Darısı başkente![]()
Darısı başkente![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Bari sunu pist yapsinlar, start finishi uzun tutsunlar, dragda yapilsin driftte time attack'ta...
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
1075 metre sanırım baya baya iyi bir rakam. Güvenli duruş mesafesi sağlanmış. Umarım güzel yarışlar izleriz bu pistten. Çevre tribünlerde seyirci ilgi gösterdikçe yerel yönetim tarafından tamamlanır inşallah.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Öncelikle herhangi bir inşaat felan varmı ? Açılacak şeye başlangıç yapıldı mı ?![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Güncel bi bilgilendirme yapıyım , ara sıra gidip bakıyorum herhangi bir çalışma vs varmı diyerek fakat henüz bir çalışma yok malesef..
Isparta Motor ve Otomobil Sporları Kulübü yönetimi yeniden başkan seçilen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydını ziyarette bulunmuşlardı ve orada pistin Haziran ayında tamamlanacağı söylenmişti..
Haber Linki
Isparta Motor Sporlarının Merkezi Olacak haberi
Diger sezona inşallah yetişir eminim çok güzel drag yarışları yapılacaktır.
Elimizden gelen destegi vermeye hazırız.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Son durum ne acaba? Konya yarışında, Haziran ayında açılışı yapılacağı söylenmişti.
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Güncel bilgi
1 yıl ardından pist alanına asfalt döküldü , bundan sonrasıda biran önce gelir umarım pist tamamlandıktan sonra gerekli organizyon sağlanıp önümüzdeki sezon drag fikstüründe yer alması tek temennim...
Mobilden giriyorum video linki aşşağıdadır..
https://youtube.com/watch?v=CoUwF4bjkAo
Mapped by DR.ECU
faceden takip ediyorum.inşallah çok güzel bir pist olacak
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)