Dizi gerçekten çok mu güzel başlasammı diyorumEn son üniversite yıllarında Great teacher Onizuka yı izlemiştim anime olarak
![]()
Dizi gerçekten çok mu güzel başlasammı diyorumEn son üniversite yıllarında Great teacher Onizuka yı izlemiştim anime olarak
![]()
ufak bi update,
26 Kasım'da satışa çıkıyormuş filmin ilk serisi, ikincisi de 2015 yaz olarak belirlenmiş. Torrent'e düşer
New Initial D The Movie Legend1 - Awakening - TSUTAYA Pre-Order Special OFFER!
â–* TSUTAYA (except for some stores) / TSUTAYA online shopping (※ reservation only)
<Pre Order>
â–¡ Special Offer: Pre-Order to get a limited edition Initial D Folder!
<With Shipping>
â–¡ Release Date:
December 26 2014
â–¡ Title:
New Initial D The Movie Legend1 - Awakening - [Limited Edition] / [Regular]
â–¡ Product code:
EYXA-10261 (Limited Edition)
EYXA-10262 (Normal Edition)
Tsutaya Online Shop
Source
Just in case anybody wants the folder thing, and knows how to pre-order stuff on Tsutaya, here you go...
yav ben hayatımda izlemedim öyle cahilimBulamamıştım zamanında Türkçe alt yazılısını. Nasıl izleyeceğim :/
http://www.turkanime.tv/bolum/Initia...-Stage-1-Bolum
burda var baya türkçe altyazılısı Fatih![]()
ilk film youtube linki varmış...altyazılardan inglizce yapılıyor
https://www.youtube.com/watch?v=LmcSpqbz2IY
final stage ne güzel bitti öyle ya![]()
Yahu bu foruma üye olup, arabalarla yatıp kalkıp, initial-d yi bilmemek, daha önce ızlememıs olmak, vampir olup Hellsing'ı tanımamak gibi bişeyacil izleyin izlemeyen varsa
![]()
bbm pin :2B244451
Animelerden hep uzak dururdum bununla başlıyalım bakalım![]()
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
Hiiç işim olmaz tahmin ediyorum tsubasa nasıl bi kaleden diğerine 2 bölümde koşuyorsa buda öyledir.Sevenlerine keyifli seyirler![]()
valla kaçırılmaması gerken serilerden birtanesidir initial-d benim en çok hoşuma giden bir bölüm vardı keiichi başkan bunta'yı aramıştı çok güzeldi
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
banada pm atarmısnız turkce alt yazılı olanını 4. bolumunu ızledım dıgerlerını de ızlemek ıstıyorm butun serılerı ızledm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)