User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: Benzin alma hakkinda bi soru ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hanz10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her zaman opetten alırım çok zor durumda kalırsam da shellden alırım. opete önceden çok güveniyordum ama artık güvenmiyorum 50 TL'lik benzin istedim ödiyim gelim öyle doldur dedim ben gelene kadar doldurmuş öderken sıra bile yoktu bu nasıl pompa arkadaş? ne kadar hızlı böyle Birde soruyor Fiş lazım mı ne demek? İstemezsem fişi nolcak?? Bende inadina istiyorum saklıyorum. Anlam veremedim buna. Önceden opetten aldığım mazot çok giderdi şimdi shell'deki mazot çok iyi gidiyor. ( Ayrıca 150 TL mazot aldığım zaman orda tabanca kendisi atması gerekirken 149 a gelince kesik kesik koymaları ne alaka) ? Bilgilendirirmisiniz arkadaşlar.
    Bende opetten alıyordum ancak eksik doldurmalar ve yakıt kalitesinde ki istikrarsızlıktan dolayı artık şelden alıyorum.Yakıt kalitesini ölçtürmedim istikrarsız olduğu kanısı kişisel görüşümdür, opetten aldığım 50 tl ile shell'den aldığım 50 tl arasında fark oluyor çünkü. Genellikle 4.Levent teki shell'den ve cendere'de ki opetten alıyorum memnunum buralaradan, ama dediğim gibi öncelik shell. Tabanca atma olayında haklısın, cendere opette çalışan bir tanıdık arada sırada hortumu evirip çevirip kıvırıp havaya kaldırıp son damlasına kadar verdiğini bilirim, biz gittikten sonra müdürü çocuğa laf yapmış hayırdır ne yapıyorsun diye...
    FOR US BY US

[/CENTER]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daima Total Doco dan benzin alırım ve şu ana kadar yukarıda geçen durumların hiç biri başıma gelmedi, hoş Ankara'da pek fazla doco yok benzin almak için istanbul yolu veya beşevler tarafına gitmem gerekiyor.
    bende genelde total doco ları tercih ediyorum kalite standartı ve hizmeti tatmin edici
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)