User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Savaş

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orası umurlarında olsaydı çoktan rusya yanardı zaten
    Adamlar sovyetler zamanında nasıldı bilmiyorsun galiba. o zamanda iç savaşarı meşhurdu şimdiki gibi yani aslında farklı hükümet olsdalarda bi nevi iç savaş gibi bişi.
    Bence canlansın RUS ya en azından ABD tek başına kendini DÜNYA JANDARMASI tribinden çıkar ama tabi RUSlarıda sevmem bizim kuyumuza yardım ederler kim etmiyor merak ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim kimseyle işimiz yok ama yazık insanlar cocuklar ölüyo mazlumlar sucsuzlar ölüyo bu şe.....ler yüzünden savaş hiç bir yerde olmasın ama olursada içinde biz olursak herkese boyunun ölçüsününde veririz Türk'ün Türk'ten başka dostu yok biz bize yeteriz glen kim olursa olsun bu vatanı kolay almadık hiç bir zamanda vermeyiz.....ÇarşI SaVAşa KArŞı!)
    Bu paragraftan sonra gaza geldim yemin ediyorum.

C A N
    Misafir
    gürcülerle bizim bi alakamız yok ama ülkemizin çıkarlarına ters düşen bir olay. Gürcüleri çok sevdiğimden değil, ancak rusların oraları almaları demek çok mühim bir olay. Bize biraz daha yaklaşmaları demek. Petrol boru hattının rusların kontrolüne geçmesi demek. Rusyanın irana daha rahat yardım etmesi demek. pkk ya daha kolay yardım etmesi, hatta konuşlandırması demek. Ermenistan'a yardım etmesi demek... o kadar aleyhimize olay varki say say bitmez

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 ocaga ates düstü bugun, 9 tane aslanı sehit verdik...

Bizim savasımız herseyden önemli bence...

Yesinler birbirlerini, ne rusya umrumda ne gürcistan...

Türkün Türkten baska dostu yok, herkes potansiyel düsmanımız...

Türki cumhuriyetler diyeceksiniz simdi, bugune kadar ne faydasını gördük?

Bedava petrol mü veriyorlar, dogalgaz mı veriyorlar?
    helal bro ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah kardesim

Can, bence Gürcistanı öyle kolay yedirmezler.

+ Savas olmasını masum insanların ölmesini hicbirimiz istemiyoruz. Ama Gürcü hükümetin bi hareket yapmadan önce bu sonucları düsünmesi lazımdı...Amerika verdi gazı verdi gazı kendilerini birsey zannettiler.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

C A N
    Misafir
    o abd ve ingilterenin yatacak yeri yok zaten, elbet onlarında sonu gelir. zaten ahlaki ve nüfus yaşlanması olarak çöküş başladı

MKaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her firavunun bir musası vardır o kapitalist sömürgecilerinde sonu gelir elbet bir gün :..

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

BarBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tebrikler valla ne güzel yazmışsın.Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, ailelerinede Allah sabır versin

Ne şehitler ölür nede bu vatan bölünür...
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
    abi herkesin bi quatrosu olmamıs olabilir ama herkesin bi kuş serisi olmustur

emr_233 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İşaretli yer hariç ,kesinlikle +233.
    Ama bu bizim savaşımız değil yesinler birbirlerini maalesef diyemiyoruz.Savaş kafamızın üstünde oluyor çünkü.

Alıntı -blietzhonda- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi Ağzına sağlık.

Bide ben birşey sormak istiyorum. Şimdi biz Gürcistan'a yardımda bulunuyoruz ya? Acaba Rusya'nın bize doğalgazı kesme gibi bir hareketi olabilir mi
    Rusya anlaşma gereği 20 yıl daha bize doğalgaz sağlamak zorunda he tabii ki anlaşmalar iptal edilebilir.Ama bu en azından şimdilik uzak bir ihtimal.
    Biz Irak degiliz vatanımızı satalım...

Gürcistan da degiliz hareket yapıp geri vites yapıp kacalım...

Gelen alır boyunun ölcüsünü aynen geri gider.
    Valla son 3-4 seneye kadar ben de öyle düşünüyordum.Ama maalesef içinde bulunduğumuz konum o kadar kötü ki...
    Artık savaşlar , hava savaşı.Ülkemiz kendisine savaş ilan edebilecek potansiyel iki ülkeden (Stratejik ortağımız ABD ve ticaretimizi yaptığımız Rusya) bizden hava gücü olarak çok iyi durumdalar.Bunların dışında ben topraklarımıza girilmesi durumunda , kürtlerin zamanında ermenilerin yaptığı gibi davranacağını düşünüyorum.

Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ABD sessiz kaldı deliriyrum. RUSLAR bi ermenistana girse ne dicek acaba yada İSRAİL'e salça olsalar ne olacak merak ediyorum şerefsizler işlerine gelen yerlere hop noluyo dünya barışı dier yarlere yapmayın politik çözüm bulalım
    ABD savaşı çıkaranların başında
    Bana kalırsa , ABD her zaman ki koruyuculuk rolünü üstlenecek ve Gürcistana yardım eli (!) uzatacaktır.Olacakları kafanızda canlandırmanız pek zor değil sanırım

Şimdilik ufak ve komik bir ihtimal gibi durabilir ama bu savaşta birşeyler yolunda gitmezse bu iş çok büyür... O kadar büyür ki silah satma amaçlı bir savaş olmaktan çıkar ve Dünya savaşına dönüşebilir.
    |l|lllll|lll||ll||lll|
    ²³³ ²³³ ²³³ ²³³

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olay bence amerikanın olayı, artık amacı petrol müdür doğal kaynakmıdır bilemiyorum ama çok çok uzaklardan bizim sınırlarımızla baya bir yakından ilgileniyor amerika, rusyanın bu kadar sert bir tavır vereceğini kimse beklemiyordu sanırım ve planları baya bi suya düştü. Bence amerikalılar rusyayla birebir bile savaşamaz o kadar askeri güçleri ve yüzölçümleri var yani cesaret edemez bence.

C A N
    Misafir
    Alıntı emr_233 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şimdilik ufak ve komik bir ihtimal gibi durabilir ama bu savaşta birşeyler yolunda gitmezse bu iş çok büyür... O kadar büyür ki silah satma amaçlı bir savaş olmaktan çıkar ve Dünya savaşına dönüşebilir.

kesinlikle.. çok hassas

kobeanil11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Savas olmasını masum insanların ölmesini hicbirimiz istemiyoruz. Ama Gürcü hükümetin bi hareket yapmadan önce bu sonucları düsünmesi lazımdı...Amerika verdi gazı verdi gazı kendilerini birsey zannettiler.
    aynen katılıyorum..

biraz mantıklı olmak lazım yalnız, biz şuan dediğiniz gibi güçlü bir ülke değiliz, evet askeri anlamda çoğu ülkenden çok daha üstünüz, uçak sayımıza oranla mükemmele yakın bir hava gücümüz var ama dikkat '' uçak sayımıza oranla'' rusyanın elinde bulunan sadece SU ların yarısı bizim uçaklarımızın tümünden fazla, upgrade edilmiş f16 larımızın yaklaşık 3 katıdır..
    ayrıca elinde bulundurdukları bombaların gücü, rusyayı hala amerikanın en büyük korkusu olarak görmesini sağlıyor... yani hiç bir halükarda rusyayla başedebilecek durumda değiliz..(bombanın teknik özelliklerini bulabilirsem eklerim..)

devlet olarak yapabileceğimiz en iyi şey her halükarda, insanların ölmesini istemediğimiz belirtmek, bi şekilde sesimizi çıkarmaktır..zira aynı şeyin başımıza gelmesine az kaldı..
    onlar bize aynısını yaparmı, ses çıkarırlarmı diye düşünmeden!! atatürk gibi düşünerek..
    It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada işin öyle çok büyüyeceğinii sanmıyorum, sonuçta abd nin silah stoklarını tüketmesi için çıkan bir savaş.. ve silahları sattıktan sonra umurlarında bile olmayacaktır gürcistanın durumu, tek yapacakları kınamak olacaktır, basın açıklamasıyla..
    It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..

C A N
    Misafir
    Alıntı kobeanil11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada işin öyle çok büyüyeceğinii sanmıyorum, sonuçta abd nin silah stoklarını tüketmesi için çıkan bir savaş.. ve silahları sattıktan sonra umurlarında bile olmayacaktır gürcistanın durumu, tek yapacakları kınamak olacaktır, basın açıklamasıyla..
    afrikada, nepalde vs gibi yerlerde çıksa abd silah satar, stoklarını eritir. Gürcistan olayı bambaşka bir olay. Ne satıcak gürcistana uçakmı? eğer rusya gürcistanı işgal ederse çok fena...

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herhalde Abd Rusya gibi güçlü bir devletin sınır komsumuz olmasını istemiyecektir.

Bana oyle geliyor...

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok rusya gelirse şöle böle uçak vs unutmayın başka ülkeler gibi gereksiz aksiyonlara girecek bir ülke değiliz hak yenmedikçe damarımıza basılmadıkça gereksiz haraketlerede girmeyiz ayrıca hava savaşı sadece uçaklarla yukarıdan yapılmaz.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turkıyeyı kıaskaca alıyoalr gıbı sankı abd ve rusya** rusya daha ermenıstan asagı dogru ırana ile bı yonelme gostercek allah sonumuzu hayır etsın
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki hava savaşı sadece uçaklarla yapılmaz abi ama iyi uçağın yoksa yerden istediğin kadar iyi ol, bir anlamı yok..

Alıntı C A N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    afrikada, nepalde vs gibi yerlerde çıksa abd silah satar, stoklarını eritir. Gürcistan olayı bambaşka bir olay. Ne satıcak gürcistana uçakmı? eğer rusya gürcistanı işgal ederse çok fena...
    gürcistanın elindeki malzemelerin yaklaşık ve tahmini bir listesini okudumda, şuanda abd gürcistana herşeyi satabilir.. ve bunu abd dn ucuz kimse yapamaz..
    bu arada abd nin gaza getirmesi, gizli haberleşmeler falan diye bazı haberler okudumda, o yüzden abd nin silah pazarına yeni bir soluk getirmesi yorumunda bulundum.. ayrıca rusyayı oyalayacak bir pazar olduğu için bana mantıklı geldi.. sonuçta net bi istihbaratım yok..

ne kötü insan yozlaşıyor, alışıyor, savaştan böyle basit bişeymiş gibi bahsedebilmek bile çok rahatsız edici...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)