmdi. Eski serilerinin devamı. Zaten adamların yayınladığı teaser filmin hepsi. İzlediğimiz teaser dışında ekstra bir şeyler yoktu. Dolayısı ile bence gitmeyin, ilerde tv de yayınlanınca izlersiniz.
Valla bende söylenenlerin tam aksine ilk 3 seriden daha komik buldum baya baya da güldük
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)