yakında cabrio arabaları da kapatır mı :p
Printable View
yakında cabrio arabaları da kapatır mı :p
android için psiphon indirdim çatır çatır giriyorum :)
gece hemen hotspot shield vpn indirdim sıkıntısız bağlanıyorum durmak yok tweete devam :D
Bu nasıl bir zihniyet bu nasıl cahillik anlayamadım gitti. Hadi tamam bunlar böyle cahillik yapıyorlarda , insanlar nasıl desteklemeye devam ediyorlar anlamıyorum bu kadar mı körsünüz .
Utanıyorum vallaha .
Hep egemenin suçu bunlar hep...
Android için bir bilgisi olan var mı?
Edit: Buldum, bir iki post yukarıda yazıyormuş. :D
psiphon ile giriş yapıldı.
suanda giriyor.
Millet aya nasıl koloni kurarız, nasıl uzay istasyonu yaparız şu atomları çarpıştıralım bakalım nolcak diye uğraşsın. Bizim mamalılar twitter ı facebooku kapatmanın peşine düşsün.
Ünlü düşünür (!) Abdullah gülün sözleriyle ifade etmek istiyorum kendimi " İnsan gerçekten hayret ediyor."
bende onavo kurdum hiç sıkıntı yok. dns erişimi kapansa bile vpn olduğundan bu yöntemle girebiliriz diye düşünüyorum. yanlış mıyım acaba?
Okulun baglantisina mudahale edemediklerinden okulda herkes programsiz sikintisiz baglaniyor :D
ben ıphone a free vpn onovo yi yükledim , program eksiksik çalışıyor fakat internetimi ağarlaştırıyor programı sildim ayarlardan vpn i kapatıyorum ama yinede ekranın üst tarafında vpn çıkıyor ve program kendi kendisini otomatik açıyor nasıl olur anlmadım programı sildim ayarlardan kapadım yinede aktif uyuz olmuş durumdayım