User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: Sizce Bu Ses Ne ?

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yağına bakın mutlaka şüphelendirecek bir durum var mı iyi analiz edin ve bence de değiştirin, en azından çıkan yağa da bakarsınız içinde bir şeyler var mı diye... arabanın içinde durum nedir yani bu ses içerden nasıl duyuluyor?
    az once ornek verdigin cim sulama makinası gibi geliyor icerdende ses ama kapalı kutu suprızlere acık olmak lazım. yatak gibi ses cıkartır ama dedigin gibi yagı degistirip sorunda cözülebilir ki insallah boyle biseyle karsılasırım. yag icin ne tavsiye edersin? birazda kalın kullansakmı yagı?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az once ornek verdigin cim sulama makinası gibi geliyor icerdende ses ama kapalı kutu suprızlere acık olmak lazım. yatak gibi ses cıkartır ama dedigin gibi yagı degistirip sorunda cözülebilir ki insallah boyle biseyle karsılasırım. yag icin ne tavsiye edersin? birazda kalın kullansakmı yagı?
    belki itiraz eden olabilir ama mobilin 10-60 ı (castrol değil, mobilin 10-60 ı biraz daha farklı) denenebilir... eski motorlrda denediğimizde güzel sonuçlar almıştık...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı ses bende de var (crx de) soguk oldugunda daha cok ısındıgında azalıyor.Yakın zamanda hararet yaptırdınız mı ? Benim sesin kaynagı ne yazikki pistonlardan biri vuruntu yapıyor.Yüksek hararetten sonra oldu.Benim dediğim problemse eğer bujileri tek tek cıkarın araç çalışırken herhangi bir bujiyi çıkarıdgınızda ses kesilirse piston vuruyor demektir.Bende öyle yani.

Şurda bendeki ses duyuluyor
    https://www.youtube.com/watch?v=_n96aXTqq6M
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet maslak erkan ustanın ordan sımdı geldım. sorun pistonlardanmıs. yatak vurması yada itici vurması degilmis.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet maslak erkan ustanın ordan sımdı geldım. sorun pistonlardanmıs. yatak vurması yada itici vurması degilmis.

benim dediğim çıktı değilmi ? Geçmiş olsun.Pm den sormuşsun burdan yazışalım daha sonra problemi olanlar konuya girdimi okuyabilsin.Ben yaptırmadım , usta dediki gidebildiği kadar gider dedi sese dayanabilirsen.Hakkaten 4 sana daha kullandım o şekilde.Yeni yaptırmıstım motoru cunku birdaha para ayıramazdım o zamanlar.Bende öyle kullandım hatta roll yaptım drag yaptım Banamısın demedi.Ama taka tuka taka tuka sesle tabi Benim 4. pistondaydı en sagdaki yani.Seninki hangisiymiş ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim dediğim çıktı değilmi ? Geçmiş olsun.Pm den sormuşsun burdan yazışalım daha sonra problemi olanlar konuya girdimi okuyabilsin.Ben yaptırmadım , usta dediki gidebildiği kadar gider dedi sese dayanabilirsen.Hakkaten 4 sana daha kullandım o şekilde.Yeni yaptırmıstım motoru cunku birdaha para ayıramazdım o zamanlar.Bende öyle kullandım hatta roll yaptım drag yaptım Banamısın demedi.Ama taka tuka taka tuka sesle tabi Benim 4. pistondaydı en sagdaki yani.Seninki hangisiymiş ?
    valla onu sormadık denemedıkte. peki sen 4 sene kullandın pıstonlar gomleklere zarar vermedımı? ben bu halde gaza basmaya cekınıyorum ufak ufak gıttım geldım

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı ses bızım jazz dada var sorduk servıse yatak sesı dedıler.
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla onu sormadık denemedıkte. peki sen 4 sene kullandın pıstonlar gomleklere zarar vermedımı? ben bu halde gaza basmaya cekınıyorum ufak ufak gıttım geldım

hyr hiçbir zarar görmedi.Ben bosh da yaptırmıştım motoru ordakiler birşey olmaz dedi sonra honda yetkili servisien gittim birde orda gösterdim aracı onlarda aynısını söyledi , böyle kullanabilirsin bir sorun olmaz dediler hakkaten 4 sene tepe tepe kullandım.Hemde mersinde okuyordum o zamanlar sürekli git gel bile yaptım istanbula... Son zamanlarda çok artmıştı ses özellikle kış idi.En son muanesi bitti o zamandan beri araç yatıyor annemlerin otoparkında 3 senedir elimi sürmedim.Yaptırmadım yani motor hala öyle.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yatak sesi gibi geldi bana.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)