User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: bisiklet tavsiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nacizane fikrimi belirtmek isterim ; bir kere bence en az 28 jant olmalı maksat kilo vermek içinse zaten en az 50 km lik turlar yapmanız gerekir çünkü vücut 30 dk sonra erimeye başlıyor o yüzde 28 jant güzel hafif bisikletide ortalama 900 ile 1200 arası tedarik edebilirsiniz. disk fren olayına gelince bence bu işlerde mümkün olduğunca bisikletin hafif olması gerekir o yüzden V fren işinizi fazlasıyla görecektir.
    Bütçenize uygun biiskletlerde Merida , Bianchi , Carraro , Sedona olarak belli başlarıdır

şimdiden hayırlı olsun etkisni 2 hafta içinde görmeye başlarsınız ama en az 30 km mesafelerle başlamanız gerekir ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütçe biraz daha zorlanırsa şu bisiklet iyi bir seçenek olabilir.
    Connecting site...
    SEAT SPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elimde 1 adet geçen yıllardan kalma salcano citysport 24hds var düşünürseniz fiyatında güzellik yaparım maksat yabancıya gitmesin
    54 YL 820

ATLETİC SPOR CENTER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam bianchi marka sakın almayın(çünkü donanımları düşük fiyatları pahalı ) alacağınız bisikletin parçalarının modellerine bakın önerebileceğim bisiklet markaları sedona, kron, carraro,salcano

constantine_502 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bisiklet konusunda bir iki fikir de ben sunayım. eğer çok falza araziye girip dolaşmayacaksanız dağ bisikletine hiç bakmayın derim. gerek lastik diş yapısı gerek süspansiyon ağırlıkları asfalt kullanımında size en büyük dezavantajlar olucaktır. ben geçen sene kron xc750 aldım sözde doğa gezilerinde kullanmak için ama kullanımımın 10 da 1 i belki arazı içidir. şuan pişmanım benim işimi zaten şehir veya yol bisikletleri görürmüş. mümkün olduğunca hafif ve düz lastikli modellere yöndelin derim. hatta görüntüden biraz istifade ederek ince lastikli bir yol bisikleti bile bakabilirsiniz.

disk fren kavramına gelince, görüntü ve işlev olarak iyi ama hem ayar tutturması çok zor hemde beni gördüğüm 10 bisikletin 9 unu diski frene basmadan sürtüyordu. gene siz bilirsiniz ama markasına göre en ucuz disk fren farkı min. 250 tl. V fren bakım maliyeti, kolay ayar konusunda bence diskten bir tık daha iyi. frenaj konusunda disk çok daha önde tabiki. ben 120 kg yum ve e5 altunuzade sapağından sonraki dik ve uzun yokuşta çok ciddi hızlara ulaştığımda dahi v frenlerde bir sorun yaşamadım.

kron - carraro ve sedona sizin bütçenize en uygun ve kaliteli bisikletler arasında onlara yöndelebilirsiniz.
    powered by PowerTune

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    alakasız olcak v fren diyince eski bisiklet anılarım depreşti 13-15 sene once orta okldayken o igrenc klasik frenleri degistrerek takmıstım uzay mekigi gibi gelmişti yagmur camur demeden durması
    1881 - 193

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütçe biraz daha zorlanırsa şu bisiklet iyi bir seçenek olabilir.
    Connecting site...
    kesin karar verdikten sonra 100-200 farklılık olabilir sorun değil

Alıntı B.cihangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elimde 1 adet geçen yıllardan kalma salcano citysport 24hds var düşünürseniz fiyatında güzellik yaparım maksat yabancıya gitmesin
    resim fiyat detay alabilirmiyim

