User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: florya mez oto araç alırken dikkat edin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilerek almışsın diyenler konuyu tekrar okusun bence. çizik var, çizik var.. Düpedüz sahtekarlık Mez Otomotiv Florya nın yaptığı.
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilerek almışsın diyenler konuyu tekrar okusun bence. çizik var, çizik var.. Düpedüz sahtekarlık Mez Otomotiv Florya nın yaptığı.
    Kesinlikle katılıyorum. Araç hakkında sadece ufak bir çizik var bilgisine karşılık indirimli alınmış. Aracı alan kişi bilse komple çamurluk boyalı olduğunu alır mıydı ? Akıl var mantık var yapmayın arkadaşlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çamurluk boyandı ise çamurluk boyandı denir. küçük bi çizik var denmez.

o zaman şöyle yapalım; çamurlukta boya olsun, ben size hava filtresi sıfır değil kullanılmış diyip indirim yapayım. kim kabul eder?

maksat aldatmak ise sonuna kadar sıkalım...

2. el, defolu, eksiği olan, paketi açılmış vs. mal satmak, satarken indirim yapmak dünyanın her yerinde olan normal bir şey. hatta bilen alıcı çoğu zaman bu tip alışveriste karlı çıkar.

ama götü başı oynatıp yalan sıkmak, satış sözleşmesine "kusurludur" şeklinde her anlama gelebilecek ibareyi saplayıp malı iteledikten sonra kendini hukuken garantiye almak başka bir şey.

tabi ülke baştan ayağa çalmak-itelemek-yalan sıkmak-sahtekarlık kavramlarını benimsediği için şaşıracak bir durum yok.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilerek yada bilmeyerek yine hata sizde

o km araç alırken bile boya kontrolünde fayda var çünkü araçların hepsi taşınarak geliyor biz üretmiyoruz insanlık halidir aracın başına bişeyler gelebilir

servisin sizi uyarmaması hakkıdır çünkü yasal bir yaptırımı yok bu işlerin bizde sadece etik değil. araçtan memnunum diye 1 kağat imzalamanız yeter ki sözleşmede muhtemelen yazar

geçmiş olsun gerçi çamurluk boyasına takılan adamı da hiç anlamam kör boyamadıysa
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilerek yada bilmeyerek yine hata sizde

o km araç alırken bile boya kontrolünde fayda var çünkü araçların hepsi taşınarak geliyor biz üretmiyoruz insanlık halidir aracın başına bişeyler gelebilir

servisin sizi uyarmaması hakkıdır çünkü yasal bir yaptırımı yok bu işlerin bizde sadece etik değil. araçtan memnunum diye 1 kağat imzalamanız yeter ki sözleşmede muhtemelen yazar

geçmiş olsun gerçi çamurluk boyasına takılan adamı da hiç anlamam kör boyamadıysa
    insanlık halidir vurulur kırılır sıkıntı yok
    ama servisin bak kardeşim bi burayı vurduk yada sürttük yeniden boyadık sence ben alırmıydım ? sonuçta eski model araba almıyoruz neden boyasına takılmıyalım

ben şahin alırken boyasına baktıranı gördüm AYRICADA HAKKIDIR

nasıl olcak peki sıfır araba almaya giderken elimzde boya ölçüm aletiylemi gidelim

yada yetkili servise sanayiden bi ustaylamı gidelim

yada o yetkili servisten alıp başka bi yetkili servisemi gösterrelim aracı

BİZDE TİCARET YAPIYORUZ. ama bunlarınki ticaret değil başka bişey

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben biraz bağarıp çağırınca bi arkadaş beni kenara çekip aracın tırdan indiriken sağ arkasının vurulduğunu ve hemen boyatılıp şhowroom a çektiklerini ve KENDİLERİNİN TORNAVİDAYLA O KÜÇÜK ÇİZİĞİ ÇİZDİKLERİNİ VE BU YÜZDEN KUSURLU SATTIKLARINI BENİMDE ALIRKEN BU ARACI KUSURLU Bİ ŞEKİLDE ALDIĞIMI SÖLEDİLER
    Bu nedir arkadaş böyle bir saçmalık nerde görülmüş. Boyayıp showrooma çekiyorlar birde kusurlu diye satmak için çiziyorlar boyalı diye sat arkadaş bu dolandırıcılık değilde ne ? Şu alıntı yaptığım satırları okuduktan sonra bazı arkadaşların yorumlarını anlayamıyorum. Hırsızın hiç mi günahı yok ?

