Hala konuyu idrak edemeyenler mevcut. İkili konuşma olarak dönmesin diye ve de laf anlatmaya vaktim olmadığından kısaca belirteyim.
Olay hakaret etmenin özgürlük olarak görülmesi değil. Olay belki de sadece bin kullanıcının yaptığından ötürü, sosyal paylaşım sitesine erişimi engelleyerek 15 milyon(temsili rakam) kullanıcının hakkının önüne geçilmesi.
Gayet bilgiler verilmeden de dava açılabiliyor ve gerekli bilgiler ve belgeler sunulduktan sonra kullanıcılar engellenebiliyor. Sadece İ.Melih Gökçek'in twitter üzerinden hakaretten kaç farklı kişiye dava açtığını açıklamıştı, şimdi rakam hatırlayamadım. Fakat olay tabiki üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olunca. Ne olur ne olmaz diye komple sistemi yok saymak daha mantıklı gelmiştir.
Ben bilmem devlet bilirciler de yasağın gereksiz olduğunu, bizzat tedbiri koyduran kişilerin öyle ya da böyle twitter'a ulaşmaya çalışmasından anlayabilirler.
Ve de en garibi ve elimizi kolumuzu hatta umudumuzu bağlayanı ise, "Türk Anayasasının yerine getirilmesi ve devlet organlarının organize ve uyumlu iş yapabilmesini garanti eder" görevinde olan cumhurbaşkanının makamında oturup sadece bir şeylerin değişmesini ummasıdır.
Instagram: mutusgarage
"TİB yetkilileriyle bir araya gelen Twitter'ın Türkiye'deki avukatı Gürkaynak, TİB'den saat 16.00'da ayrıldı."
Haberin altındaki bir yorum;
"Türkiye'yi sallamazsanız böyle ayağımıza gelirsiniz"
Burası türkiye biz 10'dan sonra bira'da alabiliyoruz![]()
![]()
Mutlu olsun bırakın çaktırmayın yasakladım sansın![]()
![]()
![]()
#RenaultSport Clio-R
Nasil engellemeyse cumhurbaşkanı bile twitterda:-) twitterin bunlara taviz verecegini sanmiyorum, engelleme kararından sonra trafikleri artti
şimdi ben burada birşey yazsam millet üzerime çullanacakAKP destekliyorum sanıp...
ama yazıcam şimdi arkadaşım burada kaç bin adet üyeyiz... hepimizin anası, bacısı, teyzesi annanesi, dedesi falanı fişmanı var, fakat bunlar akrabamız dahi olsa düşünceleri bir olacak diye birşey söz konusu olamaz....
misal veriyorum ; diyelim ki benim ninem misal veriyorum bakın misalde hata olmaz ( artık kavga çıkacak diye korkarak yazıyoruz) ya da diyelim teyzem diyor ki ben AKPyi destekliyorum ve akp'ye vereceğim oyumu diyor...
şimdi ben size soruyorum benim teyzeme, anneme , dedeme , nineme karışmak ve onu zorla engellemem gibi bir şey söz konusu olabilir mi ?
eğer olamaz ise!!! bu insanlar AKPye oy verdiği zaman ve hepimizin bulunduğu bir ortamda bazı kişiler; Bunlar koyun, bunlar mal, bunlar şöyle bunlar böyle dediğinde acaba bu yapılan etik oluyor mu çok merak ediyorum....
tabiki değil ama tw de büyüklerimiz hep akp'nin iyi yüzünü görüyor açıcaksın interneti anlatıcaksın abi valla annemde tayyipi desteklerdi oy vermez ama içlerinden en iyisi bu derdi dünkü en son bu pkk terör örgütü ve kasetlerden sonra annem de değiştirdi görüşleirini ne biçim adammış bunlar başımıza diktatör olacak diyerek
açıklamasını yapıyorum beyler toplanın: hülog hülog hülog hülog hülog hülog hülog hülog hülog hülog hülog hüloghülog hülog hülog hülog hülog hüloghülog hülog hülog hülog hülog hüloghülog hülog hülog hülog hülog hüloghülog hülog hülog hülog hülog hüloghülog hülog hülog hülog hülog hülog
şimdi abi
bir arkadaş vardi diyorki tc kendi helikopterini yaptı, dış borç bitti başka ülkelere borç verdik, ülkede refah- kişi başına düşen milli gelir hep arttı züper güç olduk.bu amerika israil bizden tırsıyor ve benzeri şeyler.
şimdi bunlar doğru değil akp nin yalan propagandası fekat ben karşı çıkmaya yeltenirsem bu arkadaş diyorki '' hani düşünce özgürlüğğü diyodunuzz ?? bunlar benim düşüncem.'' olay şaka değil durum ciddi.şimdi bunlara inanıp araştırmayan bu nedenlerden dolayı akp ye oy veren seçmen ne yazıkki zaten bütün insanlık ırkına küfretmiş oluyor. ama benim çıkarım var ihalem var rörörörö diyorsa eyv. versin. onlar koyun değil.
o zaman buradaki üyeler yorum yazarken bence , hani bahsettiğimiz Atalarımızı, ecdadımızı, inandığımız unsurları ve ahlaki değerlerimizi göz önünde bulundurarak yazarlarsa kendilerinin akıllı ve ileri görüşlü ve hatta ahlak timsali görüntülerine tezat hareket yapmamış olurlar...
ve bence yorum yazarken oy veren insanlara hakaret etmek iki yüzlülük oluyor...
birilerine ters gelen bir düşünceyi hakaret ederek yanıtlamak cahilliktir bence kimse koyun değildir kimse hayvan değildir....
ben AKP lehinde ya da aleyhinde bir konuşma yapmadım insanları uyarırken sen koyunsun sen malsın sen anlamazsın diye hakaret edilmez ayıptır... ben kimsenin avukatı değilim kimsede yanlış anlamasınçokta zoruma giderse yazılanlar foruma girmem okumam bu kadar basit ne ben bir şey kaybederim nede techturkey
olay AKP MHP CHP BDP DSP sol sağ alt üst değil.....
benim söylediğim... sen birilerine görüşleri sana ters diye hakaret ediyorsan bence ilk önce kendini bi düzelt bu benim aciz fikrim ben cahil adamım çok anlamam sadece kimseye görüşünden dolayı hakaret etmem sen bunu savunuyorsan salaksın demem......
Bir kaç mesaj önce, adam google da yazılanı direk kopyalayıp yapıştırmış, en iyi örnek.
Fikir üretmekten aciz bir insan koyundur benim gözümde. Bunun akp si chp si yok. Akp seçmeninin ve trollcülerinin de bu tip davranışları çok, sürekli ezberletilmiş 3-5 cümleden ibaret konuşabilme kapasiteleri. Hiç karşılaşmadıysanız, açın akp ye yakın haber sitelerindeki yorumlara bir göz atın. Bir de muhalefet partilere yakın haber sitelerindeki yorumlara göz atın. Muhalefete yakın sitelerdeki yorumların yeri geldiğinde muhalefeti de eleştirebildiğini, akp yanlısı yorumlarda da sadece akp propagandası yapıldığını göreceksiniz.
Ben akpye oy verenlere salak demiyorum ama, onlara hakkimi da helal etmiyorum, benim eşimin doğmamış cocugumun gelecegine mal oluyor verdikleri oy...
bugun işyerinden biri laf arasında bişey istesem kalbimi kırmazsın dimi dedi dedim ne kırıcam ayıpsın
ozaman akp ye oy ver dedi yok eb. nikahı dedim ozamam a. bile koyarım kusura bakma dedim
boyle bir zihniyete burunduler ya artık ne diyim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)