User Tag List

Sayfa 14/16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
289 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: twitter a girebilen ??

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hotspot Shield ve Onavo Protect var kardeşim ama bence Hotspot Shield kur ben gayet memnunum
    Eyvallah metin çok teşekkürler, takır takır çalışıyo
    .

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siyasi mesaj olarak görmeyin lütfen , çok ince espri olmuş çok beğendim Anlamayan olursa açıklarım
    Bunu keşfeden kişi 5 dakika sonra çılgınca intihar etti
    .

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala konuyu idrak edemeyenler mevcut. İkili konuşma olarak dönmesin diye ve de laf anlatmaya vaktim olmadığından kısaca belirteyim.
    Olay hakaret etmenin özgürlük olarak görülmesi değil. Olay belki de sadece bin kullanıcının yaptığından ötürü, sosyal paylaşım sitesine erişimi engelleyerek 15 milyon(temsili rakam) kullanıcının hakkının önüne geçilmesi.
    Gayet bilgiler verilmeden de dava açılabiliyor ve gerekli bilgiler ve belgeler sunulduktan sonra kullanıcılar engellenebiliyor. Sadece İ.Melih Gökçek'in twitter üzerinden hakaretten kaç farklı kişiye dava açtığını açıklamıştı, şimdi rakam hatırlayamadım. Fakat olay tabiki üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olunca. Ne olur ne olmaz diye komple sistemi yok saymak daha mantıklı gelmiştir.
    Ben bilmem devlet bilirciler de yasağın gereksiz olduğunu, bizzat tedbiri koyduran kişilerin öyle ya da böyle twitter'a ulaşmaya çalışmasından anlayabilirler.

Ve de en garibi ve elimizi kolumuzu hatta umudumuzu bağlayanı ise, "Türk Anayasasının yerine getirilmesi ve devlet organlarının organize ve uyumlu iş yapabilmesini garanti eder" görevinde olan cumhurbaşkanının makamında oturup sadece bir şeylerin değişmesini ummasıdır.
    Instagram: mutusgarage

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "TİB yetkilileriyle bir araya gelen Twitter'ın Türkiye'deki avukatı Gürkaynak, TİB'den saat 16.00'da ayrıldı."
    Haberin altındaki bir yorum;
    "Türkiye'yi sallamazsanız böyle ayağımıza gelirsiniz"

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burası türkiye biz 10'dan sonra bira'da alabiliyoruz

Mutlu olsun bırakın çaktırmayın yasakladım sansın
    #RenaultSport Clio-R

ersandeniz
    Misafir
    Nasil engellemeyse cumhurbaşkanı bile twitterda:-) twitterin bunlara taviz verecegini sanmiyorum, engelleme kararından sonra trafikleri artti

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m_technic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye dışındaki diğer ülkelerde yaşayan biri Twitter aracılığıyla tehdide, şantaja yada hakarete uğramişsa be mahkemeye başvurmuşsa mahkeme, Twitter yönetiminden bu şahısların kimliğiyle ilgili bilgi ister ve Twitter yönetimi de gerekli bilgiyi verir. Lakin ne yazık ki Twitter yönetimi bu hakkı Turkiyeye tanımıyor. Twitter yönetimi Türkiye'deki mahkemelere hiçbir sekilde bilgi vermiyor ve işlenen suça ortak oluyor. Türkiye'nin defalarca yaptıgı uyarıya rağmen Twitter yönetimi bu tutumunu değiştirmedi. Twitteri kullanan herkes cok iyi bilirki twitterda küfürler, tehditler, şantajlar havada uçuşuyor. Bunun tek sebebi bunları yapanlara herhangi bir ceza verilemiyor olmasıdır. Bunun neticesinde TC hükümetinin Twitterin fişini çekmekten başka bir çaresi kalmadı.

ABD'de Obama'ya küfür eden en az 2 yıl hapis cezası alıyor. Türkiye'de twitter üzerinden Başbakan'a küfür edince ÖZGÜRLÜK oluyor!

