bu işler nasıl oluyor bilmiyorumki
Printable View
Dogusa GTI gelmis bugun baktik inceledik
Harika
Ama 150 bin kusurat TL fiyati var o kadar edermi tartisilir
http://i1370.photobucket.com/albums/...psbkthy32t.jpg
Yeni Cupra buyuk olcude sizin butcenize tam denk veya uc asagi bes yukari o fiyatlara gelecek. Stage 2+ yaptiginizda sizide tatmin eder Adanadada Golf R gibi basiniza is acmaz.
Hem yeni 0 bi arac hemde 380-400 Hp arasi bisey sizi tatmin eder.
Parayida vadeye baglamissiniz zaten Sunroof bedavaya gelecek :D
Simdiden hayirlisi olsun.
performance pack deki jantları koymuşlar sunroof koymamışlar
DSG beygire bagli degil torka bagli olarak sorun cikartabiliyo. Standart turbo ile 2 bar ustunde zaten 600 nm seviyelerine geliniyo. Buyuk turbo ve daha dusuk basincla beygir yukselirken tork bi parca daha az oluyo o yuzden sorun yasama olasiligi yok.
Melih Bey bu sanziman 600-700 tork seviyelerine bile dayanir ben cok uzun sure hic sorun yasamadim sen yasadin ama oem e donunce sorun kalmadi biliyosun ... hala dsg ymis o yuzden almiycam diyosun hayret bi adamsin :)
öncelikle seni döverim :D
senden kaslıyım :) hem de çok kaslıyım :D
dsg konusuna gelince, biliyorsun ki birine güvendik, azımıza sıçtı
.ayrıca 2 çeker bir araca dsg alıp nasıl kaldıracam levent ? 400 hp olunca araç neolacak ? . bunlar beni düşündürüyor. golf r iyiydi
4 çekerdi saramıyordu.ben boku yedim ya...:( ne yapacam bilmiyorum
Selam Melih çim
Eğer cupra alıpta 400 hp lere. Çıkarırsan sürekli traction sorunu yaşayacağın kesin.mekanik kaydırmalı kilit kesin takman gerek ve iyi marka bir cadde semi slicklere ihtiyacın olacak.aslında aracını nasıl ve ne amaçla kullanacağına karar vermen gerek.roll yapacaksan cupra iyi olabilir ama benim fikrim bir R ın zevkini asla sana yaşatmıyacağı kesin.yağmurda gazla kaygan parlak asfatta gazla kalkarken lunch yap karda çık tur at....ya bunları yaşadıktan sonra cupra yı bir kez daha düşün derim.sakın yanlış anlaşılmasın cupra tabikide güzel araba ama kullanım çokluğu olarak bir R değil bence.
GTİ ise gayet kaliteli ve işçilik imaj olarakta 1 tık önde cupradan.aslında sende bunları biliyorsundur da işte işin içinde para olunca nasıl karar vereceğin kafını kurcalıyor.biraz bekle acele etme dur bir gelsin araçlar bi bak derim ben.inşallah gönlünde olanı alırsın.
Görüşmek üzere :)
CANIM abim
abi açık ve net söylüyorum. ben cuprayı çok istedim zamanında, olmadı aksilik oldu alamadım. nm golf r ı aldım
4 çeker zevkini yaşadım ve inanılmaz birşey olduğunu gördüm...
şuan almak istediğim en son araç aslında cupra :(
zaten cupra almazsam gti hiç hiç almam, ikiside aynı sonuçta; ama golf r içime oturdu :( çok istiyorum...biryerden gelecek paramda yok
ticaretlede uğrasmıyorumki ...
ne kısalıyorum ne uzuyorum...
ulaşabileceğim bir rakam olsa golf r zorlayacağım kendimi..., motorumuda satacam ...
ama yok abi 170.000 tl çıkamam,senin dediğini yapacam zaten, hızlı karar vermeyeceğim.ondan sonra citti zarar ederim.
ankarada bir arkadaş var stage 2 scirocco r ı var
kalkarken gaza oturduğunda nasıl keyif veriyormu diyorum,sola sağa atıyor kendini diyor araç.
biliyorsunki oda 2 çeker ve dsg.şanzumanın zorlandığını hissediyorum diyor...nebilim abi neyapacam, keşke 4 çeker araç kullanmasaydım,almasaydım zevkini tatmasaydım...
Abi evo X mr al derim.paranin bir kismida cebinde kalır. Memleketin ne olacağı belli olmaz
Yeni yenidir mantigindan biraz cik bence abi subaru yada evo da sana ayni keyfi verecektir emin ol..100 liraya alsan 20 liraya canavar olur sti..
artık piyasa canlanır inancındayım, ve nitekimde öyle olmaya başladı..
şuan boşa hayaller içerisindeyim.biliyorum. benim yeni kasa golf r almam
başbakanın bugün istifası verme ihtimaliyle aynı :D
kullanılmış bir araç almam, yada km çok ama çok düşük olacak ve modifiye edilmemiş olacak.evo 10 da yıllar geçti artık. kasasını değiştirme vakti geldi bence.yada evo üretimden kalkar.
bu adamların hızlı araçlara otomatik şanzuman koymalarına bir anlam veremiyorum :(
lan cuprada dsg ne gerek var
yada evo x da neden böyle birşey yapıyorsun arkadaş.yada türkiyeye getirme
git başka ülkelerede sat otomatiği
zaten istemeye istemeye alacaktım cuprayı
birde dsg saçmalığı çıktı:(
Arkadaşlar Sti veya evo X demiş ama sizin bi önceki postlarınızda adanada bu işlerle uğraşan usta yok demişsiniz herhangi bir arızada tıra yukleyip istanbula götürkekte maddiyat gerektiriyo bunuda düşünmek lazım.
Connecting site...
bu arabalar hakkında pek bi fikrim yok ama sizin isteklerinin doğrultusunda ugyun bir araç.
1) 4 çeker
2) 400+ hp
3) Manuel
4) Km düşük
Benim sizin postlarınızdan anladıgım kadarı ile bu arabayi tarif ettiniz bir fikir olsun diye yazmak istedim.
Edit: Vergisi aklıma gelmedi ama yinede düşünülebilir.
abi valla benim içimi kararttın ya konunun başından beri okuyorum
bu ne çıkmazdır, bu ne kararsızlıktır, bu ne pişmanlıktır, bu ne bohemmiyettir abi :D:D:D
sen yazdıkça benim içim karardı valla :D
Allah yardımcın olsun :)
ama illaki yeni Golf R almak şart mı,
baktın olmuyor 2011, 2012 Golf R dan devam et düşük km li,
400-500hp bin paşa paşa :)
Melih al bi tane 335 komple egzoz yazılım vs 450 hp yap bin paşalar gibi ya bosver vag falan :)