tavan fotolarından benim gördüğüm, sanki tavanda baya kalınca bi macun varmış, evveliyatıda çok iyi değilmiş bence bu aracın, tavanında var bi hasar....
Printable View
tavan fotolarından benim gördüğüm, sanki tavanda baya kalınca bi macun varmış, evveliyatıda çok iyi değilmiş bence bu aracın, tavanında var bi hasar....
Tavandaki macun, 1 takla, 3 parande, 2 defa amuda kalkmış havası estiriyor...
Mersin sicagini 8 yil yediyse zaten gogus felanda icler acisi olmustur benim gozumde 5 para etmez iyiki almamissin
Bi cacık olmaz bundan, ekonomik ömrünü tüketeli çok olmuş.
Bunu alıp adam edene kadar 45-50 düzgün orijinal arabaya verilip alınır dertsiz tasasız binilir.
Bitmiş bu ikinci okeye dönüyo :)
8 degil 18 yildir yatmis gibi. Boyle araclari neden kapali yerde muhafaza etmezler anlamam yazik gunah be
Bmw parçacısı bunu alırsa kar edebilirdi bence.ama normal biri bu işten kar edemeyebilirdi
toplamak yerine parça parça satmak daha temiz kar getirir diye düşünüyorum
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun kardeş...
19 bin bile bence çok bu araç için hayırlı olmuş bence hiç üzülme kaporta,boya, döşeme lastik şubu derken astarı yüzünü geçer en az 1500 lirada muayene ücreti ödersin buna
tavanda bildiğin macun kalınlığı var ...
8 yıl sonra ilk marş sananlara yazın beni de :D geçmiş olsun ucuz yırtmışsın :D
yakında toplayıp kitap biblo defter kalem diye satarlar bu bildiğin macundan zeytinyağlı dolma gibi olmuş :)
Araç bence hem yorgun hem bitik duruyor.
İyiki almamışsın bencede araç çok bitik duruyor döşemesi boyası çok masraf istiyor
Bayağı masraf varmış gibi duruyor. Bildiğin tecavuze ugraamıs gıbı, hatta motor ıcı ne alemde acaba alan kısıyeallah sabır ve bol para versın :)
o tavanı gorunce mıgdem kalktı yemın ederım :D
İç boya ve de en önemlisi süpriz motor. 20bin(aracın bedeli) + bir sürü masraf demek. Temiz bi e36 m3 60bin olsa alıp, döşeme, komple boya ve motoru elden geçirip binmek için mantıklı olurdu sanırım. Ama hali hazırda yürüyen durumda 30-40bin arasında e36 m3ler varken, hiç halde m3'e 20bin verip, 30-35 bine mal edip, onu satarken elden çıkarabilmek zor olurdu sanırım.