Lucas Black,kısada olsa var filmde
Printable View
Son sahnedeki yarış bitimi 1 dk kadar han hakkında konuşuyorlar, kaza yerindeki bir kolye ve fotoğraf veriyor. Kısa bir sahne ile 3 filmle bağlanmış oluyor seri.
Filmde yarış sahnesi yok gibi başında tadımlık bişeyler oluyor. Geriye dönüş, eski kişiler, olaylar, 3 filme v.s geri dönüş falan iyi olmuş, onun harici klasik amerikan aksiyon filmi.
Bence serinin en hızlı ve en öfkeli filmi olmuş.
200 mt Uçurumdan arabayla yuvalanıp da bileği bile incinmeyen Vin Dizel'in veya 100 + km ile giden arabadan atlayıp elbisesi bile yırtılmayan rahmetli Paul Walker'ın klasik amerikanvari kahramanlık sahnelerini dikkate almazsak
ki zaten film dram filmi değil illaki bu sahneler olacak genel anlamda başarılı bir film olmuş.
Veda Etmek yok.. Paul sahneleri hüzünlendirdi...
Beğenmedim. Çok ütopya olmuş. Tamam aksiyon kovalamaca olsunda eşşeğin şeyine su kaçırmışlar. Cok fazla uçmalar kaçmalar Vs.. film aksiyondan çıkıp bilim kurguya gidiyor
https://www.youtube.com/watch?v=Ig2pX75i13U
torettonun sesi çok iğrenç :D
Ama ben bunu izledim duygulandım valllahi
Yıllardır dalga gectigimiz Hint filmlerinin aksiyon sahneleri bile daha gercekci.
Yillarca Cuneyt Arkin'in ayakta ölmesi ile dalga gectik bu filmde daha beterleri var :)
Kisacasi aksiyon sahneleri utopik derecede sacma. Bu film Wanted gibi fantastik aksiyon filmi degil ki kuleden kuleye atliyosun be birader :)
Genel olarak konu guzel ama çalıntı tabi. 5 sene once baslayan Person of Interest dizisini izleyenler bana hak verecektir.
Son sahnesi efsane derecede guzel ve cok guzel baglamislar. 8 de gelir diyorum ben acikcasi.
Serinin diğer 6 filminden hangisini seçerseniz seçin 7'den daha mantıklıdır. inanılmaz derecede abartı söz konusu. Genel olarak bakıldığı zaman eğlendirici ama yok an... a... dediğim çok yer oldu
Cok acik biraktilar ama sonunu.
Old school tarzi bisi yapcaklarini sanmiyorum cunku tokyo driftten sonra filmin karakteri degisti. Onceden modifiye ve yarislar agirliktayken simdi bol aksiyon ve utopya var.
8 olur da gelirse jason reyiz yuzunden gidilir. Ap ayri bir hava katmis filme.
Aksiyon filmine gidip ya çok abartı olmuş diye yorum yapan arkadaşlar, vizyonda bisürü aşk meşk filmi, tarihi film falan var onlara gitsinler.
Benim yaşlarda olan arkadaşların çoğunun çocukluk kahramanı sayılır Brian Oconner. Sırf Paul Walker için bile gidilir. Adamı her gördüğümde ulan beee erken gittin dedim içimden.
Eşim ağladı son sahnede :) Evde falan olsaydım ben de bırakırdım heralde :)
3 serilik filmin başlangıc filmi demıs vin diesel oyle bıyerde okudum ama bıyerde ne kadar doğru bılmıyorum.
paulu aile babası olarak bırakıp ekip devam edecek gibi tokyodan lucasıda cagırırler :D
Bu arada film furious 7 olarak cikti "fast" yok bu sefer bilgisi olan varmidir bununla alakali ? Paulla alakali bir seymi ki acaba
Vin Diesel'den HAlıntı:
Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 7, bugün itibariyle dünya genelinde vizyona girdi. Bununla beraber filmin oyuncuları TV'lerde gözükmeye başladı. Filmin başrol oyuncularından Vin Diesel, geçtiğimiz günJimmy Kimmel Show’a katıldı ve serinin sekizinci filminin de çekileceğini söyledi. Diesel, New York'ta çekileceğini söylediği filmde Kurt Russell’ın da olacağını duyurdu.
vin dieselin yakın zamanda kızı olmus adını paulina koymus :)
Filmin başında bir araba geçerken hemen arkasında FAST & FURIOUS 7 yazdı diye hatırlıyorum sanki..
Bence çok gereksiz eleştiriler olmuş herşey tam tadındaydı kesinlikle bir an bile sıkılmadım herşey çok iyi düşünülmüş bir kaç gün sonra tekrar gideceğim aklında şüphesi olan varsa gereksiz yorumlarla kafasını bulandırmasın zaman kaybetmeden izleyin derim..
ıdmb de 8,2 suan fılmın puanı, daha ne olsun anlamıyorum ben cıdden
Tek kelimeyle bence mükemmel ekip vs gercekden hic sıkılmadan izledim