aynen. Ama para çokomel eğrisi seyirci ekşiin istiyor...
Printable View
Her serisi efsane bence, sadece yarışla yani aksiyon olmadan devamı gelemezdi zaten. Hevesle bekliyoruz
Fast and Furious serisin merakla beklenen 7. Filminin yayın tarihinin bir hafta geri alınarak 3 Nisan Cuma günü vizyona gireceğini, filmde kullanılan her arabadan 8 adet olduğunu ve çoğunun gerçekten paramparça olduğunu, Rahmetli Paul Walker' ın zamansız ölümü yüzünden sekteye uğrayan filmde onun yerinini doldurması için henüz deney aşamasında olan ve hiç denenmemiş bir programla bilgisayar görselleri kullanıldığını, sanal gerçekliğin tam anlamıyla yaratılması için 36 yaşındaki kardeşi Caleb Walker' un vücüt şeklini, göz renklerinin birebir tutması içinde 25 yaşındaki diğer bir kardeşi Cody Walker' ın göz rengini, hareket ve aktörlük stili içinse ünlü aktör Peter Jackson' ın kullanıldığını, konuşmaları içinse son teknoloji dublaj uzman ekibinin Paul Walker' ın daha önce söylediği binlerce kelimelerden filmdeki repliklerini yaptığını dolayısıyla filmde izliyeceğimiz Paul Walker' ın aslında 36 kişilik bir ekibin ürünü olduğunu ve yanlızca Paul Walker' ı canlandirmak için aktör ve çalışanların tamamının gönüllü olmasına rağmen 50 milyon $ harcandığını biliyormuydunuz ?
alıntıdır https://instagram.com/p/0pzZP9ogwt/?...mobilbilgileri
o 50 milyon doları çinlilere versen 3 tane paul walker yaparlardı :D
büyük ihtimal bu film son olacak. DOM devamlı ''one last ride'' deyip deyip duruyor çünkü. Bencede bitsin artık. Uzayınca eski tadı kaçıyor. 6. filmi izledikten sonra bundan sonra böle olcaksa hiç olmasın dedim (uçak sahnesi vs)
Bence bu serinin bitmesi icin hic bir sebep yok , gayet iyi yapiyorlar her defasinda..
paul walkerin öldüğüne hala inanamıyorum ben ya
Gişede beklentiyi karşılarlarsa -ki kesinlikle karşılar- 10. ya kadar yolu var demişlerdi, serinin bitmesi için sebep yok demişlerdi.
gelse de gidip izlesek ya
Uçak sahnesıne takılana kadar ılk serılerdekı arabaların sanzımanlarının 32 ılerı oldugunu gormezden geldınız herhalde ? sanıyede bır vıtes atısları falan hata ararsanız heryerde bulursunuz bardaga dolu kısmından bakmak lazım yapıyorlar bızde ızleyelım :)
sırf ızın gunumu cumaya aldırdım cıktıgı gun gıtmek ıcın :)
boku cıktı artık aksiyon filmimi yapın dedik size ya
erkenden rezervasyon yada bilet alınıyomu
H
buradan alabilirsin
biz arabaya ilgimiz alakamız varda bu filme gitmeyi çok istiyoruz, hiç diğer taraftan gözlemleyen oldu mu hiç normal bir birey bu filme gitmeyi istiyor mu :D kısacası önceki serilerin gişeleri felan nasıldı genel anlamda
Yani ilgi daha çok çekicek çünkü ölen adam filmde var bikere kafadan millet merak edicek nasıl yapmışlar vay anasını vs vs. E ölüm haberide iyi yada kötü bir reklamı oldu her yerde Anahaberlerde çıktı etti illaki bizim dışımızdada merak edip giden olucaktırç
allah nasıp ederse @lowrider abi sağolsun attığı linkten yer ayırtım bile
Güncel çekelim, gidip izleyenlerin yorumlarını alalım, hem düblaj hemde alt yazılı seçenek varmış heralde, müsait zamanda tr dublajlı izlemeye gidicem.
Dublaj var mı kesin bilgi mi altyazı takip etmekten film izleyemiyorum ben kesin bilgiyse gideyim :D