"ABD yasaları, Twitter'a gerekli durumlarda güvenlik güçlerine bilgi verme sorumluluğu yüklüyor. Şirket de bu kapsamda bir mahkeme kararı olması halinde mesajlar, DM'ler, fotoğraflar gibi kişisel bilgileri güvenlik birimleriyle paylaşabileceğini belirtiyor. Ama iş Türkiye'ye gelince, Twitter dokunulmaz oluveriyor, hukuk tanımıyor, insanlar istediği suçu twitter üzerinden işleyip hesap vermiyor. Ne zaman twitter yetkilileri Türk yasalarına uymayı kabul edip, ihtiyaç halinde hukuk kuralları çerçevesinde bilgi paylaşımına yaklaşır, o zaman twitter tekrar kullanıma açılır."

Yalnış anlaşılmasın ama tesadüf işte 2 forumda daha noktası vigülüne kadar aynı mesajı gördüm.Sonra bir cümleyi Google'da arattım ve birsürü yerde paylaşıldığını gördüm. Yaşasın copy-past düşünceler..

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _sinan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnış anlaşılmasın ama tesadüf işte 2 forumda daha noktası vigülüne kadar aynı mesajı gördüm.Sonra bir cümleyi Google'da arattım ve birsürü yerde paylaşıldığını gördüm. Yaşasın copy-past düşünceler..
    Tespitine sağlık

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _sinan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar çalışıyor demekki.
    Propaganda team online....
    Everyday I ** çapuling...

cyclonee16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye dışındaki diğer ülkelerde yaşayan biri Twitter aracılığıyla tehdide, şantaja yada hakarete uğramişsa be mahkemeye başvurmuşsa mahkeme, Twitter yönetiminden bu şahısların kimliğiyle ilgili bilgi ister ve Twitter yönetimi de gerekli bilgiyi verir. Lakin ne yazık ki Twitter yönetimi bu hakkı Turkiyeye tanımıyor. Twitter yönetimi Türkiye'deki mahkemelere hiçbir sekilde bilgi vermiyor ve işlenen suça ortak oluyor. Türkiye'nin defalarca yaptıgı uyarıya rağmen Twitter yönetimi bu tutumunu değiştirmedi. Twitteri kullanan herkes cok iyi bilirki twitterda küfürler, tehditler, şantajlar havada uçuşuyor. Bunun tek sebebi bunları yapanlara herhangi bir ceza verilemiyor olmasıdır. Bunun neticesinde TC hükümetinin Twitterin fişini çekmekten başka bir çaresi kalmadı.

ABD'de Obama'ya küfür eden en az 2 yıl hapis cezası alıyor. Türkiye'de twitter üzerinden Başbakan'a küfür edince ÖZGÜRLÜK oluyor!

"ABD yasaları, Twitter'a gerekli durumlarda güvenlik güçlerine bilgi verme sorumluluğu yüklüyor. Şirket de bu kapsamda bir mahkeme kararı olması halinde mesajlar, DM'ler, fotoğraflar gibi kişisel bilgileri güvenlik birimleriyle paylaşabileceğini belirtiyor. Ama iş Türkiye'ye gelince, Twitter dokunulmaz oluveriyor, hukuk tanımıyor, insanlar istediği suçu twitter üzerinden işleyip hesap vermiyor. Ne zaman twitter yetkilileri Türk yasalarına uymayı kabul edip, ihtiyaç halinde hukuk kuralları çerçevesinde bilgi paylaşımına yaklaşır, o zaman twitter tekrar kullanıma açılır."
    Alıntı yapmayı bırakta önce kendi düşüncelerini yaz

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi ben burada birşey yazsam millet üzerime çullanacak AKP destekliyorum sanıp...

ama yazıcam şimdi arkadaşım burada kaç bin adet üyeyiz... hepimizin anası, bacısı, teyzesi annanesi, dedesi falanı fişmanı var, fakat bunlar akrabamız dahi olsa düşünceleri bir olacak diye birşey söz konusu olamaz....

misal veriyorum ; diyelim ki benim ninem misal veriyorum bakın misalde hata olmaz ( artık kavga çıkacak diye korkarak yazıyoruz ) ya da diyelim teyzem diyor ki ben AKPyi destekliyorum ve akp'ye vereceğim oyumu diyor...

