Aracın bütün ölçümleri mevcut aradaki teknoloji farkını aktarama farkını bunları hiç düşünmüyormusunuz neyse polemiğe girmicem ölümüne japon!!
Bu arada 1M 300 kadran videosu yapmaz diyordun?
http://m.youtube.com/watch?v=l2_zPWtBUD0
bende 300 yapıyodum 10 psi typeR ile
Th Type-R extreme top speed from turkey - YouTube
her iki tarafıda tanımam herkes minikslerin yancılığını yapıyor tanıyan da tanımayan da adamlara diyorlar boş laf yapmayın rolle çıkacaksanız çıkın diye kendileri de aynı şekilde halbuki
adam atarını yapmış denemek isteyen olursa yorum atar bu kadar basit 3.kişilere gerek yok
3. kişilere gerek olmasa konu foruma açılmaz herkesin fikri olsun saygı çevresinde yoksa ararım çıkar denerim videoda koymam bir çok insan burdan araba zevkini tatmin ediyor adam bizle senle yazışmak bile haz veriyor saygı olsun 5.kişilerde yazsın ama insan olunsun
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Japon alman mevzuu değil konu.
Konunun başındaki mesajı alıntılıyorum tekrar 300 500 kafalarını geçelim şu konuda adam gelmiş geleceklerle denerim haydi demiş .
Eğer deneyecek araç sahibi değilseniz yazmayınız rica ediyorum yazacaksanızda deneyiniz görelim .
veyron geçer o uçarları geçelim . hızlı yavaş alman japon ali veli mevzuu değil aşağıda açıkca yazan ne ise o arkadaşlar ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Reşit abi stage kaç oldun şimdi 8 den sonra sayamadım benkfl ciddi bi rakip dif gelince eğlenceli olcağına eminim.
Dr.Ecu
stg2+ dım k04 turboydustg kaç bilmem şuan götü boklu 30r var stg fılan yok enjektor cıkarda gtx35 takarsak ozaman eglencelıkten cıkar bence
deneyince görürüz ne desem boş, şafak enjektör aldıysa zevkli olur
bide yanliş hatırladıgın bişey var stg 8 ler 335de oluyodu unuttun sanırım![]()
Ctesi gecesi yaptıgınızdan ötürü denemicektim ama gene ortalık boş kaldı harunla konuştum akşam m5 i getircek hazırlanın bu seferde pompanız bozulmasın
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)