kanka ben onların cidden ruh sağlığından şüphe duyuyorum neyi nasıl kanıtlarsam kanıtlıyım ispatlıyım yok adam diyoki öle değil sanki onlar twitter kullanmıyo bu şeye benzemiş ben araba kullanmıyorum benzin pahalansın :D
Printable View
normal şartlarda twitter notifications yani uyarıları geliyor işin ilginç yanı ama app ile giremiyorsunuz :)
misal biri sizi rt yapmışsa favorilerine eklemişse onun uyarısı geliyor orjinal app den.. ilginç
dsmart hd+interent var, twitter dahil her türlü siteye girebilirsiniz. yasak yok...
ben hotsptu yukledım ınstgrm sacmaladı yokmu baska cozum
psiphon var androidlerde
:D :D[IMG]http://i.hizliresim.com/KlmVvB.png[/IMG]
Bağımsız yargı, yargılama ister sözde, ama söylediği 1 gün sonra uygulanır.
Çık delikanlı gibi söyle ben biat edenlerden istiyorum de. Anlarız, sorun değil, ama anlatması zor oluyor böyle şifreli konusunca :D
Twitterın kapanmasını twitterdan savunma kafasına erişmek istiyorum..
Yahu şu hotspot'u yükledim öyle giriyorum ancak üstte programın ikonu var. Uyuz olurum öyle şeye. Yok mu şöyle ikonu görünmeyecek ama serbestçe girebileceğim bir program?
Programın ikonu değil o. VPN server üzerinden bağlı oldugunuzu gösteren iPhone'un veya Android telefonunuzun oem işareti. [vpn] den bahsediyorsak eğer - VPN oldukça güvenli birşeydir. Sadece yasaklı sitelere erişmek için değil, alışveriş vs. yaparken kimlik bilgilerinizin,kredi kartınızın vs. çalınmasını engeller, i.p adresiniz de gizlenmiş olur. Tweeter olayındn önce de kullanıyordum. Sürekli açık kalmasında bir sakınca yoktur, sadece bazen yavaşlayabilir bağlantı.
Ya tamam detaylarını biliyorum da ben o ikondan çok rahatsızım :) Onu yok etmenin bir yolu yok mu?
Melik Gökçek 64 yaşında Ankarada yaşıyor.
Sabah kalkar bakardım hep akışına
Benzer idi sesin kuşun cıvıltısına
Uyanmasaydım, görmeseydim o sabah
Twitter'ı kim kapattı?
Bir kediyi sevdim, bir seni sevdim ben
Twitter değil bence bir nazlı yardin sen
Ama hoyrat eller aldı seni elimden
Twitter'ı kim kapattı?
Mecnun oldum dolanırım ellerde
Civciv görsem hüzünlerdim evlerde
Soruyorum eşe dosta her yerde
Twitter'ı kim kapattı?