zaten 2.el Mini'ler yavaştan fiyatları arttırmayı başlamış.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Bu arabayi cizene,tamam begendim uretelim diyene,yapim asamasinda boyle araba mi olur demeyip sesini cikartmayanlara selamlar olsun.
Borusan'ın elinde şu an bulunan 2014 cooper s'lerin renk - donanım bilgilerine nasıl ulaşabiliriz ?
Demekki motor yelpazesinde bu defa bmw den destek almayacak. Çünkü bu motorlar bmw de yok.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
'Ne varsa eskide var ' lafının kanıtı. Her şeyi geçtim görüntü olarak CooperS tarzından yavaşça vazgeçmişler.
imzasız..
Eskiden pek bi fark yok gibi arada,aynı Range Rover gibi ya 92 modellerle 2014 model aynı tip kasaya sahip![]()
her zaman diyorum kw hesaplamasıyla vergi alınsa mükemmel olcak
konuya döncek olursak berbat olmuş
birde tr'ye dizel cooper hiç gelmedi mi daha öncelerde ? bir bilgim yokta ydısında surusune bereket vardaSd D OneD vvs vs şeklinde..
- K -
________
Dr.Ecu
Dun yeni cooperi test etmeye gittim
1.5 3 silindir turbo 136hp lik bayagi iyi donanimli bir arac kullandim acikcasi asiri derecede sasirdim cok cok iyi ekonomi modu performans modu vs cok iyi
Surus keyfi cekis sanzimanin tepkilerini cok begendim
Tek sikinti fiyat ucmus durumda baslangic 85bintl benim konustugum arac 108bin tl idi
Fiyatta almanya bir duzenleme yaparsa kiz arkadasima ciddi anlamda almaya karar verdik
New betlee dusunuyorduk iyiki test surusune gitmisim
Bu arada cok tatli motor sesi var alakasi yok 3 silindirle![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bende geçtiğimiz ay manuel s ini kullandım, çok hoş bir araç olmuş. Performansı tam kıvamında, özellikle sport modu şahane![]()
Türkiye fiyatı yüksek ama tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)