hilmicim o yazılan çizilenler ben görmedim ama doğrudur oluyor ööle şeyler sinir bozucu gerçekten. erdiyi bencede bu denemeler için aramayın zaten![]()
k24 gelsin lafınıda farklı yansıtıyosun bence, ben konusuna yorum yapmıştım artık caddelerde pistlerde görme zamanıdır egzos kokusunu alalım artık demiştim. sen aradın deneyelim eg ile dedin sonra k24 le denersin dedinbende aynı gun deneyelim oda gelsin dedim, denemek isterim tabiki ekk24 le ama o araca saygı duydugum içindir, geçmek için değil keyif almazmısın sen bu durumdan, nasıl bi fark olur merak etmezmisin.
TeamPASAOGLU
abi ister inanın ister inanmayın o araçla bende denedim başkalarıda hiç öyle düşündüğün gibi değil. zaten araç tam olarak heralde sizle denediğinde olmuştu, hep bi sıkıntısı vardı. tam bitti denk geldi ogünde abi bende gelebilirmiyim diye hatta ben kalabalık olmayalım diye gelmesine bile sıcak bakmamıştım seni aramış, sonra dedi ben geliyorum diye. bırakın sevinsin onunda hakkı.
TeamPASAOGLU
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Hilmi bize sinir bozucu diyorsun da bence sen daha cok sinir bozucusun farkinda degilsin bence kanka kizma ama harbiden asin artik bunlari ya 800 900 porsche ile denemek arabayi gornek se k 24le gormek neden olamiyor abi ben anlamiyorum denemefalan olacsgindan soylemiyorum yani de tassak mi gecmek lazim yada araba denemenin kurali neye gore bs nin 100>200 u eg den 1 sn kotu sizin k24 ten 1 sn benim kafam almiyor birisi aciklasin lutfen
Olay su denemelerde 4 5 boydan az olmuyor
siz disardan izlediklerinizle yorum yapiyorsunuz oda 160 170 kmh gibi hizlarda gordukleriniz
ben video koyuyorum fark bukadar degil aci yaniltiyo diyorsunuz serhat video koyuyor kadrajdan cikiyorum
ben 6 ya atinca aciliyorum siz 6 da serhat yakLar diyorsunuz
K24 mevzusuna gelince ben tassak geciyorum siz ciddiye aliyorsunuz![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ok video vs o deneme oldu bitti daha tasagin anlami varmi yani sen gordugune inaniyorsun ben gordugume o yuzden sahsim adina sikinti yok ama hala her konuda muhabbetini yapmak da can *****i yani arac sahibi estilegal de farkina varirsa sevinirim deneme oldu bitti herkesin kafasinda var kendine gore gordugu bildigi ne sen benim kafamdakini degistirirsin ne ben senin yanlismiyim
Konuyu kirletmekte istemiyorum ama biraz anlayis please![]()
4-5 boy dersen olay değişir. erken bastıklarında akıttıklarında evet okadar oluyor, diğerlerinde nasıl olduğunu gördük.
hilmi, bide gel bu sefer benim devrimde basalım diyipte lanet olsun o denemede de geçilen bi sen varsınkomikti valla. BS yle bundan sonra 60da gaza otururum
![]()
TeamPASAOGLU
hilmi abi bu ay sonu olursa bende gelmek isterim aracımı cupra ve golf karşı teg kalın gelir suan için diye düşünüyorum standalone beyin yapmadan önce kıstas olur sadace
ama abi dersen bence deneme yapma yapmam
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
geçtiğim adama her türlü daşşak yaparım makara yaparım geçilirim her türlü daşşak yaparım rahat adamız geçilipte daşşak yapabilen varmı![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
daşşak yapıyoruz bizde zaten ama sen işi bozuyosun. kaç yaşında adamsın ilerle konudan falan hızlan gel hiç yakışıyomu.
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)