Yine bir kadranda video görüntüsü :)
DBoX ne diyor top speed sen ondan bahset
300+ diyince bende 350 falan yaptın sandım
Ikına ıkına 297 den 298 e geldi :)
Ya sen bırak teknoloji aktarma bilmemne bizdeki delikanlı manuel 6 ileri dog şanzuman twin plate debriyajımda var :)
Beni böyle laflarla korkutmaya çalışmayın hondri meydan diyorum deneyecekseniz deneyelim
Sırf laf oyunu kalabalığı
Ben stock motor krankta 500 hpyken 620 hp lik GTR a 6 - 7 boy çakıodum sene 2009
Sen ozamanlar pisttesindir gerçi
HULK vs GTR R35 (GTR 01) by Baticon - Car Videos on StreetFire
Bir ara okadar sıkılmıştımki kimse denemiyordu motorlarla deniyordum videolar Baticon accountunda mevcut izleyebilirsin keyifli videolardır
Şimdi diyorumki yukardan bakarak karşındaki insanı hor görmeye çalışma herkesin yaşayış biçimi bellidir aracınıda ona göre seçer kimisi kızların ilgisini çekmek için kimisi sürekli konuşulmak için kimisi popüler olmak için vs vs lüks oto satın alır içinde de modifiye aşkı varsa ortaya sen ve senin gibiler çıkar :)
Bense Honda yapıyorum çünkü o markaya yürekten bağlıyım aşığım küçücük 4 silindir 2000 cc motorun neler yapabildiğine inanamazsın verdiği haz adrenalin senin yaşadığından daha fazla
Birgün olurda binmek istersen o hazzı yaşarsın
Yani yarın öbürgün GTR ın bir üst super sportu çıksa sen onu alırsın yada 1M verir M4 alırsın
Bense gider yine honda alırım manyaklık bendeki anladın
Şimdi deneyecekseniz konuya yazın yoksa bir daha yazmayın benim konularıma
Ben yüksek beygirden dbox sürelerinden korkmam çekinmem
Tek şartım 100 - 110 aralığında basarım 6 da WG ler ateş edene kadar bırakmam
Bu arada 1M de tam K24 ün dişine göre deneyecen mi ?