şimdi ben size soruyorum benim teyzeme, anneme , dedeme , nineme karışmak ve onu zorla engellemem gibi bir şey söz konusu olabilir mi ?

eğer olamaz ise!!! bu insanlar AKPye oy verdiği zaman ve hepimizin bulunduğu bir ortamda bazı kişiler; Bunlar koyun, bunlar mal, bunlar şöyle bunlar böyle dediğinde acaba bu yapılan etik oluyor mu çok merak ediyorum....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi ben burada birşey yazsam millet üzerime çullanacak AKP destekliyorum sanıp...

ama yazıcam şimdi arkadaşım burada kaç bin adet üyeyiz... hepimizin anası, bacısı, teyzesi annanesi, dedesi falanı fişmanı var, fakat bunlar akrabamız dahi olsa düşünceleri bir olacak diye birşey söz konusu olamaz....

misal veriyorum ; diyelim ki benim ninem misal veriyorum bakın misalde hata olmaz ( artık kavga çıkacak diye korkarak yazıyoruz ) ya da diyelim teyzem diyor ki ben AKPyi destekliyorum ve akp'ye vereceğim oyumu diyor...

şimdi ben size soruyorum benim teyzeme, anneme , dedeme , nineme karışmak ve onu zorla engellemem gibi bir şey söz konusu olabilir mi ?

eğer olamaz ise!!! bu insanlar AKPye oy verdiği zaman ve hepimizin bulunduğu bir ortamda bazı kişiler; Bunlar koyun, bunlar mal, bunlar şöyle bunlar böyle dediğinde acaba bu yapılan etik oluyor mu çok merak ediyorum....
    tabiki değil ama tw de büyüklerimiz hep akp'nin iyi yüzünü görüyor açıcaksın interneti anlatıcaksın abi valla annemde tayyipi desteklerdi oy vermez ama içlerinden en iyisi bu derdi dünkü en son bu pkk terör örgütü ve kasetlerden sonra annem de değiştirdi görüşleirini ne biçim adammış bunlar başımıza diktatör olacak diyerek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

açıklamasını yapıyorum beyler toplanın: hülog hülog hülog hülog hülog hülog hülog hülog hülog hülog hülog hüloghülog hülog hülog hülog hülog hüloghülog hülog hülog hülog hülog hüloghülog hülog hülog hülog hülog hüloghülog hülog hülog hülog hülog hüloghülog hülog hülog hülog hülog hülog

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şimdi abi
    bir arkadaş vardi diyorki tc kendi helikopterini yaptı, dış borç bitti başka ülkelere borç verdik, ülkede refah- kişi başına düşen milli gelir hep arttı züper güç olduk.bu amerika israil bizden tırsıyor ve benzeri şeyler.

şimdi bunlar doğru değil akp nin yalan propagandası fekat ben karşı çıkmaya yeltenirsem bu arkadaş diyorki '' hani düşünce özgürlüğğü diyodunuzz ?? bunlar benim düşüncem.'' olay şaka değil durum ciddi.şimdi bunlara inanıp araştırmayan bu nedenlerden dolayı akp ye oy veren seçmen ne yazıkki zaten bütün insanlık ırkına küfretmiş oluyor. ama benim çıkarım var ihalem var rörörörö diyorsa eyv. versin. onlar koyun değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki değil ama tw de büyüklerimiz hep akp'nin iyi yüzünü görüyor açıcaksın interneti anlatıcaksın abi valla annemde tayyipi desteklerdi oy vermez ama içlerinden en iyisi bu derdi dünkü en son bu pkk terör örgütü ve kasetlerden sonra annem de değiştirdi görüşleirini ne biçim adammış bunlar başımıza diktatör olacak diyerek
    o zaman buradaki üyeler yorum yazarken bence , hani bahsettiğimiz Atalarımızı, ecdadımızı, inandığımız unsurları ve ahlaki değerlerimizi göz önünde bulundurarak yazarlarsa kendilerinin akıllı ve ileri görüşlü ve hatta ahlak timsali görüntülerine tezat hareket yapmamış olurlar...

