benim corolla otomatik vites şehir içinde 10,8 ortalamayla geziyorum, uzun yolda 5,5 litre görüyorum min.
ben bu kasa accord'u çok seviyordum, yakıtından ve 2.elinden korktum almadım.
şuanda corolla'da simit tank ile şehir içi 330 km gidiyorum.
değerler aynı herhalde.
2,0 ex accordlar sohc motor dimi?
2. eli zayıf olmasının sebebi zengin duruşu ve kıymet bilinmemesi yakıt konusunda gelince net olarak söylüyorum lpg ile max uzun yolda yakacağınız 9 litre fazlası olmaz limitlerde gidildiğinde şehir içi ise 12 litre bazında ...
tşk ederin berkincim gelip gören olsa alıp gidicek fiyatına göre kısmet bakalım bekliyoruz alıcıyı ... hatta bir araç var kaçırmak istemiyorum gelene güzel bir indirim yapıcam ...
Valla aslında lacivert çok hoş bir renk. hatta honda nın bu renkteki ton seçimine de hayranım. dediğim gibi senin araç aklımda, fiyatı da makul. (her postta senin araca daha çok yaklaşacağım galiba) aracın detaylı iç resimlerini görebileceğim bir link falan var mı?
f20b5 sohc vtec motorlar var, 147 hp 183 nm performası yeterli gibi ali
eg sedan vtec
osman abi, seneye Bursa olursa tecrübeli abilerimizle ufaktan üfleyebiliriz de..
@emre sizin jantlar hoş olmuş. aracın rengi de on numara, maşallah bu arada... bu model de olabilir![]()
Ali pazarlığını yap al bu Accord'u düzgün bir araca benziyor.BMW kadar üzmez seni korkma
Honda bu parçası bir şekilde bulunuyor ama pahalı ama ucuz bulunuyor...
Ali abi nihayet senı gorebıldık hayırlısı olsunBence de orkut abımın arabasını kacırma. Spor yayı LPG si hepsi mevcut. düşün bence
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
güncel yakıt durumunu paylaşayım ;
total 810 km yol yaptım . Bunun 280 km bölümü min hız 120 - max hız 180 km aralığında idi ve çorludan adapazarına gittim bu hızlarda. Bunun 240 km'si adapazarı şehir içinde ve geriye kalan km Çorluya dönüş şeklinde ve ortalama hızımda min 90- max 130 km hızlarında ve aldığım toplam lpg'de tl olarak 205 lira bilginize ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)