User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: çok küçük yavru kedi

aksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende şu an aynı durumdayım sizinle ama bizimki biraz farklı 1 haftalık falan evin çatısında doğum yapmış kedi annesi bütün yavruları aldı bunu almadı bulduğumda sadece nefes alıyordu, sütü suyla inceltip şırınga ile besliyoruz, tuvalet işi ıslak bezle silerek yaptırıyorum, pet şişeye kaynar su doldurup havlu ile sarıyorum birde peteğin üstüne koydum mu ondan keyiflisi yok, gözleri açılmadığı ve ayaklarının üstünde duramadığı için şu an nereye bırakırsak orada duruyor Bugün babam veterinere götürecek kontrol için

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 den 9 a kadar veterineri bekledim ofiste.Sonra acil bi iş için mertere gitmemiz getekti.Aldım yanına.Arabada birbirlerine sarılıp uyutolar ketifleri yerinde.Burdaki işimiz uzun sürmez , döner dönmez götürücem ofis altındaki vererinere.daha hala pijamayla geziyorum
    Fakat yeme ve çiş kaka yok , parmağımdan bir iki damla sulu süt içtiler ama devam etmdiler.Uykudan uyandırıp ısrar etsem mi süt konusunda?

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha küçük hallerinde ortalama 1 saatte 1 süt içerler büyüdükçe bu zaman scalası genişler 2 saatte bir 3 saatte bir gibi, veterinerden biberon edinir öyle beslemeye devam edersin. Dedikleri gibi sütü şırınga ilede verebilirsin. 1 saate kadar geçeceksen veterinere ve fotoğraftaki gibi haldelerse keyifleri yerinde zorlamasanda olur, işin uzayacaksa bi şekilde doyurmaya gayret et.

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimde basimiza.cok geldi 4 yavru kedi baktik disarda gozleri acilmamis halde bulup, gercekten o duygu bambaskadir siringayla besledik bizde ilk basta bi zorlaniyorlar sonra alisiyorlar siringaya sen itmeden kendileri cekiyolardi sutu veteriner komsumuz vardi sutun icine yumurta sarisi karistirmistik galiba ama tam hatirlamiyorum.

Gozlerini cay ile temizleyin demlenmis ilik cay ile

Uyurken siseye sicak.su doldurun onun yaninda yatsinlar

Kulak ve burun temizligine dikkat edin

Asilarini yaptirin.

Allah katinda bu davranisiniz size iyi seyler olarak geri donecektir.
    Elleme Sekelesin...

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 den 9 a kadar veterineri bekledim ofiste.Sonra acil bi iş için mertere gitmemiz getekti.Aldım yanına.Arabada birbirlerine sarılıp uyutolar ketifleri yerinde.Burdaki işimiz uzun sürmez , döner dönmez götürücem ofis altındaki vererinere.daha hala pijamayla geziyorum
    Fakat yeme ve çiş kaka yok , parmağımdan bir iki damla sulu süt içtiler ama devam etmdiler.Uykudan uyandırıp ısrar etsem mi süt konusunda?
    Islak pamuk ile rektal bolgeyi uyarman gerekiyor, ancak o sekilde yapacaklardir diskilamayi

Bu arada sut vermeyin, ne kadar inceltirseniz inceltin tehikeli ve besleyici ozelligi eksik bir sivi bakkaldan alinan sutler bu canlar icin. Bunun yerine kedi sut tozlari var, ilik su ile karistirip bunlardan hazirlamanizi oneririm. Hem sindirim sisteminin rahat calismasini saglar, hemde bizim ictigimiz sute gore ek besin maddeleri ile desteklenmistir. Marka olarak bulabilirseniz Gimborn/gimpet alin, Alman mali ve piyasadaki en kaliteli sutlerden biridir.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    veterinere uzun bi yolculuk sonrası gittik , keneyi çıkardık , gözlerini temizlediler , konsevede bi mama var , ondan yediler şırıngayla , su içtiler.Doktur ikisinide sağlıklı gördü ,bi aksilik olmazsa iki üç hafta görüşmeyiz dedi.Diğer yavrular çok uğraştırmıştı beni , her gün gitmem gerekiyordu.Bunlar rahat olacak gibi.Bundan sonrası sahiplenene kadar bizde.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah razı olsun senden valla

helal olsun
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boluda kedimiz var, büyüyene kadar evde süt vs. besledik, yaşını geçince dışarıya bıraktık.(arada mutfağa girip bütün tavuğu hiç etmişliği vardır. Canı sağolsun gerçi de ) Şuan 9 yaşında hala çok sağlıklı, inek sütünün eksikleri olduğunu bilmiyordum. Ya bizimki çok uyumlu ya istanbul kedileri çok seçici.
    Instagram: mutusgarage

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    *** kafalar nefret ediyorum hepsinden bu kadar tatlı oldukları için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim için en büyük endişe yemek - su yememesi idi , onuda zorla da olsa halledebildiğimiz için bi nebze rahatladım şuan.Kafa kafaya uyuyolar , Diğerleri çok hareketliydi.Normalmi bunların bukadar uyuklaması?

