Oktavia rs 2.0 220 ps dsg 120.000 olarak piyasa sunuldu Cupra bundan uygun olmaz herhalde
Oktavia rs 2.0 220 ps dsg 120.000 olarak piyasa sunuldu Cupra bundan uygun olmaz herhalde
peki bişey sorcam arkadaşlar mk7 gti çıktımı çıktıysa kaç hp.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
Sipariş alınmaya başladı sanırım..
Volkswagen Türkiye - Volkswagen Golf GTI.
İthalat yapan galeri aracılığıyla getirebilirsiniz. Aracın faturasını eksik göstermez, vergiyi tam yatırırsanız ilerdede başınız ağrımaz hemde iyi fiyata gelir. Bende zamanında manuel golf R düşünmüştüm çok çok iyi fiyata denk geliyordu.
Sizde haklısınız tanıdık ve güvenilir galeri yoksa bulaşmamak lazım. İstanbuldaki ankaradaki ithalat yapan çok büyük ismini herkesin bildiği lüks otomobil ithal eden galeriler bile faturaları düşük gösterip yüksek karlar yapıyorlar. Sonra incelemelerde ortaya çıkıyor ve araçlara el koyuyorlar. İnsanlar mağdur oluyor.
gördüm abi geçen ilanda nm 7 yi içim cız etti ateş parçası bir araba maşallah. ama tahmin etmiştim yapamayacağını nerede golf r nerede golf 7 503 beygirden 105 beygire inersen damdan düşmüşe dönersinyine döktüreceksin anlaşılan hayırlısı olsun
YamahA Xmax 250 ABS
Bi arkadaşımda Cupra bekliyor bayadır lakin araştırmamıza rağmen henüz net sonuç alamadık fiyat ile ilgili
Tr ye sadece 265 hp lik versiyonun geleceğini bi kaç dergide okudum cupra sadece fwd awd yok TR ye sadece DSG mi yoksa manuel ile birlikte mi gelecek onu öğrenemedik
Yalnız GTI ın TR ye gelecek olması ibreyi ona çevirdi çünkü görsel olarak cupra dan çok ciddi derece de daha güzel ilk hedef performans değilse GTI tercih edilir
Aslen Golf R muazzam bi seçim olurdu fakat golf 130k TL ise Golf R ı düşenemedim![]()
Beygirleri bir kenara bırakırsak bence gırtlak dolu golf7den sonra leon üzer.İmkan varsa GTI alınmalı![]()
Leon cupra ilk konuşulduğunda 280 hp önden çekişli Cupra 280 olarak 2014 sonuna doğru da 4 çeker 300 hp olarak cupra 300 olarak lanse edildi diye hatırlıyorum. Ve sanırım türkiyeye DSG ile gelecek. Tabi doğuş oto getirirse![]()
bence golf 7gti varken cupra alınmaz.hem görünüşü hemde kalitesi açısından uçurumlar var arada.motorda gti ile cupra arasında k03-k04 farkı var.gti alıp 2+ yapabilirsin cupra yine o sınıfta vasat seviyede kaldı çünkü.hatta geçen gün ringde gördüğüm 7gti çok fena duruyodu belki kafanı karıştırır fikrini değiştirir biraz![]()
![]()
INFINITE PERFORMANCE
Gti kesinlikle almam,koltuk deseni cok ama cok kotu...gonlumden golf r almak geciyor ama butcem oralara gelemiyor.
nm golf r a sanzuman yazilimindan tut verdigim kavrama paralarina gider 20.000 tl lik araba alirdin
Bu sebeple belki arabayi yuklersem dusuncesiyle cupra alacam.
yankiz yeni kasalarin k04 turbosu olduguna inanmiyorum.
yeni golf r
yeni s3
Ve yeni cupra
hpleri 265-300 arasi dalgalaniyor
bu sebeple k04 un bir tik ustu olur diye dusunuyorum
yani benim dedigim cilarsa rahat rahat 400 hp olur
bence dört çekerin zevkini hiçbirşey vermez
gti, octavia rs ve yeni cupra hızlanmalarına baktım hepsi de standart haliyle bile bariz sarıyor
bunları yükleseniz de birşey değişmeyecek çok iyi biliyorsunuz
bence nm golf r ve bu dorumda levent yılmazoğlunun arabası harika makinelerdi
levent beyde satılığa koymuş
ne diyelim sağlık olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)