yapicak bi sey yok o zaman :)
Printable View
yapicak bi sey yok o zaman :)
Popcorn menü Fitaş İstanbul, MarkAntalya ve Next Level Ankara salonlarında geçerli değildir.
Groupon'unuz Zorlu sinemasının 2 VIP salonu ve Akasya sinemasının 3 VIP salonunda geçerli değildir.
Sadece bunlarda sıkıntı var diyor geçende aldım ben 13 lükten ask sana benzer filmine gittik hanımla boşu boşuna mındar oldu kupon
istinye ımax gece yarısı inşallah film değerrr
Trio Hillside 00:30. Bence son film olacak, özellikle şu sahne belli ediyor zaten
https://instagram.com/p/1AoWTbuZSz/
Filme giden arkadaşlar abiler,
Dublaj nasıl ? TV'de gösterilen fragmanlardaki gibi dublaj yapmışlarsa hiç gitmiyelim daha iyi
Az once çıktım. 6 gibi abarti sahneler felan. Eleman ölmüş kardesi kopyasi gibi.
Akasya AVM de Imax olarak izleme ücreti nedir arkadaşlar
birde turkcell gnctrkcll kampanyası ımax salonlarda gecerli mi?
duruma göre şu biletlerden alayım :)
Baya abartı sahne vardı hızlandırılmış çekimler bolcaydı. Aksiyon açısından bol araba açısından beklediğimden çok zayıftı
link varmı :D :D
araba işini bitirdiler şu filmde yazık oldu, yinede gidip izlicez seriyi bozmayalım :)
Hızlı ve Öfkeli 6 için seanslara bakıcaktım, googlea yazdıgımda direkt film linkleri düşmüştü... Ciddi emek hırsızlıgı vardı, eminim bu filmde de vardır, çoktan düşmüştür nete filmin sinema çekimi
Film guzel, her zamanki gibi abarti sahneler var ama eski filmlerdeki tadi almadim.
not : corona bira IN , efes OUT =)
Dublaja sakına gitmeyin, berbat.. Ayrıca filmin kendi zaten berbat. Saçma sapan ütopik bir şey, mantıklı fizik kurallarına uyan bir sahne bile yok. Kurgu zaten saçma. Anca çoluk çocuğun hoşuna gider. Tipik FF 4 , 5, 6 da olduğu gibi ,bu da b_ktan olmuş.
Hayatta siradan olan seylerle film cekilse kim izler yaw?
Her her filmden sonra suraya abarti ibaresini yazmayi marifetmi bliyorsunuz anlamıyorum abarti film bekliyodun nicin izledin ozaman arkadasim
Evet yine 3 cümlede toplamda 2 dakikada filmi harcamalar başladı.Beceriksiz vin diesel,berbatsınız!Deliha ,recep icedik Allah sizi başımızdan eksik etmesin.