astra nın yeni motorunun fiyatları belli oldu.
konu kilit olabilir başka başlık altında paylaşılmış.
astra nın yeni motorunun fiyatları belli oldu.
konu kilit olabilir başka başlık altında paylaşılmış.
Arabayı almandan, karıyı balkandan alıcaksın derler ama bu fiyata bu alman biraz zor.![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Fyatlar bence normal, hatta yeni geldiği için gayette makul seviyelerde.
diğer markalarla karşılaştırınca normal geliyor ama normal değil, fakat insanlar alıştıkça normal gelecek
77 liralık arabayı 75 e verirler. Hani buna sunroof , navigasyon, sport tourlarıda eklersen 85 e fln dayanır.maşallah hakkatende.
doğuştan araba manyağı
Fiyatlar beklediğim aralıkta, artık normal de geliyor abartıda geliyorTuaf bir durum
Golf MKVII 1.6 Tdi
Renoda 130DCI, Opelde 136CDTI vb 1.6 dizel ünitelerr 2.0 DİZEL motorlar yerine konumlandırılan motorlardır. O yüzden fiyatları normal 1.6dizellerden pahalıdır. Üretim maliyetleri şuan için yüksektir zamanla düşecektir, ayrıca markaların 2.0 dizel yerine konumlandırmaları ve yaygınlaşmasını istediklerinden fiyatları 1.6dizele göre şişik, 2.0dizellere göre uygun ve daha verimlidir.
Fiyat olması gereken seviyede bence.
1.6 105 hp Golf 90 bin lira oldugunu düşünürsek
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
1.6 dızellerın hıcbırı 2.0 dızeller kadar verımlı degıl olamazlarda zaten...1.6 dızellerden alınan gucler bellı 2.0 dızellerden alınan gucler bellı...sımdı kesın ceedler 1.6 dan 180 hp yazılımla guc alıyolar dıceksınız emınım2.0 dızzellerın orjınal guclerı o cıvarda zaten...yazılımı ısın ıcıne katmıyorum...kı 2.0 dızelde saglıklı sıkıntısız gucler 170 180 hp ler o yuzden sadece vergı yonunden artıları var 1.6 ların ama kımsenın zevkıne karısılmaz tabıkı...bence cok pahalı ve gereksız sahsen astraya 80 bın verıcegıme o paraları verıcek olsam 3 20 d alırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)