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanlık halidir vurulur kırılır sıkıntı yok
    ama servisin bak kardeşim bi burayı vurduk yada sürttük yeniden boyadık sence ben alırmıydım ? sonuçta eski model araba almıyoruz neden boyasına takılmıyalım

ben şahin alırken boyasına baktıranı gördüm AYRICADA HAKKIDIR

nasıl olcak peki sıfır araba almaya giderken elimzde boya ölçüm aletiylemi gidelim

yada yetkili servise sanayiden bi ustaylamı gidelim

yada o yetkili servisten alıp başka bi yetkili servisemi gösterrelim aracı

BİZDE TİCARET YAPIYORUZ. ama bunlarınki ticaret değil başka bişey
    siz etik olanı yapıosunuz onlar olmayanı

evet 0 araç alırken bile boya ölçüm cihazıyla gidip aracıda lifte kaldırmanızı öneririm

çünkü o araçlar nerelerden nasıl kimler tarafından ve ne şekilde taşınıyor başlarına neler geliyor biraz düşünün
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

ersandeniz
    Misafir
    tek parça boyalı hele bir de çamurluk boyalı araçta 2500 lira iyi indirim çamurluktaki boyayı boyadan saymam ben

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 yil once eşimin amcasina sifir km aveo almaya gittik adam yasli oldugundan ben ilgilenndim. İstedigimiz renk mersinde bulunmadigindan izmirden tir ile geldi. Araci rmteslim almaya boya olcum cihazi ile gittim. Satis muduru beyefendi napiyorsunuz dedi. Aracin boya durumuna bakacagim dedim sasti kaldi. Sifir aracta olsa bakarim ne ***** tira yuklenirken indirirmen vs zarar gorduyse dedim hic bir sey diyemedi. Kontrol ettim sikinti olmadi aldik. Yani devir defalarca kontrol etme devri. Sizede yalan soylenmis sonuna kkadar haklisiniz.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu söyleyen adamı şahit tutup mahkemeye verseydiniz keşke..
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mez'in ben ... Hayatı boyunca para biriktirmiş 55 yaşında ilk arabasına sahip olacak bir adama şirket çıkması neredeyse yarısı boyalı arabayı boyasız diye satmışlar. Adamcağız bakınıyodu sağda solda dedim alma buara başım kalabalık biraz ferahliyim bakarız dedim. Gene bakınıyormuş öyle bigün 2004 bir jetta görmüş mez'de. Bunlar napmış ne etmiş yok iç temizleme kuponu, yok ücretsiz antifiriz değişim kuponu verip kandırmışlar adamı. Bu adam benim kapıcım. Getirdi hevesle gösterdi arabayı bana, vallahi içim acıdı söyleyemedimde adama araban böyle diye sordum satıcakmısın dedim 4-5 sene binerim dedi. Bende ozmana kadar hevesini kaçırmiyim dedim satarken yardımcı olurum diye düşünüyorum. Ancak araç sorunlar çıkarmaya başladı satarken öyle böyle araç diyen adamlar şimdi trim vb kaportada işlem gören bölümler sorun çıkarıyor, sorunlar konusnda zerre yardımcı olmuyorlar. Lanet gitsin öyle servise İnsanların heveslerinden faydalanmak, düpedüz kalleşlik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi arkadaş beni kenara çekip aracın tırdan indiriken sağ arkasının vurulduğunu ve hemen boyatılıp şhowroom a çektiklerini ve KENDİLERİNİN TORNAVİDAYLA O KÜÇÜK ÇİZİĞİ ÇİZDİKLERİNİ VE BU YÜZDEN KUSURLU SATTIKLARINI BENİMDE ALIRKEN BU ARACI KUSURLU Bİ ŞEKİLDE ALDIĞIMI SÖLEDİLER

Yani arkadaşlar bir tuhafsınız, bilerek aldığı söylüyor arkadaş zaten.. Altı çizi cümleye takılmıyorsunuz da dıdının dıdısına takılıyorsunuz.. Şark kurnazlığına bakın parçayı boya sonra çiz Şeytan bunlar..

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay ****** cocukları
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)