ve bence yorum yazarken oy veren insanlara hakaret etmek iki yüzlülük oluyor...

birilerine ters gelen bir düşünceyi hakaret ederek yanıtlamak cahilliktir bence kimse koyun değildir kimse hayvan değildir....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi abi
    bir arkadaş vardi diyorki tc kendi helikopterini yaptı, dış borç bitti başka ülkelere borç verdik, ülkede refah- kişi başına düşen milli gelir hep arttı züper güç olduk.bu amerika israil bizden tırsıyor ve benzeri şeyler.

şimdi bunlar doğru değil akp nin yalan propagandası fekat ben karşı çıkmaya yeltenirsem bu arkadaş diyorki '' hani düşünce özgürlüğğü diyodunuzz ?? bunlar benim düşüncem.'' olay şaka değil durum ciddi.şimdi bunlara inanıp araştırmayan bu nedenlerden dolayı akp ye oy veren seçmen ne yazıkki zaten bütün insanlık ırkına küfretmiş oluyor. ama benim çıkarım var ihalem var rörörörö diyorsa eyv. versin. onlar koyun değil.
    ben AKP lehinde ya da aleyhinde bir konuşma yapmadım insanları uyarırken sen koyunsun sen malsın sen anlamazsın diye hakaret edilmez ayıptır... ben kimsenin avukatı değilim kimsede yanlış anlamasın çokta zoruma giderse yazılanlar foruma girmem okumam bu kadar basit ne ben bir şey kaybederim nede techturkey olay AKP MHP CHP BDP DSP sol sağ alt üst değil.....

benim söylediğim... sen birilerine görüşleri sana ters diye hakaret ediyorsan bence ilk önce kendini bi düzelt bu benim aciz fikrim ben cahil adamım çok anlamam sadece kimseye görüşünden dolayı hakaret etmem sen bunu savunuyorsan salaksın demem......

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bir kaç mesaj önce, adam google da yazılanı direk kopyalayıp yapıştırmış, en iyi örnek.

Fikir üretmekten aciz bir insan koyundur benim gözümde. Bunun akp si chp si yok. Akp seçmeninin ve trollcülerinin de bu tip davranışları çok, sürekli ezberletilmiş 3-5 cümleden ibaret konuşabilme kapasiteleri. Hiç karşılaşmadıysanız, açın akp ye yakın haber sitelerindeki yorumlara bir göz atın. Bir de muhalefet partilere yakın haber sitelerindeki yorumlara göz atın. Muhalefete yakın sitelerdeki yorumların yeri geldiğinde muhalefeti de eleştirebildiğini, akp yanlısı yorumlarda da sadece akp propagandası yapıldığını göreceksiniz.

ersandeniz
    Misafir
    Ben akpye oy verenlere salak demiyorum ama, onlara hakkimi da helal etmiyorum, benim eşimin doğmamış cocugumun gelecegine mal oluyor verdikleri oy...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun işyerinden biri laf arasında bişey istesem kalbimi kırmazsın dimi dedi dedim ne kırıcam ayıpsın

ozaman akp ye oy ver dedi yok eb. nikahı dedim ozamam a. bile koyarım kusura bakma dedim

boyle bir zihniyete burunduler ya artık ne diyim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)