S2000 arkadasimin dun gece birlikteydik ben eve döndüm 1saat sonra haberi geldi
Printable View
S2000 arkadasimin dun gece birlikteydik ben eve döndüm 1saat sonra haberi geldi
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Elinize sağlık.
Tum arac sahiplerine ve yaralananlara gecmis olsun gercekten kotu olmus allahtan cana gelmemis.
S 2000 yanlış görmediysem Bizim burda Maltepe Fındıklıda idi sahibinin mobil şebeke dükkanı var.
yaralılara Allah şifa versin
Bende gördüm olayı, tam avcılardan aşağıya doğru inerken yol durdu bir anda. Fluence'ı gördüm, senin araç sanırım arka tamponu portlu olan, bakındım ama tanıdık göremedim duracaktım yoksa bende. Altımda dükkanın toyota corolla vardı birde, ben geçerken lacivert sedan si yanaşıyordu olay yerine itiş kakış yapanda sizdiniz galiba, büyük geçmiş olsun, elinize sağlık harbiden. Vurup kaçmak hem de alkollü olmak tam sopalık, Allah beterinden korusun.
S2000 kazası da bende facede gördüm büyük geçmiş olsun araç sahibine, çok kötü olmuş.
Geçmiş olsun, Allah korumuş;
https://www.facebook.com/Turkiyedeki...23884047722830
Kıyamet gibi.Kimseye bir şey olmamıştır Allah Muhafaza.Herkese geçmiş olsun.
Tam ayni yerde 106 larla roll yapiyoruz sika sika gidiyoruz 200 vardik onumuze bitane dogan atladi ucube yanlamaya calisiyor az kalsin ayni yerde patliyorduk o gun bu gundur isim olmaz o tarafta apaci kayniyor. Katil olur adam orda..
O hissi tarif etmek çok zor
bende varken başıma geldi
bakan kör herif , görüyorusun rolle çıkmışız yavaş değiliz lan bi kaza olsa
töbe yarabbim ya uğraş dur
roll biraz geride oluyo onlar biraz önde tam çıktık önüme atladı insan eti yemiş
tek mevzu Tofaş değilki
herif transit kamyonetle sağa sola sert direksiyon kırıyor sivri zeka
bilmiyorum denk geldinizmi 13/60 lık dorseyle tır bile yanlamaya çalışıyo
arac ilana dusmus :
Connecting site...
adam gibi komple boyanın 5-6bin tl ye çıktığı günümüzde, 10-13bin tl ye bunu düzeltecekler öyle mi?
20 e çıkar gibi abi. 10 13 imkansiz gibi
geçmiş olsun herkese..
s2k nın temiz 30 u var bana göre işin içinde olmayan birisi için ;)
satan adam da bır kac tane kırmızı s2000 var kazalı alıp topluyor hatta dukkanda su elektrık tesısatı yanık olan gtr35 vardı sıyah yada lacı hatırlamıyourm nos basmıslar aracı yakmıslar ..