levent arabasını başkasına sattı o kişide başka araba alacak sanırım oda satılığa çıkardı arabasını :)
Printable View
levent arabasını başkasına sattı o kişide başka araba alacak sanırım oda satılığa çıkardı arabasını :)
Rekoruda eline almış...( önden çekişlide )
http://i.hizliresim.com/P33k9N.jpg
ben birazda açık konuşayım
zamanında iyi bir gelirim vardı ve nm golf r ı ozamanlarda yapmıştım
en küçük bir sorun yaşadığımızda aracı tıra bindiriyordum ve bayçuya gönderiyordum .bayçu yapıp bana geri veriyordu...
bir gün aracın iticisi gitti ve emme silindirini parçaladım.benzin pompası gitti
emme silindiri gitti vs vs ...allahtan aracı kırmadım . ozamanlarda maddi durumum çok iyi değildi,ve aracı adanada ki bir ustaya yapması için verdim
usta aracı yaparken sentesi ni 1 diş kaçık teslim etti,haricende p310 b arızası verdi.ne yaptıysak bulamadık.çok güzel giden aracım gitmemeye başladı.çünkü benzin sıkıntısı yaşamaya başladı.bayçuyu aradım
bana aracı buraya getirmemi söyledi
maddi olarak çok zorluk yaşamam rağmen birşekilde tıra bindirip aracı istanbula gönderdim
nitekim baycu 2 günde yapıp.aracı zımba gibi teslim etti.ve ben o an şunu anladım
bu araç adanada olmamalıydı...zamanla bu düşünce içimde büyüdü ve satmak zorunda kaldım.şimdi nm golf r ı ,şayet istanbulda yaşasam 1 sn düşünmez alırdım
ama adanda yaşıyorsan stage 2 plusun üstünü yapmayacaksın...
Talihsizlikler ve imkanların kısıtlı olması yüzünden bi türlü düzgün yürümeyip satıldıysa zaten tekrar maceraya girmeyede gerek yok bence.gti'ın döşemelerini bende beğenmiyorum ama onunda çözümü opsiyon deri döşeme alıp kurtulmaktır gayet basit.bizde hala düzgün yağılan vag olmadığı için tutunmuyo aslında arabalar.sadece düz yolda hızlı gidrn arabalar yapılıyo yürüyene bakıyosun sadece yay yada coilden başka bişey yok,frene bakıyosun bi balata hortumla çözülmeye çalışılmış.lastik desen ztn semi slickler bile kumho.yani kısacası ucuz etin yahnisi bu kadar oluyo.herşey para-çokomel iyi yağılan 2 çekerde tutunur yapmayı bilene
Aynilarini soyledim kesinlikle katiliyorum. Yeni arabanin turbosu tamamen farkli bu arada ben yurtdisi forumlarindaki resimlere baktim . Yanliz artik bizimki gibi bi manifold yok tasarim degismis...
Dedigim gibi turbo farkli ve cok daha kapasiteli olucak. Sen tr de ki ilk golf r i yaptigin icin maliyeti cok fazla oldu. Ben 60 bine kadar kavrama degistirmedim. Sanziman yazilimina bin lira bile vermedim. Haliyle onlara cok paran gittigi icin maliyet buralara geldi. Bana sorarsaniz 6 ileri oem dsg kusursuz bi sanziman. Iyi bakilirsa 60 bine kadar dayaniyo ki ben 30 binden itibaren 500 tork ustunde kullandim ve 60 bine kadar banamisin demedi.