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim için en büyük endişe yemek - su yememesi idi , onuda zorla da olsa halledebildiğimiz için bi nebze rahatladım şuan.Kafa kafaya uyuyolar , Diğerleri çok hareketliydi.Normalmi bunların bukadar uyuklaması?
    Dışarıda ne yaptıklarını bilmiyoruz çok bağırıp annelerini çağırdılarsa ki öylede olmuştur yorulmuşlardır bi süre uyurlar. Sorasında seni yeterince tatlı bir yorgunluğa sokarlar merak etme

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha çok küçükler bence uyumaları normal.
    Bize de böyle kedinin biri 4 tane yavrulamıştı kömürlüğe ,atamadık orada bakmıştık, gerçi annesi bakıyordu ama büyüyünce anasına danasına biz baktık, gelip yemek yiyip gidiyorlardı. 4 yavrunun birbirlerinin boyunlarına kafasını koyarak kare şeklinde uyumalarını hiç unutmam şimdi sizin fotoğrafı görünce onları hatırladım bende.
    Çok iyi bir iş yapmışsınız, Allah katında inşallah şahidiniz olacaklardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni anne sandılar gün boyu beraberiz , illa kucağımda uyuyacaklar , miskinlikleri banada geçti , akşam kanepede iki saat uyumuşuz yemek su olayları tamam , 24 saat bile değil , farkedilişi bir gün , ilgi alaka göstermeye başlamamız bu sabah.Ona ramen cidden çok güzel toparladılr , hiçbi sıkıntıları yok şuan.Benden ayrılsınlar diye kavanoza sıcak su koyup sardım , şimdi onunlar takılıyolar.Cidden çok tatlılar ama iş tempom baya yoğun bu ara , eşimde çalışıyor.Onun için niyeti olan kimse varsa iletişime geçerse çok sevinirim.

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kedi sütü var eczanelerde bulmanız mümkün hatta fiyatıda cüzzi bi miktar onu suyla karıştırıp vermeniz yeterli yemek olayı için.
    çok tatlılar maşallah inşallah en kısa sürede yeni yuvalarına kavuşurlar
    06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
    06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha fazla fotograf koyarsanız keyif alırız biz de
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar iki gündür mutlu mesut takılıyoruz ama bikaç sorum olucak.

Yaş mamayı bir seferinde kaç şırınga (küçük boy) vermeliyiz ve ne kadarlık periyodlarda vermeliyiz?
    Bunlar ortalama günde 5 6 şırınga yiyor.O orandada su hemen hemen , doğru mu?

Çişlerini her ıslak pamukta yapıyolar ama kaka sıkıntı.Yaş mamanın kakası nasıl olur , bunlar hafif sıvımsı , mama rengi ve çok az yaptılar şuana kadar.Kanlı ishal olayından korktum , o nasıl oluyor?
    Biz çıkarmadığımız sürece tuvaletlerini kendileri yapmıyorlar.Kutu altına koyduğum bez ilk gün neyse şimdide o , tertemiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iri olan sarı aldığımızdan beri büyük tuvaletini yapamadı.Pamuk ile çişe anında tepki veriyor ama kaka yok.Ne yapabiliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tuvalet olayı da halloldu , şuan hiçbi sorun sıkıntıları yok çok şükür, bikaç güncel resim ekleyeyim , sahiplenecek kimse veya paylaşabileceğimiz başka biyer varsa payalaşalım arkadaşlar.İşlerimden dolayı ilgilenemiyorum çünkü.Gündüz evde kimse yok , evde oturan birine ihtiyaç var.

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 fotograf mükemmel patisini yediğim maşallah ilkiside muazzam güzeller allah bahtlarını açık etsin facebook'ta https://www.facebook.com/haysev?fref=ts haysev'e mail msj atarsan sahiplendirecek kişileri bulurlar.
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)