Honda S2000 2.0 Vtec 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Hiçbirinin pert kaydı yok mu sence? :D
Printable View
Honda S2000 2.0 Vtec 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Hiçbirinin pert kaydı yok mu sence? :D
Gecmis olsun kotu olmus
perti bile 50den aşağı alamazsın artık :)
Çok geçmiş olsun :(
Çok geçmiş olsunn.....
Allah razı olsun . sag şeritte ilerlerken SOL şeridin boş olmasına ragmen Orta şeritteki sedan Si Lacivert Mustafa kardeşimin aracına vurup kaçtılar . Bende Önüne geçip durdurmaya çalıştım Fakat Sol arka tekerimden Beni ters çevirmeye çalıştı Avcılar pelican mall Avm nin önünde . 200 metre ileride önüne geçip tampon dayıyıp tapa Fren yaptım . Durdugumda Arkadaki Araç hala geri kaçmaya çalişıyordu . Mustafa kardeşimin Arka tampon değişecek Benim camurlukta ezik yok Gri boya izi var . Egsozum Ve Tampondaki Portlarım Ezildi 150tl gibi bir masrafım var Boya görmücem allaha şükür .
Ben hayatım boyunca Kavgadan uzak kaldım . Senin yerinde olsam bende öyle düşünürdüm . Çünkü beni görüp duran adamın üstüne yürüdü . -- . Sivil ekip gelince Bana sen hatalısın Hız yapıyorsun Dedi ' arabanın modifiyeli oldugunu görünce . Ne günlere kaldık . Adam alkollu 70 le giden araçlara vurup kaçıyor . Üstüne Biz hatalı oluyoruz.
dün kafamı nereye çevirsem bi kaza vardı... üsküdar sahilde bi 206 clioya arkadan vurmuş 206 çok fena yamulmuştu.