Arkadaslar CRX in üzerindeki oem egzozu sökturmeden sag taraftan 2. bir cıkıs yapılarak vanalı yada orj cıkıs uclarıdan biriini uzatarak iyi bir işçilik yapacak ve uygun fiyat yapacak usta arıyorum..
Arkadaslar CRX in üzerindeki oem egzozu sökturmeden sag taraftan 2. bir cıkıs yapılarak vanalı yada orj cıkıs uclarıdan biriini uzatarak iyi bir işçilik yapacak ve uygun fiyat yapacak usta arıyorum..
Kesinlikle ilk söylediği fiyatı verme mutlaka pazarlık yap. 500 tl dediği cut out sistemi 300 tlye yaptıran biliyorum orda. Ek olarakta işçiliği gerçekten güzeldir,ne istersen onu yapar.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Kaan oto egzoz Süreyya abiyi tavsiye ederim, bugüne kadar gram şikayetim olmadı, enazından kendinin teknik veya görsellik açısından tavsiye etmediği şeyi açık açık bu işe girme diye söyleyerekten para için sessiz kalmıyor, driftçilerimizin (JDMWorks) araçlarınıda Süreyya abi yapıyor diye biliyorum.
ig: erayender
Direk Süreyyaya git. RED 11 s2000' nin sahibi Bora abi bana özel fiyat vermeni istiyor yoksa Bora abi dükkanini basarmiş de o anlar
Süreyya bitanedir. Başkasina gerek yok.
Gider egzoz. Bizim yeni aldığımız leon'daki egzoz sistemi ordan yapılmış , günde 3-4 kere kesin açılıyo , henüz bozulmuş değil![]()
fazla paran varsa süreyya usta, yoksa gider egzos mustafa usta süreyya usta biraz ağır bassada işçilikleri hemen hemen aynı kalitededir...
C 20 XE POWER...
yazmadan edemedim.. kuzenimin e90 330 aracini sureyya ustaya yolladim.. son susturucuya giren yere hemen bi kelebek takmis bakin sadece bi kelebek.. bizim adanada yapilan islemin aynisi.. orta boru v.s yok.. 700 lira almis.. bizimkide yaptirmis ben yolladim diye cikmis gitmis.. arabanin altina girince sok oldum.. kesinlikle yanlis anlasilmasin sureyya ustayi birebir tanimam bile iskender abi 2 hafta sira verince oraya yolladim siteden numarasini bulup hepsi bu.. iyi is yapiyor olabilir buna kesinlikle bise demiyorum.. 700 lira bi kelebek icin cok para bence.. ara boru fln cekse anlicam.. bu arada arabaya boru cektim fln dememis yanlis anlasilmasin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)