Guzel sozleriniz icin tesekkur ederim. Ben arabami sattim. Sattigim kiside satiliga cikardi...
yiğitçim her ne kadar aracımı satsam da nm r laf dedirtmem ;)
sizin araç nasıl ? umarım sorunları aşmışsınızdır..
benim aracım çok iyi gidiyordu
şu dünyada en çok benim videom var... revonun sitesine müsait olduğunda girersen
100 200 videosunu koydular. bu bence gurur verici bir durum.. şuan araç en iyi anını yaşıyor. bunu İstanbul da biri alırsa, ve koşturursa görürsün ;)
ben aracı gitmediği için değil, adana da yaşadığım için sattım...levent benim araçla 30 derece sıcaklıkta 4 avansla 7.9 sn yaptı ve bu 5 avans ayrıca kışın denenseydi en kötü 7 sn civarı olurdu...eğimde kabul edilebilir bir eğim olarak düşünüyorum...
ekonomım çupraya el verdiği için alacam.yoksa beyenmediğim bir araç şuan :) 2 aya kadar bir mucize olursa golf r alırım :D
Aracın iyi gidiyo tabiki o kadar uğraştınız.ama yinede o kadar yakıta,17 jantlara,sökmeye vs daha güzel süre çıkartmasını beklerdim açıkçası,videoyu görmedim ama çok çekiyosunuz siz tabiki çok video olur dünyada kimse video yayınlamıyo pek nedense.imkanı olan biri alıp uğraşır yürütürse görme şansımız olur umarım.bizimde herşey iyi şuan bi sıkıntımız yok ince ayarı kaldı pist sezonuda açıldı başlicaz dönmeye :) beğenmiyosan cuprayı bence acele edip hemen alma derim biraz bekle bi o sınıftaki hot hatchler çıksın piyasaya paketler fiyatlar net belli olsun ondan sonra kararını ver bence.Belki bi mucize olur şansın yaver gider o arada :)
47.000 tl acigim var.golf r icin.
bu arada levent sureyi aldiginda aracin ici sizin gundelik kullandiniz gibi sokuk degildi.ayrica sana sunuda soyleyim 17 jantin acantaji yuksek suratte ortaya cikar.golf r zaten 200 e soluksuz cikiyor.ve turbosu buyuktu benim aracin dikkatini cekerim.5100 devirde direk basiyordu...benim araca ugrasacsk hicbirsey inan kalmadi.kompresyon kacagida yok ...alan bence 3071 talacak ozaman.alttanda gelir .tam bir keyif makinasi olur...
Çok bişey kalmamış golf r için biraz daha sabretmeye değer.bizim aracın sadece arka koltuğu ve stepnesi sökük onun yerine bagaja mdf yaptırıp düz kapattık kumaşla onun dışında sökük bişey yok 19 jant var üstelik yakıt yok.sizin turbo dezavantaj 3076 enjektör olmadan bu makine için pek mantıklı değil 3071 tabiki daha çabuk geliyo yükseklere çok çıkmadıkça daha iyi zaten
yırtık mı dedin:soru: ya bnm araba bildiğin aile arabası neresi yırtık:D , yeni kasa çok daha dikkat çekici
melih sen 4 çeker seviyorsan neden sattın arabanı,bence senin araban şekli ve rengi ile harika bir arabaydı,yüksek gücün getirdiği problemden yakınıyorsan adana için stage 2+'a indirip devam etseydin keşke,zaten araban en az yeni cupra kadar güzeldi
boku yedim gelecek cupralar dsg olacakmış :(
vazgeçtim almaktan
ulan arabadanda oldum, kaldık araçsız.ne alacam ben ya
lütfen yardım edin arkadaşlar 120.000 tl bütçem var
Golf 7 gti harika bi secenek bence :) leon dusunmezdim ben olsam :)
Hala Subaru diyorum, 120+10bin ile mütiş olur :)
ayrıca o güçlerde DSG sorun olmazki abi sana
İstediğinizde manuel sipariş geçmiyorlar mı özel istekle. Sonuçta üretiliyor.
yani varya
şu düz vites neden bana kısmet olmuyor anlamıyorum
canımsın :)
parayı 15 temmuza bağladım
enazından suroof çıksın :D
biraz önce istanbuldaki powershop( bayçu ile görüştüm) al cuprayı dsg olsun
şimdiki motoru çok ama çok iyi
araç stage 2 ile 400 hp olacak dedi
7.000 tl verecem 400 hp olacak.bence mantıklı ama
umarım düz vites olur. kayserideki seat bayisi cem arkadaşıma rica ettim düz vites almaya çalışacak