Alıntı constantine_502 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bisiklet konusunda bir iki fikir de ben sunayım. eğer çok falza araziye girip dolaşmayacaksanız dağ bisikletine hiç bakmayın derim. gerek lastik diş yapısı gerek süspansiyon ağırlıkları asfalt kullanımında size en büyük dezavantajlar olucaktır. ben geçen sene kron xc750 aldım sözde doğa gezilerinde kullanmak için ama kullanımımın 10 da 1 i belki arazı içidir. şuan pişmanım benim işimi zaten şehir veya yol bisikletleri görürmüş. mümkün olduğunca hafif ve düz lastikli modellere yöndelin derim. hatta görüntüden biraz istifade ederek ince lastikli bir yol bisikleti bile bakabilirsiniz.

disk fren kavramına gelince, görüntü ve işlev olarak iyi ama hem ayar tutturması çok zor hemde beni gördüğüm 10 bisikletin 9 unu diski frene basmadan sürtüyordu. gene siz bilirsiniz ama markasına göre en ucuz disk fren farkı min. 250 tl. V fren bakım maliyeti, kolay ayar konusunda bence diskten bir tık daha iyi. frenaj konusunda disk çok daha önde tabiki. ben 120 kg yum ve e5 altunuzade sapağından sonraki dik ve uzun yokuşta çok ciddi hızlara ulaştığımda dahi v frenlerde bir sorun yaşamadım.

kron - carraro ve sedona sizin bütçenize en uygun ve kaliteli bisikletler arasında onlara yöndelebilirsiniz.
    teşekkürler
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

cusse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir kaç bir şey söyliyeyim alacağınız bisiklet kesinlikle aliminyum olsun hem sağlam hem hafif,mutlaka kg bilgisini sorun 10-14kg 28'' bir bisklet için idealdir,disk fren konusunda arkadaşlara katılıyorum,kaliteli markalara yönelirseniz kafanız rahat eder ve uzun süre kullanırsınız,yol bisikleti her zaman daha iyidir donanım olarak,

Ben sedona 301 modelini kullanmaktayım öneririm başlangıç için güzel bisiklettir.

Connecting site...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sedona 301 fiyat olarak uygun duruyor. Peki Bianci 613 ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir ?

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ip: 700C Trekking
    Vites: Shimano M310 Altus 24 Vites
    Kadro: 6061 Alüminyum Kadro
    Krank Takımı: Suntour XCT V3 Krank Takımı Shimano HG31 Kaset Dişli
    Gidon Boğazı: ZOOM AHEAD Alüminyum Dereceli Gidon Boğazı
    Fren: Shimano M445 Hidrolik Disk Fren Takımı
    Tekerlek: Salcano X-PROD1 8x4 Özel Örüm Tekerlek Seti
    Lastik: Contınental Tourıng Plus Reflektörlü Lastik
    Maşa : Suntour NEX4610-V4-DS MLO Kilitlemeli Maşa

Bu bisiklet hakkindaki yorumlarinizi alabilirmiyim
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada boy 1.80 kg 106..bisiklet seçerken bunlarda önemli sanırım.
    emrecım al bısıkletıde rolıng yapalım 1.74 boy 115 kılo
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alakasız olcak v fren diyince eski bisiklet anılarım depreşti 13-15 sene once orta okldayken o igrenc klasik frenleri degistrerek takmıstım uzay mekigi gibi gelmişti yagmur camur demeden durması
    Olm 2 satirla beni gecmise goturdun birden Ogun bugundur de adin zaten V-Break .Ulan 24 vites bisikletmi olur ? O sayede geciyordun bizi adi herif
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm 2 satirla beni gecmise goturdun birden Ogun bugundur de adin zaten V-Break .Ulan 24 vites bisikletmi olur ? O sayede geciyordun bizi adi herif
    Hahah saplarim daha ozamandan baslamism bak
    1881 - 193

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski bisikletim. Birçok ekleme yapmışlar, tavsiye ederim. Stock halı 10.5 kiloydu, yorulmadan geziyordum

Connecting site...

Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavsiye ettikleri gibi şehir bisikletlerine bakın. dağ bisikleti yorar.. bianchi yada salcano hariç diğer bilinen markaları öneririm sedona , merida , scott , kron , trek vs.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar aranızda bisiklet satış işiyle uğraşan birileri var mı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)