User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: İnternet Hızı Kısıtlama

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pc'ler sünnetlerinde hediye gelmiş, hediyeyi alanda bayaa saglammıs güzel makinalar almış tek maas 5 kişilik aile ev kira iyilik yapalım dedik bi zararı olmayacak sonucta diye.
    sen bi internetinizi kesiyorum sadece ben kullanacağım artık de senin acıdığın iyilik yapmak istediğin insanlarla aran nasıl olacak gör canım kareşim( inşallah yanılıyorumdur tabi ama hayat tecrübesi bunu öğretti bana)

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin modemde o özellik olabilir.Wireless ile bağlanıyorlar dimi ? Eğer öyleyse modem arayuzu ayarlarına girin Wireless'in altında advanced denilen bir bölüm var ordan ayarlayabilirsiniz hızlarını.
    Aslında sizin modem de misafir modu var çok güzel bir özellik 4 adet ayrı wireless ismi ile nokta belirleyebiliyorsunuz. Ayşe,fatma,hüseyin gibi yukardakinlere diyorsunuzki siz huseyinden bağlanın onlarda ona verdiğiniz hız kadar bağlanabiliyor.Ama hız kısıtlaması varmı bakmak lazım modem'e.
    Kullanıcı kılavuzuna baktım ama çok basit yazmışlar o yüzden o bolum anlatılmamış.
    Ama siz en iyisi 0 212 289 56 59 D‐Link Türkiye Ofisini haftaiçi 09:00‐ 18:00 arayın onlar daha çok yardımcı olurlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)