Gece izledim, aksiyonu bol yarış kısmı az geldi. Güzel vefa örneği gösterdiler Paul Walker için
Printable View
Gece izledim, aksiyonu bol yarış kısmı az geldi. Güzel vefa örneği gösterdiler Paul Walker için
Filmdeki sahneler cok utopik sahneler hakkaten artik o kadar imkansiz ki bazen artik gulerek baktim sahnelere abartidan dolayi ama soyle bir durum var son sahnesi icin kesinlikle izlenir ozellikle ff serisiyle buyuyen bir nesil olarak kesinlikle izlenmeli gozleri dolmayan olmamistir herlde :)
Filmi gece izledim sanki Gösterim sanayideydi 12 de izleme rağmen salon doluydu ama bütün sanayi eşrafımız ordaydı :) son sahne evet güzeldi özellikle yollarının ayrıldığı sahne üzdü .. Genel olarak salonun yüzde 80 erkekdi yani anlayacağınız bu filmi bekleyen sadece bizmişiz ama azınlık değilmişiz verilen paraya bence son sahne için değer en azından son sahneyi izlemek seriyi tamamlamak için yeterli
filmi beğenen eski sahneleri ve gecmıse dair izleri için beğenmiştir o sahneleri çıkar bomboş film
son sahne için bidaha gidicem o ayrı :)
ben zıplamadım, zıplarsam burdan zıplamam zaten. kimseden gizli saklı ve yazmam ben direk yazıyorum burdan. bebe gibi sikimtrak işlerle de uğraşmam. senin şahsına eleştri yapmış mı adam ? hayır. filme yazmış, adamın yaşını öne çıkarıp adamı küçümsemişsin. fikren seninle aynı fikirde olup, düzgünce konuşup anlaştığıda olmuş. bende onun fikriyle aynı fikirdeyim bende yazıyorum, ayıktın mı ? lastik mastik film konusu don mu ki uzasın. senin böyle klavyeden yazdığın saygısızca yorumlar yüzünden uzuyor uzuyorsa. reelde rüyalar gördürtecek kişilere klavyeden, zıplama, lastik vs yazma. üzülürsün.
Vay arkadaş film bile tartışamaz hale geldik :S
tartışamayız kardeşim. hata kabul etme huyu yok TÜRK milletinin malesef. sen tut adama yaşın kaç, sen ne anlarsın film eleştirmekten de sonra birileri karşı çıkınca atarlan.
Daha Bismillah vizyona girdi Mete bile düşmüş :)
Tamam ayıktım abi özür dilerim senden.. Klavyeden atar yapma olayı varsa bunu sadece ben değil sende yapıyorsun, sana diyorum kapatalım konuşalım özelden yaz diyorum sen hala burdan cevap veriyosun senin yaptığın ne oluyor peki ?
Herneyse büyüklük bende kalsın yazmıyorum daha, verdiğim rahatsızlıktan dolayı forum ahalisinden bu konu için özür dilerim..
Film diğer seriler gibi gene güzel filmde eskiden kareler bolca mevcut çok güzel bir seri daha gelmiş abartılı sahneler bolca var genede kendini deli gibi izlettirip hafızalarda kazınamayacak gibi...
Ama bu sonun önü açık gibi sanki bir yenisi daha gelecekmiş gibi ki ben isterim bu seri bitmesin :)
Son 10 dakika için tekrar tekrar gidilir. Paul Walker' a gözlerimiz dolu şekilde veda ettik :(
son 10 dakika için hafta sonu yine gidicem :( ulan tanıdığım ölmüş gibi duygulandım gözumdne yas geldı be:S