İphoneciler için Free VPN - Onavo Protect
Androitciler için SurfEasy VPN
İndirip kurun ateşşşşşş hıamına
Ben ak partili siyasetçiler başka tweet atabileceklermi onu merak ediyorum şuanbizlik bişey yok dns değiştir devam et
Twitter hesabım yok ama girebiliyorum, tv'de falan kapatıldı diye haber çıktı birde, sanırım dns girmişim zamanında.
O değilde en merak ettiğim şey twitter kapatılırsa İ.Melih Gökçek ne yapacak, patlar sıkıntıdan![]()
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
Bu kadar acizlik, bu kadar korkaklık olamaz. Yazıklar olsun ya sosyal ağdan ne istiyorsun. Anlamak elde değil, akla mantığa sığmıyor.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Herkes Dns ile girebiliyor şuanda ama öyle bir sansür yapcaklardı hani dns i değiştirsende giremeyecektin. Şuan herkes girebiliyor. O olayı anlamadım ben.
Youtube da falan sıkıntı var mı benim Dns değişik olduğundan giriyorum hepsine.
Kanka bugun öyle şeyler gördüm ki benim dükkanin dibinde oldu miting ;
80 90 yaşinda bastonun bile işe yaramadiği insanlar ellerinde akp bayraklari mutlular
hele o liselileri görsen okullari tatilmiş hepsinin ellerinde rabia işareti pankartlar.
çarşafli kadinlar tanimadiği erkeklerin elinden bayrak çalmaya çalişiyorlar kavga ediyor şerefsiz versen ne olacak yenisini alirsin diyo.
Hacı dayinin birini grup lideri yapmişlar hoppp aşşa gitmeyin yukarii yukarii diye bağiriyor birisi söyledi 5 er lira para dağitmiş ayni adam.
miting meydaninda elinde megafonlu kişiler kadinlar şu tarafa erkekler şu tarafaaa bağiriyo
koyun gibi güdüyolar.
Ağar söveceğim ya böyle bi olay yok adam saltanat kayığında gidiyor bizim koyunlarda alkış tutuyor son çırpınışları beter olacaksın yüce divan da yargılanıp tarihe geçeceksin başçalan....
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)