Yanındaki renö daha iyi durumdaymış..
Printable View
Yanındaki renö daha iyi durumdaymış..
Bende 8 sene yatmış audi aldım ama orjinalinde hiç kaza olmadığı için, belaltı boyadık bitti gitti. Bu arabanın ahı gitmiş, vahı da kalmamış.
Tabii 2 aya "keyfe keder boyalı" " kmsi orjinal" "son 10 sene garajda yatmış" dıye sahibinden de göreceğiz. 50000 de fiyat çekerler...
Tavandaki boya kabarmasi degil macun catlamasi .Temizde degil ayrica belli .
Iyiki almamissin.
bedava bile alinmaz :D
Çok ciddi işi var arabanın,parçalanıp satılırsa ekmek yedirir bence.
iyiki alamamışsınız arabanın durumu içler acısı
bence oncesinde kazasız belasız bir araba olsa daha duzgun olurdu daha tavandan hiç iyi olmadığı belli oluyor boyle kabarma paslanma olması normal değil
Motorda sıkıntı yoksa 10 ile 13 arası rahat yer motorda da illaki bişeyler vardır baya masraflı olur ama sonrasında mükemmel bişey çıkar :)
maşallah araç biblo
Ulan tam benlikmiş be :)
ya cidden bu araca diri diyenlere anlam weremiyorum ciddi misiniz_? yada sizin diri yada ölmüş dediğiniz araçları görmek isterdim. Araç 8 sene Mersinde NEM içinde yatmış toprak olmuş, tavan çürük işlem görmüş önden hasar war motor muamma ama bence içi kurum bağlamış; siz hala diti diyorsunuz bunlar sadece fotolardan görrünen.
Kardeşim seni annen Kadir gecesi doğurmuş 19.000 lira çok çok zorlamışın
saygılar
Arabanın 8 yıl önceki sahibi paran boşa giderdi iyiki almamışsın
http://i.imgur.com/U83Skl.jpg
sizin için hayırlısı olmuş bence ugraşılmaz
hahahah buna ben 10 lirayı bile zar zor veririm, araba diye birşey yok ortada bildiğimiz saksı olmuş o. Sadece vaderleri kaplatır satarsın, motordanda artık ne çıkarsa bahtına.
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler bi hevesle gittik işte teminatı 400 tl olunca ihaledeki o heycanla 19 bin verdik en kotu teminatımız yanar dedik zaten bizede kalmadi türkiyede bu renkte satılıkta cok az m3 var benim aklımdan gecen rakamda 8 10 bin arasiydi ama bir anda teklifler uctu 22 bine kadar gitti :)