Bilerek almışsın diyenler konuyu tekrar okusun bence. çizik var, çizik var.. Düpedüz sahtekarlık Mez Otomotiv Florya nın yaptığı.
Bilerek almışsın diyenler konuyu tekrar okusun bence. çizik var, çizik var.. Düpedüz sahtekarlık Mez Otomotiv Florya nın yaptığı.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
çamurluk boyandı ise çamurluk boyandı denir. küçük bi çizik var denmez.
o zaman şöyle yapalım; çamurlukta boya olsun, ben size hava filtresi sıfır değil kullanılmış diyip indirim yapayım. kim kabul eder?
maksat aldatmak ise sonuna kadar sıkalım...
2. el, defolu, eksiği olan, paketi açılmış vs. mal satmak, satarken indirim yapmak dünyanın her yerinde olan normal bir şey. hatta bilen alıcı çoğu zaman bu tip alışveriste karlı çıkar.
ama götü başı oynatıp yalan sıkmak, satış sözleşmesine "kusurludur" şeklinde her anlama gelebilecek ibareyi saplayıp malı iteledikten sonra kendini hukuken garantiye almak başka bir şey.
tabi ülke baştan ayağa çalmak-itelemek-yalan sıkmak-sahtekarlık kavramlarını benimsediği için şaşıracak bir durum yok.
bilerek yada bilmeyerek yine hata sizde![]()
o km araç alırken bile boya kontrolünde fayda var çünkü araçların hepsi taşınarak geliyor biz üretmiyoruz insanlık halidir aracın başına bişeyler gelebilir
servisin sizi uyarmaması hakkıdır çünkü yasal bir yaptırımı yok bu işlerin bizde sadece etik değil. araçtan memnunum diye 1 kağat imzalamanız yeter ki sözleşmede muhtemelen yazar
geçmiş olsun gerçi çamurluk boyasına takılan adamı da hiç anlamam kör boyamadıysa![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
insanlık halidir vurulur kırılır sıkıntı yok
ama servisin bak kardeşim bi burayı vurduk yada sürttük yeniden boyadık sence ben alırmıydım ? sonuçta eski model araba almıyoruz neden boyasına takılmıyalım
ben şahin alırken boyasına baktıranı gördüm AYRICADA HAKKIDIR
nasıl olcak peki sıfır araba almaya giderken elimzde boya ölçüm aletiylemi gidelim
yada yetkili servise sanayiden bi ustaylamı gidelim
yada o yetkili servisten alıp başka bi yetkili servisemi gösterrelim aracı
BİZDE TİCARET YAPIYORUZ. ama bunlarınki ticaret değil başka bişey![]()
Bu nedir arkadaş böyle bir saçmalık nerde görülmüş. Boyayıp showrooma çekiyorlar birde kusurlu diye satmak için çiziyorlar boyalı diye sat arkadaş bu dolandırıcılık değilde ne ? Şu alıntı yaptığım satırları okuduktan sonra bazı arkadaşların yorumlarını anlayamıyorum. Hırsızın hiç mi günahı yok ?
tek parça boyalı hele bir de çamurluk boyalı araçta 2500 lira iyi indirimçamurluktaki boyayı boyadan saymam ben
![]()
1 yil once eşimin amcasina sifir km aveo almaya gittik adam yasli oldugundan ben ilgilenndim. İstedigimiz renk mersinde bulunmadigindan izmirden tir ile geldi. Araci rmteslim almaya boya olcum cihazi ile gittim. Satis muduru beyefendi napiyorsunuz dedi. Aracin boya durumuna bakacagim dedim sasti kaldi. Sifir aracta olsa bakarim ne ***** tira yuklenirken indirirmen vs zarar gorduyse dedim hic bir sey diyemedi. Kontrol ettim sikinti olmadi aldik. Yani devir defalarca kontrol etme devri. Sizede yalan soylenmis sonuna kkadar haklisiniz.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Mez'in ben ... Hayatı boyunca para biriktirmiş 55 yaşında ilk arabasına sahip olacak bir adama şirket çıkması neredeyse yarısı boyalı arabayı boyasız diye satmışlar. Adamcağız bakınıyodu sağda solda dedim alma buara başım kalabalık biraz ferahliyim bakarız dedim. Gene bakınıyormuş öyle bigün 2004 bir jetta görmüş mez'de. Bunlar napmış ne etmiş yok iç temizleme kuponu, yok ücretsiz antifiriz değişim kuponu verip kandırmışlar adamı. Bu adam benim kapıcım. Getirdi hevesle gösterdi arabayı bana, vallahi içim acıdı söyleyemedimde adama araban böyle diye sordum satıcakmısın dedim 4-5 sene binerim dedi. Bende ozmana kadar hevesini kaçırmiyim dedim satarken yardımcı olurum diye düşünüyorum. Ancak araç sorunlar çıkarmaya başladı satarken öyle böyle araç diyen adamlar şimdi trim vb kaportada işlem gören bölümler sorun çıkarıyor, sorunlar konusnda zerre yardımcı olmuyorlar. Lanet gitsin öyle servise İnsanların heveslerinden faydalanmak, düpedüz kalleşlik.
Bi arkadaş beni kenara çekip aracın tırdan indiriken sağ arkasının vurulduğunu ve hemen boyatılıp şhowroom a çektiklerini ve KENDİLERİNİN TORNAVİDAYLA O KÜÇÜK ÇİZİĞİ ÇİZDİKLERİNİ VE BU YÜZDEN KUSURLU SATTIKLARINI BENİMDE ALIRKEN BU ARACI KUSURLU Bİ ŞEKİLDE ALDIĞIMI SÖLEDİLER
Yani arkadaşlar bir tuhafsınız, bilerek aldığı söylüyor arkadaş zaten.. Altı çizi cümleye takılmıyorsunuz da dıdının dıdısına takılıyorsunuz.. Şark kurnazlığına bakın parçayı boya sonra çizŞeytan bunlar..
Vay ****** cocukları
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)